СВАТБА В ЯМБОЛ - 2-ра част
vilinki:
Ей момичета, много се радвам, че има активност в темата :) Ще следя с интерес! Аз все още имам доста време, обаче почвам да се плаша от цялото това напрежение...явно не подминава никой. Аз не знам как точно ще организирам нещата, защото съм в София и си казвам, че имам достатъчно време...но все някога ще започна. Принципно ресторанта сме си го избрали - Кабиле, фотото и видеото е Бордик, а водещата ни е Роси от Габрово. Ако можете да препоръчате агенция за декорацията в Ямбол, както и сладкарница за Тортата. Аз лично знам само Виена стил.
Papita, сигурна съм, че ще преживеете едно незабравимо празненство, а в последствие ще се радвам да споделиш впечатления и съвети :)))
leni_beni_:
vilinki , препоръчвам сладкарница Кенди . Нашата торта беше от тях, направиха ми я точно каквато я исках. След това за много поводи сме поръчвали от там и никога не са ме разочаровали *THUMBS* Имат сайт имат и страница във ФБ , може да разгледаш и да видиш дали ти допадат .
macituu:
Аз от виена стил съм по-доволна, по-добро обслужване,по-добри цени,по-добър вкус... А на външен вид са уникални :girl_wink:
sidjeik:
Благодаря ти , AliTia ! Мисля да ги поръчам на Андижан :)
vilinki:
Хей момичета...май позагубихме активност тук :) Кой докъде е стигнал...на мен ми остава само месец...сякаш литна това време. За агенция се спрях на Фиоре, торта Виена стил, Ресторант Кабиле, а снимки Бордик. Доста класически избор :) Скоро трябва да ида и на пробна прическа и грим.
Предстои ли на някой друг организация на сватба в Ямбол?
Навигация
[0] Списък на темите