СВАТБА В ЯМБОЛ - 2-ра част

<< < (48/48)

anestodiq:
DJ-Ivan Kolev ? някакви отзиви

Katt:
Привет, момичета  :) и на мен ми предстои сватба в Ямбол  *YAHOO* чак догодина ще е и дотогава предстои да питам много тук  :P нооо сега въпросът ми е към тези, които са си правили сватбите в комплекс Екатерина. Ще съм благодарна да ми кажете доволни ли сте от обслужването, храната, украсата, самата база и всичко, което се сетите, а аз съм пропуснала да попитам  :[ . Няма много отзиви за там, а го обмислям като вариант, защото хотелската част ми изглежда хубава и ще е удобно за гостите да са настанени близо до ресторанта. Освен това има тераса, на която мисля, че ще може да се направи тържеството (може и да греша, достатъчно голяма ли е). Вчера, на тръгване за София, минахме от там да попитаме ориентировъчно как стоят нещата, но ни казаха, че трябвало да говорим с управителя. По телефона не искам да водя такъв разговор, а не знам кога пак ще се прибирам и искам да знам да го имам ли като вариант или отпада.
Другият ресторант, който обмислям е Кабиле. Там поне се знае, че е добре, но цените за нощувки ни идват в повече и ще трябва гостите да са другаде настанени.
Очаквам отзивите ви и благодаря предварително, дано все още някой посещава тази тема!  @}->--

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница