Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 13:41:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 5 "  (Прочетена 152421 пъти)

ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: юли 28, 2010, 10:19:12 »

minalina, ползвах маслата в чистия им вид, това, че трябва да са смесени с друго не е никак вярно. Бадемовото олио е като зехтин течно, направо се мажех от бутилката, сега масажирам и Евелин с него. Какаовото масло е точно както vivianka го е описала. Аз си изстъргвах с една лъжица малко от бурканчето и докато завирах вода за чай за няколко секунди държах лъжицата над чайника и то веднага се разтапя. Една позната си беше забъркала крем от различни видове масла, които след като беше минала на водна баня, са останали меки. Мога да потърся рецептата и да ти я пратя.
Мажех се и продължавам сега да се мажа много с масло от карите, има консистенцията на свинска мас и точно това мирише божествено

Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: юли 28, 2010, 15:20:42 »

Здравейте дами Wink
Позволете и аз да се цопна при вас Girl_hide

Термина ми е  на 9-ти март,поне засега...пожелавам на всички леко бременеене  smile

А относно кремовете за мазане,днес разбрах един,с който моя приятелка се маза и остана доволна,то по-скоро е олио,ето линк-
http://www.bgdrogeria.com/index.php?main_page=product_info&cPath=99&products_id=2692

Аз си мисля да го пробвам,не съм много по мазането,но няма как pardon
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: юли 28, 2010, 16:19:02 »

preslava  Welcome 
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: юли 28, 2010, 16:22:44 »

Welcome !!!! Честито Преслава, с пожелание за лека и вълнуваща бременност и на финала едно красиво и здраво дете!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #304 -: юли 28, 2010, 16:32:32 »

Привет, Преслава и добре дошла при нас !!!  give_rose

Маслото на Икаров изглежда супер  good Аз още не сьм решила да се намажа с отровния крем и се мацам с олио от макадамия дето си го носех от дома. То е сьс силен противостриев ефект. Гледам, че и в сьставкте на Икаров го има. Какаовото на Палмерс силно ме влече, но засега не го намирам.

Ето ме и мен с новия бански за бременни - от две части е и има нещо като поличка зашита за сутиена, която покрива бебската кьщурка  danceg Самият сутиен вьобще не е формата, която ми допада и ме подчертава, но беше единственият, който успях да намеря  pardon

* DSC00786.jpeg (51.36 KB, 600x294 - видяно 185 пъти.)
« Последна редакция: юли 28, 2010, 16:36:54 от inaxastra » Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #305 -: юли 28, 2010, 16:39:09 »

danceg danceg danceg

* DSC00792.jpeg (67.79 KB, 600x450 - видяно 197 пъти.)
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: юли 28, 2010, 16:47:40 »

Ина прекрасна си!!!  А банският е страхотен, цветовета са точно в мой стил!!!
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: юли 28, 2010, 17:56:53 »

inaxastra, много готин бански, не мога да повярвам какво голямо коремче имаш вече  Bravo

Преслава, добре дошла при нас и лека и забавна бременност  Welcome

Момичета дайте ми съвет как да започна да се мажа редовно?!?!? Постоянно си повтарям колко е важно и т.н. и т.н., но просто каквото и да правя не мога да започна редовно с мазането??? Голям мързел съм  blush blush  Вие как успяхте да се мотивирате да го правите редовно?
Активен
BOAT
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #308 -: юли 28, 2010, 18:43:11 »

здравейте момичета, добре дошла на преслава, леки месеци и прекрасен финал ти пожелавам, Ина банският и ти и пейзажа сте страхотни.
момичета включвам се специално за маслото на икаров, миналата седмица го гледах в аптеката,защото и аз все още не съм избрала с какво да се мажа. Та маслото на икаров малко ме смути защото на описанието пише да не се употребява от жени след 4 месец на бременноста, и за това малко ми е съмнително защото нали тогава най-много трябва да се мажем. засега съм решила и аз да се разтърся за
какаово масло.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: юли 28, 2010, 18:56:12 »

Инаааа, не мога да ти се нагледам, сияеш!  heart
alben4ik, за мен беше рутина като да си измия зъбите и да си махна лещите. Не излизах от бяната ако не съм се и намазала преди да си легна.
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: юли 28, 2010, 18:57:24 »

Благодаря за топлото посрещане give_rose

Ина,наистина си много готина с този бански  Bravo

alben4ik ,аз съм същата за мазането имам предвид nea в крайна сметка,като пропускаме ще си имаме стрии,но пък зависи и от кожата...,така че pardon

Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #311 -: юли 28, 2010, 19:13:32 »

Благодаря ви на всички мили бьдещи и настоящи мамета  give_rose give_rose give_rose

Албенчик и аз сьм супер нередовна, обаче оня ден като си видях гьрдите в пробната на магазина се мотивирах на бьрза рька  girl_impossible girl_impossible girl_impossible Мисля, че трябва постов ведньж да се почне и стане ли ти навик е лесно.

В олиото на Икаров не видях да има етерични масла. Те са противопоказни за бременни (повечето). Доколкото видях в сайта, има само неутрални растителни масла, които по принцип няма как да навредят, но щом хората са го написали  scratch one-s head Сигурна ли си, че сьщото олио става вьпрос? Щом има сьмнение по-добре да се избягва.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: юли 28, 2010, 20:09:50 »

Кокиче, ние сме с много близки термини. Аз съм, засега, на 22 февруари smile Да видим Водолейчета или Риби ще са бебоците ни blum

Албенчик, и аз като Ели Бели мога само да кажа, че е до навик. Аз откакто се помня след баня се мажа, защото кожата ми и без това е суха. Сега просто вместо само с моя си лосион, в по-рисковите зони (бюст, горна част на бедра, дупе и корем) се мажа с този против стрии. Аз също започнах тези дни, дано не е късно.

Ина, много си сладка и сияеш от щастие, а това е най-важното give_rose

Ние днес бяхме на преглед при вече избрания от мен гинеколог, който ще ме и изражда един ден. Де факто след дълъг сондаж на мнения останаха 2-3 авторитетни имена и в крайна сметка се спрях на д-р Бузалов. Днес се запознах с него - много мил, внимателен и приветлив човек. Просто надмина очакванията ми за мъж-гинеколог pardon Така топло ме посрещна и предразположи, че не мога да опиша. Тъй като прегледа беше в 4.30, а нашият тати е на работа тогава, бяхме само със свеки, защото тя се познава лично с него. Та, той не можа да се наслади на бебока, но следващия път. Вече е цееели 36 мм, чух самия сърдечен ритъм - толкова учестен и ясен. И най-вълнуващото беше, когато мъникът започна да прави стречинг, мятка ръчички и крачета, претъркулва се...Боже, направо онемях, само от време на време издавах нечленоразделни звуци... :girlhide:Докторът каза: Ей, че е активно!  smile Ще си имаме гимнастик/чка girl_wink Видя се и нослето, беше застанало в профил. Абе, добре се виждат сега главичката, коремчето, крачетата...УТре ще помоля милото да сканира снимките на работа и после ще пусна тук.
Много съм щастлива и доста по-спокойна вече. Следващия ни преглед е на 17 август, за биохимичен скрийнинг. А и ми назначи кръвни изследвания (вкл и за да разберем каква ми е кръвната група).

Това е за днес от мен. Целувки по тумбачетата ви и спокойна вечер! give_rose
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: юли 28, 2010, 20:31:48 »

Welcome на preslava_82 и от мен! Лека и сокойна бременност и от мен!
 От както разбрах, че съм бременна се мажа всяка вечер с PALMER'S - масажен лосион за стрии, какаово масло. Засега съм много доволна, защото за няколко седмици от чашка С или D, станах чашка F и нямам никакви стрии.  good
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: юли 28, 2010, 20:51:28 »

Момичета, благодаря за поясненията. Ще пробвам смело с чисти масла. good
 ellie_bellie ако ти се намира лесно рецептата, с удоволствие, но не е спешно.
Ина, много си хубава! И какво не му харесваш на сутиена, виж как добре ти седи.
А това Пескара ли е? Много готино изглежда.  smile
За маслата на палмърс, сигурно си го видяла в сайта им, но аз да кажа, че хората са дали истата на супермаркетите, които са снабдени с продукта в Париж и околията. Няма във вашия град, затова, ако имаш нужда, кажи, ще ти взема. 
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: