Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 13:46:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 5 "  (Прочетена 152426 пъти)

preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: юли 29, 2010, 13:46:18 »

Момичета да ви се оплача  sad Преди време имах течение,доста обилно и леко ръждиво на цвят,та ходих на лекар и пуснах микробиология,вчера излезнаха резултатите и ми откриха candida ,лекаря ми предписа клотримазол,но в листовката пише,че не бива да се използва до 12 г.с. ,а аз съм 8г.с.  crazy Сигурно три пъти го питах,лекаря,дали не е опасно да се ползват сега тези глобули..е каза,че не е опасно. А пък аз съм една мислителка...и много се чудя дали да не потърся и второ мнение,а пък от дуга страна,ако не се лекува това,дали не е опасно за плода.....? Моля споделете,ако сте се сблъсквали с нещо подобно give_rose
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: юли 29, 2010, 14:03:37 »

preslava_82 и на мен в 7-8г.с. ми откриха гъбички, но трима различни лекари ми казаха, че нищо не може да се направи и няма как да ги лекуваме преди 12г.с., така че си ходих с тях и ги излекувах, когато бях в 12г.с. Според мен потърси мнението и на друг специалист, т.к. не мисля, че е хубаво да се лекуват предвид седмиците, в които си.
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #317 -: юли 29, 2010, 14:09:20 »

Преслава, както казва Зори, най-добре потърси и друго мнение на лекар, иначе до 12-13 седмица се формират органите на бебето и затова не трябва да се приемат лекарства. Иначе няма проблем ако ти е предписано от доктор и в листовката пише, че може да се приема от бременни жени.
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: юли 29, 2010, 14:32:16 »

Ами утре има час при лекаря,който ми води ЖК-то,ще попитам и него,за един ден нищо няма да ми стане...
vivianka ,да доктор ми ги предписа,но в листовката пише,че може да се приема от бременни,но след 3-ти месец...,та аз затова съм в такава дилема. pardon
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #319 -: юли 29, 2010, 14:39:51 »

Ако добре си спомням, кандидата си я има всяка жена. Тя е естествена част от влагалищната флора, но се развива патологично само при определни обстоятелства (антибиотици например). Не мисля, че има опасност за плода. Аз бих те посьветвала да потьрсиш второ мнение и да не вземаш лекарства, на които в листовката пише, че са противопоказни за твоето сьстояние.

Разбира се всеки решава за себе си. Лично имам повече доверие на СЗО, която издава листовките.

Докато се разнищи случая наблегни на киселото мляко, то сьдьржа пробиотици и спомага за регулирането на флората (разбира се само то няма да те излекува де)  good
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #320 -: юли 29, 2010, 14:45:19 »

Не се притеснявай за гъбичките - те не са опасни за бебето, бектерията не може да достигне до него, затова може по-късно лечение да се предприеме.  Така че спокойно се консултирай и с другия доктор. Бременните жени са предразположени към гъбички и дори сега да ги излекуваш, по-късно през бременността може пак да  имаш. Затова в 35-37 сседмица се взима секрет и ако има гъби - тогава се приемат лекарства, за да не заразят бебето при самото раждане, ако е нормално. Но сега не са опасни нито за теб, нито за бебето. good
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: юли 30, 2010, 08:26:42 »

Здравейте мами!
Ина,страхотна си по снимките!
Аз вече нямам търпение да ми порастне коремчето,за да се пъча  danceg
За сега обаче мога да се "похваля" само с пораснал бюст,на който и двамата се наслаждаваме blush

Да се оплача,че много ми капе косата-съвсем скоро я подстригвах и направо съм изумена какво количество пада при всяко сресване.Не знам дали на бременността се дължи или на нещо друго. sad

Усмихнат ден на всички give_rose
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #322 -: юли 30, 2010, 08:49:49 »

Мерси  Sunshine

Как ти капе ?! Нормално от бременността би трябвало косьмьт да стане по-дебел, да се омазнява по-трудно и да изглежда в по-добро сьстояние от обикновено  crazy

Сигурно е временно явление. Не се притеснявай. Хормони са-нищо не можеш срещу тях.

Вие не сте в течение сигурно, но аз страдам от плешивост и на главата си имам 5 косьма само, та покрай тая бременност, най-сетне се видях (почти) като нормален човек.

Иначе за гьрдите  girl_in_love Натурален силикон  yahoo Големи, крьгли и твьрди... Да можеше да не болят така, пьк и да си останат заивнаги  Girl_sing Girl_sing Girl_sing
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: юли 30, 2010, 09:06:59 »

Ина,и аз съм чувала,че през бременността се заздравява косата и за това ми е чудно...
На всички мами е хубава,аз пак на обратно!Дано както казваш е временно.

А за гърдите-големи не бих казала,защото винаги съм била с много малки размери,та сега леко порастнали за мен си е голямо чудо.Установих,че един сутиен ми е омалял.
А една бременелка ми каза"Чакай,още колко ще растът"....
Да си кажа и че не ме болят-от последната овулация(или времето,в което съм заченала) зърната ми бяха станали много твърди и болезнени,но от няколко дни това отшумя.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #324 -: юли 30, 2010, 09:15:16 »

Оооо, има време и да ти порастнат и да те болят... Не че ти го пожелавам де, ама май е неизбежно  angry Те и моите не са огромни, но сега точно все едно сьм си сложила силикон. Много е яко. Жалко, че са стрийосани  pardon

Иначе аз до 8-а седмица нямах в нищо никаква разлика отпреди да забременея, Нито телесни промени, нито симптоми някакви. Нищо.
Активен
kokiche
Професор
Публикации: 312

« Отговор #325 -: юли 30, 2010, 09:34:25 »

Додо, моята коса също падаше първите седмици, ама като казвам падаше ....беше олеле майко Oh my .... Даже бях решила да я отрежа на половина - викам си то нищо няма да остане  bqsnasym.Но сега сякаш се кротна. А за гърдите - на мен само 2 сутиена ми стават. Гърдите ми са пораснали много и още повече ме болят. Не искам да си помислям какво ще стане до края. Вие мислите ли да си купувате специални сутиени за бременни /нали те са без банел/?
« Последна редакция: юли 30, 2010, 09:40:08 от kokiche » Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: юли 30, 2010, 09:36:59 »

Аз изобщо не съм се замислила за специални сутиени,може би защото не съм усетила нужда от тях.
Имам един спортен-без банели,на първо време бих пробвала с него,ако не мога с другите....
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #327 -: юли 30, 2010, 09:41:23 »

Аз ще си купувам, да. Да са от памук и да дьржат добре. Даже и гащи ще си купувам, да нямат ластик, че в момента ми се прерязва и шкембе, и бебе, и всичко  girl_impossible
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: юли 30, 2010, 09:46:44 »

За "гащи"  blum,и аз ще подменям всичко!
Любимите ми прашки изведнъж станаха неудобни.
Преди дни ходих в любимия си магазин за бельо,но не намерих нищо,което да отговаря на нуждите ми.
Само прашки и дантели имаше.Та ще трябва да се преориентирам....

Извинявам се за  Offtopic Кокиче,в коя лаборатория си прави изследванията?
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: юли 30, 2010, 10:11:54 »

Май и аз ще подменям гардероба... blum Преди да забременея нося сутиени чашка D,сега незнам вече какво да търся,тези които ги имам са с банели и ме дразнят ужасно,може би ще потърся специални за бременни,че обикновените магазини трудно си намирам за мен,пък сега незнам. pardon
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: