Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 14:15:41
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Булчински Рокли - 14"
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Булчински Рокли - 14" (Прочетена 178532 пъти)
Didkata1984
Сватбар
Отг: "Булчински Рокли - 14"
«
Отговор #240 -:
юни 08, 2010, 14:44:20 »
Аз пък си мисля, че ще е точно обратно - от вълнение ще ми става още по-топло
Ама то докато не минеш по този път ...
Активен
Vessy
Сватбар
влюбена в живота и в мъжа си :-)
«
Отговор #241 -:
юни 08, 2010, 14:46:24 »
Цитат на: roumyana в юни 08, 2010, 11:52:20
Веси, повярвай ми от вълнение няма да чувстваш жегата, моята беше на 43-45 градуса и не чувстваш нищо
ти ме успокои
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #242 -:
юни 09, 2010, 00:30:52 »
Офф, пак съм аз.
Да ви кажа днес мерих рокли, бях за рокля за кума, нали ще съм и кума, обаче нищо интересно, та мерих за първи път булченски. Трагедия.....не мога да си харесам нищо. Да, само в един магазин съм била, имам УЖ време, няма да я взимам оттук де. Но този магазин е с внос от европейски рокли и така цените скачат според мен двойно, защото плащат застраховки, такси и какво ли не. Та едната рокля я мерих тип принцеса, за да се видя, но само бюстието ми хареса цялото е в перли и сваровски и струва само ... $12000
, аз съм за ако ти хареса рокля да дадеш толкова пари ама чак пък толкова
и то само бюстието я прави скъпа и вноса от европа І Италия , иначе полата е тюл обикновенна, по-обикновенна и от роклите, които съм носила за стандартни танци...карай. Другата е по-семпла отгоре , но надолу е тип испанска и шлейф, продавачката ме снима, не много кадърно, тя още преди да натисне бутона и сваля апаратчето
. Снимки мисля да не ви покажа, че нещо не се харесвам в тия рокли, въпреки че сте ми като семейство, ама... не я почувствах ... искам като я видя и да се разплача като повечето от вас. Явно от БГ ще е , въпроса, че за 6 месеца ми изтекоха очите в интернет и нищо не ми харесва, а не знам дали шивачка ще ми я ушие такава каквато искам, страх ме е ако не я направи добре. Вие капризни ли сте към роклите си или само аз съм така?? Добре, че не съм влизала в много магазини, така че все още не знам дали и аз съм капризна. НЕ са лоши роклите, даже на живо са по-добре, но все пак не ги чувствам. Даже тази скъпата понеже е прозрачна и се вижда пъпчето ми , каза, че се слагало допълнително парче, защото никой няма да иска да влезне в черквата с прозрачна рокля..и такива ми ти работи с моето излизане днес, Излезнах за кумска рокля, а пробвах булченски. Сега ще изчета за шивачките в Асеновград, да видим на кой ли може да се доверя. Надявам се, че сега заради летните булки и абитуриентки потока ще намалее, защото сватбата е есента и ще имам време. Аз вярвам, че в Асеновград има добри шивачки, защото те шият доста рокли за спортните танци, а по тях се слага много камъни и има доста засукана работа. Дълъг пост, ама трябваше да се изкажа.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #243 -:
юни 09, 2010, 07:44:44 »
Цитат на: Vessy в юни 08, 2010, 14:46:24
ти ме успокои
така е момичета
наистина, по време на фотосесията към 5 следобед и аз и мъжа ми, който беше с костюм и с елек отдолу нищо не чувствахме, вече вечерта в ресторанта към 10 да кажем почва да се чувства, но преди това не, на гостите естествено им беше много топло, но за младоженците не е така, а имайте предвид, че не съм била притеснена
Активен
Trubadura
Ентусиаст
«
Отговор #244 -:
юни 09, 2010, 12:18:31 »
Здравейте и от мен - Трубадура
Доста изчетох, тъй като съм много нова във форума, опитах се да обозря пълната информация за булчинските рокли, но уви - не успях да намеря отговор за това, което търся, затова питам;
знаете ли/виждали ли сте място, където се предлагат рокли с високи деколтета?
в магазините, които обиколих, тук - там има по един, най-много два модела, които са по-затворени отпред и по-различни от стандартните. доста е ограничено като избор, а аз нямам възможност да съм с толкова голямо деколте. бих искала да си купя готова, а не да я шия тепърва, затова и питам дали случайно не ви е направило някъде впечатление да се предлагат по-разнообразни модели (особено за деколтето)?
благодаря предварително! всяка идея за изход от ситуацията е добре дошла.
Активен
kapri
Любопитен
Публикации: 25
«
Отговор #245 -:
юни 09, 2010, 13:02:39 »
Момичета извинявайте за
но ми се налага спешно да се свържа с дизайнерката Ели от Салон Милена в Асеновград. Когато си взимах роклята от вълнение забравих да й взема личния телефон / а искам дирекно с нея да разговарям /
Моля ви ако някой го има да ми го прати.
Благодаря ви
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #246 -:
юни 09, 2010, 13:10:33 »
Trubadura,
Десислава Банкова e с такава рокля. Нейната е от Принцес - Пловдив
Това е албумът й:
http://album.svatbata.bg/despa2008/bg/photos/222055.html
Активен
stefanel
Сватбар
Публикации: 212
Не искам много,искам всичко :)
«
Отговор #247 -:
юни 09, 2010, 13:37:23 »
Tweety bird,нормално е за една жена да търси и да избира много мечтаната рокля.Това не са капризи.Все пак роклята е едно от най-важните неща за сватбата,да не кажа най-важното
Иначе аз като видях моята рокля не се разплаках,просто много ми хареса и това е.Направо ми залепна за тялото.Така и не открих по-добра.
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329
«
Отговор #248 -:
юни 09, 2010, 13:47:07 »
Tweety, не се притеснявай, че нито една рокля не те умилява до сълзи. Има различни "срещи" с Роклята, така както всяка любовна история започва по нейн си различен начин и далеч не всички булки са се влюбили от пръв поглед в дългоочакваната бяла (или там какъвто цвят е) рокля.
Моята се появи след безкрайно разглеждане на модели в интернет, докато в главата ми не се оформи концепция за това, което искам. В ателието се видяха в чудо - мисля, че разпечатаха 5 или 6 различни рокли - от тази гърба, от другата деколтето, от третата - бродериите, от четвъртата шлейфа и т.н
. Ако си решила, че искаш готова рокля (аз лично за всеки по-важен момент в живота си предпочитам да си ушия дреха специално за мен - въпреки сравнително стандартната ми фигура трудно намирам готови дрехи, които да седят като правени по моите извивки), въоръжи се с търпение и удобни обувки
. Имайки предвид, че разполагаш с две държави, които да претършуваш
, твоята рокля ще се появи със сигурност. Може да не е това, което си си представяла, но, повярвай - в един момент толкова ще свикнеш да се гледаш в булченски рокли, че окото ти ще претръпне и ще избереш тази, в която си най-красива, очарователна и най... абе, булка
. Ако и да не ти шепне романтично на ушенце "Аз съм, аз съм!"
Активен
Trubadura
Ентусиаст
«
Отговор #249 -:
юни 09, 2010, 14:30:09 »
Цитат на: lionelsa в юни 09, 2010, 13:10:33
Trubadura,
Десислава Банкова e с такава рокля. Нейната е от Принцес - Пловдив
Това е албумът й:
http://album.svatbata.bg/despa2008/bg/photos/222055.html
да, нещо такова си представям, разбира се и много други вариации. Благодаря ще търся контакт за повече информация!
Активен
Lilium
Ентусиаст
Публикации: 83
«
Отговор #250 -:
юни 09, 2010, 14:36:26 »
Ех, не мога да повярвам, че другата седмица ми предстои " shopping" за най-мечтаната рокля през целият ми живот
Подготвила съм един списък и реших да го публикувам и тук, в случай че на някой му потрябва:
1. Holiday Sona : Ул. Солунска 45
2. Shu-Shi (Cymbeline and Modeca): бул. “Витоша” 63, ет.1, ап.1 (с/у детския Benneton)
3. Princess (White One and San Patrick): бул. Витоша 192
4. Holiday Wedding: бул. Стамболийски N:55a,
5. M Tyler : Булевард "Скобелев" 2, ет.2
6. Bridal Fashion (Pronovias): ул. Оборище 72
7. Булчински салон Арети ( Demetrios): ул. „Крум Попов” 63, (срещу Хотел Хемус, кв, Лозенец)
8. Сватбен център София: Младост 4, срещу Бизнес Парка
9. Mon Amour: ул. Г.С. Раковски 86 А, срещу операта;
10. Simon (Gergana Simeonova): Г.С. Раковски 147, ет.1 (до пл. Славейков)
11. Модна къща Одета : бул. Патриарх Евтимий 3,
12. Valentin’s Bridal House: бул Сливница 212, вх.В, ет.1, ап.1 ,
13. FEDE Fashion studio: ул. „Юрий Венелин” 28
Това са сватбени салони само за град София . Моля, ако съм пропуснала някой сватбен салон, който си заслужава да бъде посетен ми кажете да го добавя към графика ми за следващата седмица
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #251 -:
юни 09, 2010, 16:01:53 »
Почти същият беше и моят списък
В крайна сметка не посетих няколко от местата, но важното е, че намерих МОЯТА рокля
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #252 -:
юни 09, 2010, 16:03:54 »
Lilium - това беше и моят списък, но не обиколих всички (само 3 съм изпуснала
)
Мисля, че с такъв изчерпателен списък ще се забавляваш страхотно и без съмнение ще откриеш рокляТА.
Активен
bubu_123
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #253 -:
юни 09, 2010, 22:06:57 »
tweety bird днес в Романтика на ул. Симеон видях подобна рокля на тези, които ти беше качила преди време - бюстие с доста пришити камъни и леко прозрачно и доста "богата" пола. Да имаш в предвид.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #254 -:
юни 10, 2010, 04:05:04 »
Благодаря ви момичета, BUBU_123, с романтика си писахме по и-мейлите само че трябва да ида на място естествено. Сега обаче за разлика от преди бюстиетоискам да ми е прозрачно и с камъни, но полата не искам да богата, защото ще наблегна на бюстието, сега искам повече тип mermaid , абе само си сменям мненията, роклята, която съм прикачила исках да е такава и моята, но с друг вид бюстие, че това не ми харесва, просто исках гоооооооооооооооляма пола
след което щях за танците да я сменя с късичка само бюстието да остане, ама сега вече не искам голяяяяяяяяяяяма
STEFANEL балгодаря ти за отговора.
ROXANNE много хубаво си описала нещата (шЪ знаИш - така се изразяваха някъде ама не знам точно къде) , шивачката бая ще се измъчи,защото и аз искам тука така, ама там иначе ....
и накрая може да се получи някоя карикатура
Готова едва ли ще си харесам, щом за 6 м , не съм открила нищо. А оттук не мисля, че ще я взема. Защото на мен повече ми харесват европейските рокли от американските, те са ми скучни, повечето де. А щом е внос от еврота ще е мн по-скъпо да я купя оттак, не оттам. Както казах роклята, която мерих (едната) струваше $ 12 000
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...