Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 07:33:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В РУСЕ - 2 част  (Прочетена 170326 пъти)

silvijj
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #75 -: април 30, 2010, 11:24:52 »

С коя агенция ще работите вие? Иначе относно Данчо - ние ангажирахме него, много добри препоръки чухме и като отидохме да говорим с него останахме очаровани. Жизнерадостен, весел, изслушва те, съобразява се с това, което искаш, работи на добра цена. Говорете с него, ще ви допадне smile
Здравейте момичета и аз се интерисувам от dj този Данчо на какви цени работи може ли да ми кажете
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Младоженци :)))

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: април 30, 2010, 13:11:41 »

МВП е агенцията. Извинявай ти ме беше питала преди и отговорих но после установих че не се е публикувал отговора. За сега сме много доволни. А вие на коя агенция сте се спрели? Чудесни новини за ДиДжея. Аз не съм от Русе и разчитам изцяло на пропоръките от агенцията.
Ние се обърнахме към Дежа вю, съвсем нова агенция е и много се стараят, а цените им са конкурентни.
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: април 30, 2010, 13:12:32 »

Здравейте момичета и аз се интерисувам от dj този Данчо на какви цени работи може ли да ми кажете
50 лева на час, независимо дали ще работи 1 или 10 часа. Ако искаш, ще ти дам телефона му.
Активен
mal_genio
Новак
*
Публикации: 17

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: април 30, 2010, 19:15:35 »

Ние се обърнахме към Дежа вю, съвсем нова агенция е и много се стараят, а цените им са конкурентни.

Yorka89 и ние си избрахме тази агенция и сме много доволни мацките са супер  Bravo
Активен
adi86
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #79 -: април 30, 2010, 21:10:35 »

Ние също ангажирахме Ди Джей Данчо. Само позитивни отзиви чухме по негов адрес, затова се спряхме точно на него. Надявам се да изпълни всичките ни желания DANCE А относно агенциите много се колебая - Дежа Ву или МВП???
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: май 01, 2010, 08:11:49 »

Ние също ангажирахме Ди Джей Данчо. Само позитивни отзиви чухме по негов адрес, затова се спряхме точно на него. Надявам се да изпълни всичките ни желания DANCE А относно агенциите много се колебая - Дежа Ву или МВП???
В Дежа Ву са готини, не знам как са в МВП. Но само НЕДЕЙ да се обръщаш към Елиза или към Щуроманията (парти магазина в Евас), ще съжаляваш.
Активен
adi86
Любопитен
*

« Отговор #81 -: май 02, 2010, 21:18:40 »

В Дежа Ву са готини, не знам как са в МВП. Но само НЕДЕЙ да се обръщаш към Елиза или към Щуроманията (парти магазина в Евас), ще съжаляваш.

ооо за Елиза не си и помислям. Много скъпа оферта ми предложиха, те си мислят,че щом имат калъфки за пейките на Рая, значи са номер 1 diablo diablo diablo А за тези от Евас - още по-зле са - супер скъпо вземат, а имат точно 4-5 цвята на кръст, които предлагат. Абе..луди хора beating
Активен
LoveAndLove
Сватбар
Публикации: 188

« Отговор #82 -: май 03, 2010, 11:34:32 »

здравейте мацки ние днес си занесохме най накрая документите до обредния другия петък  в 11 ще стана госпожа и още не мога да се осъзная  danceg пожелавам ви лек ден  и лека работа на всички
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: май 03, 2010, 14:33:34 »

Страхотно smile Ще бъдеш госпожа, ще носиш халка и вместо "приятеля ми" ще казваш "съпругът ми"  Bravo На моменти и аз се замислям как изведнъж толкова ще се променят нещата, но въпреки това е супер Wink
Активен
silvijj
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #84 -: май 03, 2010, 15:10:08 »

здравейте мацки ние днес си занесохме най накрая документите до обредния другия петък  в 11 ще стана госпожа и още не мога да се осъзная  danceg пожелавам ви лек ден  и лека работа на всички
така е докато се осъзнаем и ще сме госпожи :)живота тече толкова бързо,че неможеш да ръзбереш .След госпожи дай боже и мами да станем ...и така няма да разберем и току ...и баби smile
Само живи и здрави ,другото то само си идва по реда.

Ние вече поканихме кумовете,ходихме у тях и им занесохме торта и цвете за кумата и пита и ракия за кума .Много се зарадваха на ракията не,че са пиячи ,но бяхме им направили етикет за ракията /кумова ракия специално за кумовете ...и... и после благи думи и те се разтопиха от кеф/
Активен
Tedy_Siana
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #85 -: май 04, 2010, 08:40:45 »

Въпросче за тези чиито сватби ще са в Рай - всички ли ще са на пейките или сте с уговорка да ви наредят столчета. Аз в момента водя битка с момичето с тетрадката но не иска и да чува за столове. Нямаше го Вальо като ходих и ще трябва май пак до него да стигнем.
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: май 04, 2010, 09:45:21 »

Ние ще ходим другия вторник да уговорим тези подробности, аз също искам и столчета, не само на пейките, та ще видим какво ще стане smile
Активен
adi86
Любопитен
*

« Отговор #87 -: май 04, 2010, 21:38:31 »

Въпросче за тези чиито сватби ще са в Рай - всички ли ще са на пейките или сте с уговорка да ви наредят столчета. Аз в момента водя битка с момичето с тетрадката но не иска и да чува за столове. Нямаше го Вальо като ходих и ще трябва май пак до него да стигнем.

И ние ще сме на пейките (на мен ми е малко кръчмарско така, друго си е с украсени столчета..), но доколкото разбрах нямало как със столове  NO NO Дано се разубедят и ни разрешат със столчета..
Активен
LoveAndLove
Сватбар
Публикации: 188

« Отговор #88 -: май 07, 2010, 14:46:42 »

здравейте мацки
как си изкарахте празника
аз бях на работа и не разбрах кой знае колко
да се похваля направих резервация вече
менюто ще включва
мешена салата - домати и краставици
пил, пържола с гарнитура половин пикантни картофи и половин топла гарнитура
и накрая торта а пък пиенето и хляб и такива дребопии на място
мисля че звучи добре

йорка да ти е жив и здрав мъжа и много до си го обичаш
Активен
lussii
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #89 -: май 07, 2010, 15:10:46 »

Здравейте и от мен smile
Честито на всички именници на патерици smile
Момичета бихте ли ми препоръчали оператор(фотограф)...а сащо тарсим и музика за извеждане на булката.... smile
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: