Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 07:35:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В РУСЕ - 2 част  (Прочетена 170335 пъти)

Bademka
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: април 27, 2010, 08:56:29 »

При нас ситуацията е много сложна отосно ритуала.Понеже,ако сме с изнесен риуал няма да могат да ни честитят тези които няма да присъстват... И за това все още се колебаем.

А мотел "Рай" всичките съботи и недели са запазени за цялото лято.

LoveandLove,сподели после за медицинските:къде ги прави; колко струваха  blush
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Младоженци :)))

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: април 27, 2010, 09:23:41 »

Да, това с поздравленията е проблем, наистина. А църковен ритуал няма да имате, така ли?
А кой ви каза, че са заети, показаха ли ви тетрадката със записаните дати?? Ние като отидохме да запазим нашата дата (денят ни е неделя), поне половината съботи и недели от лятото бяха свободни. Настоявайте да ви покажат нещо, че са пълни датите. Колко ви е голяма сватбата? Ако е много малка, може да не им се занимава... Защото ние отидохме направо при Вальо (собственика), иначе като чуха 40-50 човека сватба и почнаха оо тя много малка не знам си какво...
Активен
Bademka
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: април 27, 2010, 09:35:35 »

Да, това с поздравленията е проблем, наистина. А църковен ритуал няма да имате, така ли?
А кой ви каза, че са заети, показаха ли ви тетрадката със записаните дати?? Ние като отидохме да запазим нашата дата (денят ни е неделя), поне половината съботи и недели от лятото бяха свободни. Настоявайте да ви покажат нещо, че са пълни датите. Колко ви е голяма сватбата? Ако е много малка, може да не им се занимава... Защото ние отидохме направо при Вальо (собственика), иначе като чуха 40-50 човека сватба и почнаха оо тя много малка не знам си какво...
Ние като ходихме,беше едно малдо момиче (уж което отговаря за сватбите) имаше тефтер,но на приятеля ми още по телефона му казаха,че всичко е заето  huhhuh.gif И ние сме около 40-50 човека.Мого неприятно ще бъде за гостите ако е в петък,всички ще трябва да си вземат ден заради нас ...
Църкоен брак си мислим на първата годишнина да направим.
Активен
adi86
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #63 -: април 27, 2010, 09:36:18 »

"Аз да ви се похваля, че в събота си купих всички необходими материали и започвам да си правя поканите сама. Стискайте палци да се получи... "

И аз исках да си правя поканите сама но като тръгнах да търся материали се оказа голям проблем никъде в Русе не намерих релефен картон .Ти какви покани ще правиш ?Идейки искаш ли?

Аз мисля да си взема перлен картон тук от Пловдив, намерих един, който е формат А4 за 0,50 лв. Ще го украся с разни панделки, калички и перлички, които си накупих от София, а по края на картона ще направя фигурки с перфоратор, който ще си взема от тук: http://www.slanchogled.com/sunflower/product.aspx?id=1487  Но първо ще ги дам да ми ги напечатат (в Офис 1 мисля, че печатат на картон) и после почвам да ги правя. Това съм намислиса, пък ще видим... Пресметнах, че така ще ми излезе доста по-евтино, а и поканите ще са точно каквито си ги представям. Така, че идеята е налице, дано и реализацията да е успешна  smile Ако в Русе не намираш нищо, може да отидеш до Варна (ако имаш възможност), там я има същата книжарница Слънчоглед, където е пълно с разни такива дребни нещица, разгледай сайта. Успех с поканите!!!
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: април 27, 2010, 10:49:08 »

Ние като ходихме,беше едно малдо момиче (уж което отговаря за сватбите) имаше тефтер,но на приятеля ми още по телефона му казаха,че всичко е заето  huhhuh.gif И ние сме около 40-50 човека.Мого неприятно ще бъде за гостите ако е в петък,всички ще трябва да си вземат ден заради нас ...
Църкоен брак си мислим на първата годишнина да направим.
Ама погледнахте ли в тефтера? Говорете със собственика, оставете ги тея хубавици дето отговарят...
Активен
adi86
Любопитен
*

« Отговор #65 -: април 27, 2010, 11:19:00 »

Момичета, можете ли да ми препоръчате фотограф? Свързах се с фото Илиеви, но те са вече заети. Ако имате координати и отзиви за някой, моля споделете!
Активен
silvijj
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #66 -: април 27, 2010, 14:39:08 »

Аз мисля да си взема перлен картон тук от Пловдив, намерих един, който е формат А4 за 0,50 лв. Ще го украся с разни панделки, калички и перлички, които си накупих от София, а по края на картона ще направя фигурки с перфоратор, който ще си взема от тук: http://www.slanchogled.com/sunflower/product.aspx?id=1487  Но първо ще ги дам да ми ги напечатат (в Офис 1 мисля, че печатат на картон) и после почвам да ги правя. Това съм намислиса, пък ще видим... Пресметнах, че така ще ми излезе доста по-евтино, а и поканите ще са точно каквито си ги представям. Така, че идеята е налице, дано и реализацията да е успешна  smile Ако в Русе не намираш нищо, може да отидеш до Варна (ако имаш възможност), там я има същата книжарница Слънчоглед, където е пълно с разни такива дребни нещица, разгледай сайта. Успех с поканите!!!
Аз мисля да си ги напечатам сама на цветна хартия и да взема картон ,искам да е релефен .От каптона правя картичка и в нея слагам поканата  връзвам с панделка .Незнам дали обесних хубаво.Пробрлема ми е картона  в офис 1 предлагат само визитна и тя не ми хареса,Тази перлената не я зная каква е ще  потърся  може да ми хареса.Благодаря за идеята
Активен
adi86
Любопитен
*

« Отговор #67 -: април 27, 2010, 22:58:17 »

Аз мисля да си ги напечатам сама на цветна хартия и да взема картон ,искам да е релефен .От каптона правя картичка и в нея слагам поканата  връзвам с панделка .Незнам дали обесних хубаво.Пробрлема ми е картона  в офис 1 предлагат само визитна и тя не ми хареса,Тази перлената не я зная каква е ще  потърся  може да ми хареса.Благодаря за идеята

Днес влязох в едно рекламно студио, там имат огрооомно разнообразие от картони перлени, цветни и всякакви. Ако намериш някакво такова рекламно студио, 100% ще си харесаш картон, а освен това могат да ти го изрежат както искаш и да ти го напечатат. Аз така мисля да направя.  smile
Активен
LoveAndLove
Сватбар
Публикации: 188

« Отговор #68 -: април 28, 2010, 14:06:17 »

ох моми4ета да ви кайа успяхме да минем само през психото и там нищо не платихме и сега в петък ще ходя и за другите неща че толкова съм уморено че сега едвам гледам...тогава ще ви пиша крайния резултат
Активен
Tedy_Siana
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #69 -: април 29, 2010, 21:28:05 »

Здравейте

Искам да споделя моя опит в Рай. Отидохме преди нова година и си запазихме дата - 7 Август. Записаха ни във въпросната тетрадка. Отидохме преди две седмици да се уверим че всичко е ок преди да пуснем молбата в общината за изнесения ритуал и се оказа че на нашата дата са записани други хора. Онемях. Оказа се че като са взели нова тетрадка за новата календарна година не са ни записали. Успяха да ни вмъкнат за 31 Юли една седмица по-рано. Вальо е човека. Тая мома с тетрадката май не си съсредоточава вниманието върху работата. Нашата сватба ще е 120 човека и ще заемем голяма част от хотела така че не мисля че е от броя на хората. Бих потърсила другаде но летните месеци е трудно. Иначе въобще не ми се нравят такива некорекни постъпки. Момичета ако искате там май е най-добре да говорите със собственика директно.
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: април 29, 2010, 22:07:59 »

Точно за това говорех и аз... Търсете Вальо, той ще оправи работата.
Активен
Tedy_Siana
Новак
*

« Отговор #71 -: април 30, 2010, 09:04:07 »

Момичета да сте чували за DJ Данчо? От агенцията ми го препоръчаха но още не съм се срещала с него.
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: април 30, 2010, 09:27:42 »

С коя агенция ще работите вие? Иначе относно Данчо - ние ангажирахме него, много добри препоръки чухме и като отидохме да говорим с него останахме очаровани. Жизнерадостен, весел, изслушва те, съобразява се с това, което искаш, работи на добра цена. Говорете с него, ще ви допадне smile
Активен
Tedy_Siana
Новак
*

« Отговор #73 -: април 30, 2010, 09:35:26 »

С коя агенция ще работите вие? Иначе относно Данчо - ние ангажирахме него, много добри препоръки чухме и като отидохме да говорим с него останахме очаровани. Жизнерадостен, весел, изслушва те, съобразява се с това, което искаш, работи на добра цена. Говорете с него, ще ви допадне smile

МВП е агенцията. Извинявай ти ме беше питала преди и отговорих но после установих че не се е публикувал отговора. За сега сме много доволни. А вие на коя агенция сте се спрели? Чудесни новини за ДиДжея. Аз не съм от Русе и разчитам изцяло на пропоръките от агенцията.
Активен
LoveAndLove
Сватбар
Публикации: 188

« Отговор #74 -: април 30, 2010, 10:33:58 »

сега се връщаме от транспортна като цчло в психото не платихме нищо а пък с транспортна 36 лева за двамата...
и като цяло роклята ми е 90 лв медицинските 36 лв халки 370 лв и само за ресторанта нз колко ще ни вземат не е доуточнено всичко  danceg
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: