Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 22:31:05
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ДОБРИЧ -3част
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ДОБРИЧ -3част (Прочетена 201214 пъти)
svetli
Баш Майстор
Отг: СВАТБА В ДОБРИЧ -3част
«
Отговор #285 -:
януари 29, 2012, 22:48:16 »
Veselina0206
на нашата сватба бяхме с оркестър и се бяхме разбрали да няма чалга - спазиха уговорката напълно и като цяло съм много доволна от избора ни - свириха през цялото време, всички гости танцуваха постоянно, което за мен си е показателно и ми оставиха спомен за прекрасна сватба
Всички тези хвалебствия са за оркестър Яница, ако искаш пиши ми на лични да ти дам телефон. С тях няма да имаш нужда от друг водещ, защото те си знаят работата и си водят сватбата както си трябва.
Активен
love.net
Сватбар
«
Отговор #286 -:
януари 30, 2012, 15:35:46 »
точно това е хубавото на летните сватби ,че можеш да ги направиш на открито ,а и вечер колкото и да е лято си е все пак хладничко,моята сватба е лятна,беше рез август и късно вечерта умряхме от студ
Veselina0206
нашият оркестър беше Лира и съм много доволна от тях ,свиреха всичкокоето искаме ,взимат колкото другите оркестри и са 7-8 човека...праят си наистина шоуто и са професионалисти.
dimi_rosi
коя формация сте наели за сватбата си...
Активен
dimi_rosi
Любопитен
Публикации: 25
«
Отговор #287 -:
януари 30, 2012, 20:25:45 »
Танцова формация "Веселие". Гледахме няколко сватби с тяхно участие и мога да кажа, че сватбеното тържество става много интересно и забавно. Наистина са добри.
Активен
dimi_rosi
Любопитен
Публикации: 25
«
Отговор #288 -:
януари 30, 2012, 20:55:19 »
Извинявай, всъщност не знам дали те разбрах правилно - за оркестър ли питаш или за танцовата формация?
Активен
love.net
Сватбар
«
Отговор #289 -:
януари 31, 2012, 11:54:53 »
за формацията те питах
да знам ги кои са
Активен
Veselina0206
Новак
«
Отговор #290 -:
февруари 05, 2012, 22:28:39 »
silvaki, сватбата ти е била през август и сте студували вечерта, а аз съм началото на юни и се надявам на външна сватба
... май нямам големи шансове. Не искам вътре, ама никак, направо незнам как ще го наглася
И още... имам рокля, но са нужни леки поправки тук-там. Ще я водя на шивач
, обаче смятам че за случая трябва да съм с правилните обувки (защото ще има леко скъсяване). Според вас имам ли някакъв шанс да намеря някъде летни обувки през февруари, че да са и бели
Поогледах из сватбените магазини, но обувките бяха ужасни, изобщо не ми харесаха, в задънена улица съм
Активен
Veselina0206
Новак
«
Отговор #291 -:
февруари 06, 2012, 08:49:34 »
Благодарности и за двете предложения за оркестрите...Лира и Яница... веднага си ги включвам в списъка да ги проуча
Благодаря ви
Активен
love.net
Сватбар
«
Отговор #292 -:
февруари 08, 2012, 11:37:09 »
Veselina0206
оркестрите са наистина добри ,
колкото до роклята ...на мен ми искаха да си купя сутиен за да знаят колко и как да оправят бюстието и естесвено обувки за височината.Можеш да намериш бели сандалки или обувки,трябва да се разходиш може би из Варна или сайтовете ..
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #293 -:
февруари 08, 2012, 13:42:40 »
Аз като обувки търсих, най-обикновени бели високи обувки. Има една улица във Варна само с магазини за обувки, тръгнах подред и си намерих за половин час. Но нямах претенции как да изглеждат, защото знаех, че няма кой да ми ги види. А и не се тормози сега да търсиш летни обувки, изчакай, имаш време.
Активен
Stefoto
Новак
Публикации: 16
Фото и Видео
«
Отговор #294 -:
февруари 09, 2012, 16:11:11 »
Понеже често срещам името си в този форум, мисля че имам право и аз да кажа някоя дума.
Снимам сватби от 20 години и ми се случва измежду тези сто хиляди снимки, които правя годишно да излезе и някоя не толкова добра, но никога, повтарям никога не ми се е случвало да се държа некоректно, нелоялно или да съм се отнасял лошо с булка в най-красивия ден от живота й !!!
silvaki, направил съм си добро име в този град и наистина не е добре да плюеш върху него, още повече ако не съм снимал сватбата ти и нямаш 'преки наблюдения'. Още повече ако нямаш нито една снимка в профила си и СИ АНОНИМНА. Моля те да ми кажеш името на тази недоволна булка, държа много да си изясня проблема, да видя грешката си и да й се извиня. Странното е, че нито една булка, която съм снимал до сега не ми е казала нито една лоша дума, напротив - всички ми благодарят от сърце, не само лично, а и в този форум. И сме в отлични отношения.
А на всички бъдещи булки в този форум искам да кажа:
Момичета, тук влизат и се регистрират много хора, които са в сватбарският бизнес, няма лошо, форумът е добър коректив. Лошото е, че те не се регистрират с истинските си имена, а като 'булки' и започват да дават акъл за ресторанти, оркестри, фотографи и т.н. с цел да си пробутат услугите, да оплюят оркестърът(примерно) от който не печелят и да похвалят този с който работят заедно и т.н.
Когато си избирате фотограф или оркестър или торта или каквото и да е, то отидете и вижте с очите си, чуйте с ушите си и се убедете сами кой, колко може. Не слушайте този и онзи. Аз, лично за себе си съм абсолютно убеден в доброто си отношение към всички мои клиенти и съм готов на 'лични съобщения' да дам e-mail -ите на последните 20 булки, които съм снимал, за да ги попитате доволни ли са или не.
Това е профилът ми във Фейсбук:
http://www.facebook.com/stefoto.art
Вижте снимките на булки, всяка една е отбелязана на снимката си, пишете й и я питайте за отношението и коректността ми. Не мисля че е 'навлизане в лично пространство', защото не давам телефон, а тя ако не иска, няма да ви отговори или направо ще ви блокира.
Освен това се върнете страници назад в тази тема и прочетете референциите за мен от булки, които наистина съм снимал, а не мнението на ЕДНА АНОНИМНА.
Това беше моето 'Право на отговор'. Желая ви красив и весел сватбен ден!
Активен
mira_france
Новак
Публикации: 17
«
Отговор #295 -:
февруари 22, 2012, 19:55:19 »
Здравейте и от мен! Нашата сватба беше прекрасна, доверихме се на добри професионалисти и всичко мина перфектно!
Сватбата беше през октомври, в ресторант “Албена“ (към холадския колеж), свириха орк. Добруджански авлиги, фото и видео Студио Х от гр. Варна, за украсата се погрижиха от цветарски магазин Юлена.
Благодаря на всички, затова, че направиха нашият празник незабравим!
Понеже организирах сватбата ни сама (с малки изключения) съм на ваше разположение, ще се радвам, ако мога да ви помогна. Имам един съвет към всички бъдещи младоженци - започнете с подготовката, колкото можете по-рано, отделете си време за обмислите всеки детайл... и най-важното направете всичко така, както вие искате (все пак това е вашата сватба)
Успех с подготовката!
Активен
Georgi Georgiev
Новак
«
Отговор #296 -:
февруари 23, 2012, 08:12:44 »
Има ли булки от Добрич?
Активен
Veselina0206
Новак
«
Отговор #297 -:
февруари 29, 2012, 18:04:28 »
Mira_france, кажи, моля те, някакви отзиви за Авлигите... доста хора ми ги препоръчват, но от други пък чух, че свирели едни и същи неща от едно време и не били "гъвкави", така да се каже. Честита сватба, макар и със закъснение
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #298 -:
март 02, 2012, 22:45:22 »
Веселина, опитвам се да ти пратя лично съобщение, но ви казва, че нямаш място в пощата си. Ако изтриеш някое ще мога да ти пиша.
Активен
Stefoto
Новак
Публикации: 16
Фото и Видео
«
Отговор #299 -:
март 07, 2012, 01:33:53 »
До всички кандидат - булки:
Искам само да отбележа за протокола. Нашата съфорумка svetli(баш майстор), която така щедро ви раздава съвети на Л.С. е дъщеря на фотографска фамилия, т.е. баща, майка, брат, всички фотографи, от години в бизнеса. Има тесни връзки с оркестри, агенции и т.н.
Хайде сега познайте КОГО ЩЕ ВИ ПРЕПОРЪЧА ?!?
Нямам нищо напротив всеки да предлага услугите си, но ВИ МОЛЯ всички, които сте в този бранш - БЪДЕТЕ ЧЕСТНИ с клиентите и лоялни с колегите си!
Представяйте се ! Не се правете на 'добрата фея', след като сте фотограф, управител на ресторант или певица в някой оркестър.
А на тези които им предстои брак - Момичета, не вярвайте на сладки думи във този форум. Питайте реални хора, които познавате, не виртуални "съветници".
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...