Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 22:35:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ДОБРИЧ -3част  (Прочетена 201221 пъти)

svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: януари 29, 2012, 22:48:16 »

Veselina0206 на нашата сватба бяхме с оркестър и се бяхме разбрали да няма чалга - спазиха уговорката напълно и като цяло съм много доволна от избора ни - свириха през цялото време, всички гости танцуваха постоянно, което за мен си е показателно и ми оставиха спомен за прекрасна сватба  girl_wink Всички тези хвалебствия са за оркестър Яница, ако искаш пиши ми на лични да ти дам телефон. С тях няма да имаш нужда от друг водещ, защото те си знаят работата и си водят сватбата както си трябва.
Активен
love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #286 -: януари 30, 2012, 15:35:46 »

точно това е хубавото на летните сватби ,че можеш да ги направиш на открито ,а и вечер колкото и да е лято си е все пак хладничко,моята сватба е лятна,беше рез август и късно вечерта умряхме от студ  angry Veselina0206 нашият оркестър беше Лира и съм много доволна от тях ,свиреха всичкокоето искаме ,взимат колкото другите оркестри и са 7-8 човека...праят си наистина шоуто и са професионалисти. Bravo dimi_rosi коя формация сте наели за сватбата си... smile
Активен
dimi_rosi
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: януари 30, 2012, 20:25:45 »

Танцова формация "Веселие". Гледахме няколко сватби с тяхно участие и мога да кажа, че сватбеното тържество става много интересно и забавно. Наистина са добри.       

Активен
dimi_rosi
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: януари 30, 2012, 20:55:19 »

Извинявай, всъщност не знам дали те разбрах правилно - за оркестър ли питаш или за танцовата формация?
Активен
love.net
Сватбар

« Отговор #289 -: януари 31, 2012, 11:54:53 »

за формацията те питах smile да знам ги кои са
Активен
Veselina0206
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #290 -: февруари 05, 2012, 22:28:39 »

silvaki, сватбата ти е била през август и сте студували вечерта, а аз съм началото на юни и се надявам на външна сватба crazy ... май нямам големи шансове. Не искам вътре, ама никак, направо незнам как ще го наглася smile
И още... имам рокля, но са нужни леки поправки тук-там. Ще я водя на шивач  smile, обаче смятам че за случая трябва да съм с правилните обувки (защото ще има леко скъсяване). Според вас имам ли някакъв шанс да намеря някъде летни обувки през февруари, че да са и бели   pardon Поогледах из сватбените магазини, но обувките бяха ужасни, изобщо не ми харесаха, в задънена улица съм  angry
Активен
Veselina0206
Новак
*

« Отговор #291 -: февруари 06, 2012, 08:49:34 »

Благодарности и за двете предложения за оркестрите...Лира и Яница... веднага си ги включвам в списъка да ги проуча good  Благодаря ви  smile
Активен
love.net
Сватбар

« Отговор #292 -: февруари 08, 2012, 11:37:09 »

Veselina0206 оркестрите са наистина добри , good  колкото до роклята ...на мен ми искаха да си купя сутиен за да знаят колко и как да оправят бюстието и естесвено обувки за височината.Можеш да намериш бели сандалки или обувки,трябва да се разходиш може би из Варна или сайтовете .. girl_wink
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: февруари 08, 2012, 13:42:40 »

Аз като обувки търсих, най-обикновени бели високи обувки. Има една улица във Варна само с магазини за обувки, тръгнах подред и си намерих за половин час. Но нямах претенции как да изглеждат, защото знаех, че няма кой да ми ги види. А и не се тормози сега да търсиш летни обувки, изчакай, имаш време.
Активен
Stefoto
Новак
*
Публикации: 16

Фото и Видео

« Отговор #294 -: февруари 09, 2012, 16:11:11 »

Понеже често срещам името си в този форум, мисля че имам право и аз да кажа някоя дума.  smile
Снимам сватби от 20 години и ми се случва измежду тези сто хиляди снимки, които правя годишно  да излезе и някоя не толкова добра, но никога, повтарям никога не ми се е случвало да се държа некоректно, нелоялно или да съм се отнасял лошо с булка в най-красивия ден от живота й !!!

silvaki, направил съм си добро име в този град и наистина не е добре да плюеш върху него, още повече ако не съм снимал сватбата ти и нямаш 'преки наблюдения'. Още повече ако нямаш нито една снимка в профила си и СИ АНОНИМНА. Моля те да ми кажеш името на тази недоволна булка, държа много да си изясня проблема, да видя грешката си и да й се извиня. Странното е, че нито една булка, която съм снимал до сега не ми е казала нито една лоша дума, напротив - всички ми благодарят от сърце, не само лично, а и в този форум. И сме в отлични отношения.

А на всички бъдещи булки в този форум искам да кажа:
Момичета, тук влизат и се регистрират много хора, които са в сватбарският бизнес, няма лошо, форумът е добър коректив. Лошото е, че те не се регистрират с истинските си имена, а като 'булки' и започват да дават акъл за ресторанти, оркестри, фотографи и т.н. с цел да си пробутат услугите, да оплюят оркестърът(примерно) от който не печелят и да похвалят този с който работят заедно и т.н.

Когато си избирате фотограф или оркестър или торта или каквото и да е, то отидете и вижте с очите си, чуйте с ушите си и се убедете сами кой, колко може. Не слушайте този и онзи. Аз, лично за себе си съм абсолютно убеден в доброто си отношение към всички мои клиенти и съм готов на 'лични съобщения' да дам e-mail -ите на последните 20 булки, които съм снимал, за да ги попитате доволни ли са или не. smile

Това е профилът ми във Фейсбук: http://www.facebook.com/stefoto.art
 Вижте снимките на булки, всяка една е отбелязана на снимката си, пишете й и я питайте за отношението и коректността ми. Не мисля че е 'навлизане в лично пространство', защото не давам телефон, а тя ако не иска, няма да ви отговори или направо ще ви блокира.
 Освен това се върнете страници назад в тази тема и прочетете референциите за мен от булки, които наистина съм снимал, а не мнението на ЕДНА АНОНИМНА.
 Това беше моето 'Право на отговор'. Желая ви красив и весел сватбен ден! smile
Активен
mira_france
Новак
*
Публикации: 17

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: февруари 22, 2012, 19:55:19 »

Здравейте и от мен! Нашата сватба беше прекрасна, доверихме се на добри професионалисти и всичко мина перфектно!  Party time Сватбата беше през октомври, в ресторант “Албена“ (към холадския колеж), свириха орк. Добруджански авлиги, фото и видео Студио Х от гр. Варна, за украсата се погрижиха от цветарски магазин Юлена.
 Благодаря на всички, затова, че направиха нашият празник незабравим! give_rose
Понеже организирах сватбата ни сама (с малки изключения) съм на ваше разположение, ще се радвам, ако мога да ви помогна. Имам един съвет към всички бъдещи младоженци - започнете с подготовката, колкото можете по-рано, отделете си време за обмислите всеки детайл... и най-важното направете всичко така, както вие искате (все пак това е вашата сватба) blum
Успех с подготовката! Wink
Активен
Georgi Georgiev
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #296 -: февруари 23, 2012, 08:12:44 »

Има ли булки от Добрич?
Активен
Veselina0206
Новак
*

« Отговор #297 -: февруари 29, 2012, 18:04:28 »

Mira_france, кажи, моля те, някакви отзиви за Авлигите... доста хора ми ги препоръчват, но от други пък чух, че свирели едни и същи неща от едно време и не били "гъвкави", така да се каже. Честита сватба, макар и със закъснение  blum
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: март 02, 2012, 22:45:22 »

Веселина, опитвам се да ти пратя лично съобщение, но ви казва, че нямаш място в пощата си. Ако изтриеш някое ще мога да ти пиша.
Активен
Stefoto
Новак
*
Публикации: 16

Фото и Видео

« Отговор #299 -: март 07, 2012, 01:33:53 »

До всички кандидат - булки:

Искам само да отбележа за протокола. Нашата съфорумка svetli(баш майстор), която така щедро ви раздава съвети на Л.С. е дъщеря на фотографска фамилия, т.е. баща, майка, брат, всички фотографи, от години в бизнеса. Има тесни връзки с оркестри, агенции и т.н.

Хайде сега познайте КОГО ЩЕ ВИ ПРЕПОРЪЧА ?!?  Bravo

Нямам нищо напротив всеки да предлага услугите си, но ВИ МОЛЯ всички, които сте в този бранш - БЪДЕТЕ ЧЕСТНИ с клиентите и лоялни с колегите си!
Представяйте се ! Не се правете на 'добрата фея', след като сте фотограф, управител на ресторант или певица в някой оркестър.

А на тези които им предстои брак - Момичета, не вярвайте на сладки думи във този форум. Питайте реални хора, които познавате, не виртуални "съветници".
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: