Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 00:25:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ДОБРИЧ -3част  (Прочетена 201250 пъти)

love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #255 -: юни 29, 2011, 14:50:21 »

да аз ходя там...на гримьорката нямам номер...мога да ти обясня къде се намира... smile ЗНаеш къде е предполагам ''Жив-ко''-то ,като тръгнеш надолу в дясно се пада точно ,под една кооперация...на стъклата на салона си пише студио ''Цветно'' smile
Активен
5ia_
Любопитен
*
Публикации: 36

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: юни 29, 2011, 16:30:58 »

0897440250 Кремена- русичката
Активен
mishuga
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #257 -: юни 29, 2011, 19:54:48 »

Много благодаря!  give_rose
Активен
mishuga
Любопитен
*

« Отговор #258 -: юли 14, 2011, 15:09:52 »

Здравейте отново, момичета,

Моята сватба мина и мога вече да споделя някой съвети към бъдещите булки smile
На първо място: не се ядосвайте с каквито и да е подробности- защото самия ден минава супер бързо, и се оказва, че често сме хабили нерви за неща които остават на заден план или гостите не обръщат внимание толкова колкото ние сме мислили...
Имахме граждански брак, а след това църковен. Гражданският ритуал- буквално е за 10-12 мин, докато църковния е около 30 мин и лично на мен ми хареса повече...
Задължително оставете някой доверен роднина да носи нещата за съвета, църквата, ресторанта....Ще сте прекалено развълнувани да мислите в този ден за подробностите.
И се наслаждавайте на Деня, защото е само за вас и мъжа до вас. Това е вашия ден!!!!
Успех!!!
който има нужда от каквато и да е информация, съм насреща smile
Активен
love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #259 -: юли 14, 2011, 17:36:59 »

mishuga честито  Bravo give_rose ,в кой ресторант ви беше сватбата и коя гримьорка посети  girl_wink,и хайде чакаме снимки  blum
Активен
lqlq
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: юли 15, 2011, 06:42:06 »

Честито и от мен ама хайде свържете се с мен 4рез скайп или фейса
Активен
mishuga
Любопитен
*

« Отговор #261 -: юли 15, 2011, 14:52:16 »

Благодаря !!!!!
Сватбата беше в Грийн Палас.
За фризьор- Жули от "Цветно", за гримьор- Галя от "Стилисимо".
Много съм доволна от работата им:)
Ще кача и снимки тези дни smile
Активен
новата_Павлова
Любопитен
*
Публикации: 33

Нашата нестандартна приказка продължава....

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: юли 18, 2011, 16:18:58 »

Въпросната сватба е моята сватба. Въпросната дама наистина се меси. Относно  украсата наистина е семпла, но ЗАЩОТО АЗ ТАКА Я ИСКАХ. Надявам се че потвърдилия съпруг ще се съгласи с мен, че на въпросната сватба  имаше други неща който бяха по - важни, а именно Младоженците бяха щастливи... Моля при следващ коментар относно моята сватба и видео да  ми бъде поне казано, че ще бъде уповестено в публичното пространство. Като цяло Ресторанта е семпъл, но с класа и немисля, че има нужда да бъде много натруфен, просто самата зала не позволява това. Но това си е мое мнение. Пожелавам на аудиторията лек и спокоен ден. Красиви и незабравими сватби та било то с един балон или сас 1000. smile
Активен
новата_Павлова
Любопитен
*
Публикации: 33

Нашата нестандартна приказка продължава....

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: юли 18, 2011, 16:21:17 »

п.с :искам да кажа и мнението си за дубовете.това което виждам вув видеото на позната направо ме потресена:дамата коqто е така наре4ена йправителка така води сватбата 4е да ви кажа на видеото само тq се вижда и само тq говори .на суответната сватба свиреха орк. извори които са хйбав оркестур и водqт добре сватбата.а таq мадама направо не пйска микрофона  руководи вси4ко и се 4йва само едно ти застанми тйк ти там ти се друпни и така.по време на рqзане на тортата младфоженците не се виждат за6тото дамата застанала пред тортата.на вси4кото отгорте прехвурлq6е пар4етата на тортата с рука.просто под всqкаква критика е.Ако таq мацка ми бе6е на сватбата 6тqх да q йдо6а до такава степен се меси в сватбата 4е забравq 4е има др хора 4е има видео и т .н.За йкрасата им е сйпер семпла само едни балони бели покривки и нqкакви изкйствени цветq на бйл4инската маса то4но като в нqкои стол.Това са ми впе4атлениqта от видеото аз не сум била там но мужа ми е бил и потвурди вси4ко.суветвам ви да поговорите с йправителката да не се меси в цqлата церемониq 4е направо окипазqва вси4ко.аиде това е за последно0

отговор

Въпросната сватба е моята сватба. Въпросната дама наистина се меси. Относно  украсата наистина е семпла, но ЗАЩОТО АЗ ТАКА Я ИСКАХ. Надявам се че потвърдилия съпруг ще се съгласи с мен, че на въпросната сватба  имаше други неща който бяха по - важни, а именно Младоженците бяха щастливи... Моля при следващ коментар относно моята сватба и видео да  ми бъде поне казано, че ще бъде уповестено в публичното пространство. Като цяло Ресторанта е семпъл, но с класа и немисля, че има нужда да бъде много натруфен, просто самата зала не позволява това. Но това си е мое мнение. Пожелавам на аудиторията лек и спокоен ден. Красиви и незабравими сватби та било то с един балон или сас 1000. smile
Активен
lqlq
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: юли 18, 2011, 21:14:37 »

извинете госпожо Павлова че не ви попитах за коментара ще го имам в првдвид:)
Активен
mishuga
Любопитен
*

« Отговор #265 -: август 06, 2011, 10:26:40 »

Нещо няма много движение в "Сватба в Добрич" затова реших да побутна темичката малко напред  smile
Булки от Добрич къде сте? smile
Активен
lqlq
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: август 08, 2011, 17:25:05 »

ами чакаме снимките ти и ти писах на лични къде сме
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: август 31, 2011, 11:33:43 »

Момичета,моля ви за малко помощ.Една приятелка се омъжва на 1.10. и все още няма DJ за сватбата.Сватбата ще е в Албена или Добрич.Ако знаете някой добри ,ще съм благодарна на всякакви предложения.Ако разполагате и с тел.номера  give_rose give_rose
Активен
paca
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #268 -: септември 19, 2011, 13:04:55 »

Offtopicpacifon ще те помоля да престанеш с любопиството ти към всички бъдещи,настоящи и вече бивши булки  crazy СТаваш малко нахална като вместо тях съобщаваш информация,препоръчваш приятели,изпращаш снимките им или клиповете им,това е интригантско nea }:->Всеки се вълнува за сватбата си ,но твоята мисля че мина и ставаш нагла с коментарите си по чужди адреси crazy girl_impossible Offtopic
« Последна редакция: септември 19, 2011, 14:38:52 от paca » Активен
lqlq
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: септември 19, 2011, 17:18:00 »

Роса ,мила не те знам коя си ,че чак се криеш ама в крайна сметка това си е мнение.Това е форум изказвам лично мнение -съответно си помагаме.А мнението ти за мен не ме интересува, след като си комуникираме и си разменяма снимки с другите активно:) айде дреми си в сайта  сама:)
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: