Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 02, 2024, 00:30:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ДОБРИЧ -3част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ДОБРИЧ -3част (Прочетена 201273 пъти)
love.net
Сватбар
Отг: СВАТБА В ДОБРИЧ -3част
«
Отговор #240 -:
май 28, 2011, 12:20:07 »
siseto86 и mishuga ,изтрийте си лични съобщения,че не мога да ви пиша....
Активен
kami2004
Любопитен
«
Отговор #241 -:
май 28, 2011, 17:18:58 »
siseto86 Би ли ми дала телефона на гримьорката? Благодаря
Активен
lqlq
Любопитен
Публикации: 22
«
Отговор #242 -:
май 30, 2011, 07:50:08 »
ха здравеите и от мен
На вупроса с тората пору4ах q в сладкарница булгариq по пронвип за 55 пар4ета с транспорта ми е 163 лв на 3 етажа.пар4ето по принцип до 40 порции е 3.30 но над 40 е 2.90.
За йкрасата менделсон работqт с фирма Романтика и понеже минава през тqх се оскупqва.Аз ли4но ползвам романтика понеже ходих и при улена ми се сториха наистина доста скупи не6тата и се отказах.
Аз бqх на пробен грим при Галq бqх и на пробен грим в стйдио цветно ре6их 4е на сватбата си аз 6те се гримирам.това е от мен
аиде хора останаха ми по малко от 2 седмици
мнооого се вулнйвам ве4е
«
Последна редакция: май 30, 2011, 11:19:42 от Teo
»
Активен
lqlq
Любопитен
«
Отговор #243 -:
май 30, 2011, 08:27:33 »
п.с :искам да кажа и мнението си за дубовете.това което виждам вув видеото на позната направо ме потресена:дамата коqто е така наре4ена йправителка така води сватбата 4е да ви кажа на видеото само тq се вижда и само тq говори .на суответната сватба свиреха орк. извори които са хйбав оркестур и водqт добре сватбата.а таq мадама направо не пйска микрофона руководи вси4ко и се 4йва само едно ти застанми тйк ти там ти се друпни и така.по време на рqзане на тортата младфоженците не се виждат за6тото дамата застанала пред тортата.на вси4кото отгорте прехвурлq6е пар4етата на тортата с рука.просто под всqкаква критика е.Ако таq мацка ми бе6е на сватбата 6тqх да q йдо6а до такава степен се меси в сватбата 4е забравq 4е има др хора 4е има видео и т .н.За йкрасата им е сйпер семпла само едни балони бели покривки и нqкакви изкйствени цветq на бйл4инската маса то4но като в нqкои стол.Това са ми впе4атлениqта от видеото аз не сум била там но мужа ми е бил и потвурди вси4ко.суветвам ви да поговорите с йправителката да не се меси в цqлата церемониq 4е направо окипазqва вси4ко.аиде това е за последно0
«
Последна редакция: май 30, 2011, 11:19:55 от Teo
»
Активен
love.net
Сватбар
«
Отговор #244 -:
май 30, 2011, 10:24:58 »
pacifon мерси за инфото ,наистина много се меси тая ,направо не знам как ще се получат нещата...Какво мнение имаш за гримьорката в ''Цветно'' и Галя ,понеже съм в процес на търсене на гримьор....
Активен
lqlq
Любопитен
«
Отговор #245 -:
май 30, 2011, 10:29:45 »
в цветно сум разо4арована а от галq о4аквах пове4е.но сама си прецени 6том искам да се гримирам сама
КИРИЛИЦАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
Не ми се иска да трия мнения, но няма да ги превеждам.
«
Последна редакция: май 30, 2011, 11:22:20 от Teo
»
Активен
koni
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #246 -:
май 31, 2011, 15:49:18 »
Оркестър "Добруджански славей" е много добър .Иванка и Данчо Къневи са добри изпълнители и създават хубаво настроение!От Дидж. много добри са Любомир от "Централ",Валентин Атанасов от Дарик,Веселин Лазаров,Красимир николов-работи заедно с Златна арфа,Мартин и т.н.Операторите -Ивелин Славов,Кольо Ганчев,Георги Кралев,румен Стоилов обработват професионално филмите си и резултата е невероятен!Уляна Бержарова е една от най-добрите гримьрки.Вашата приказка обслужва Добрич и Варна,Юлена -работят стилно и изискано,Романтика ще изпълнят вашите желания-така,че вие избирате.
Активен
dar4eto
Сватбар
«
Отговор #247 -:
юни 13, 2011, 22:57:36 »
Цитат на: mishuga в май 27, 2011, 12:46:42
Мислех за това, но тъй като сватбата ще е обедна, май няма да има време кога да украсявам...
Затова си мислех, че е по-лесно просто да поръчам да ми украсят ресторанта. Аз принципно бих искала някаква семпла, но стилна украса, но ще видим накрая какво ще излезе...Още веднъж много благодаря за помощта момичета
А за сватбените торти- кой къде е поръчвал? И колко време преди датата е нормално да се поръча?
Mishuga, за украса препоръ4вам Юлена. Аз съм много доволн от тях. Уредихме вси4ко по украсата за 5 дни преди сватбата. Избягвай "Вашата приказка" - Варна. Едва не ми провали сватбат тази дама... 4 месеца не и стигнаха да я организира и накрая с обяснени, 4е нямало да изкара никакви пари защото не съм искала пълна украса както тя предлагаше. Отидох при Юлена и се представиха много добре. В момента в който пристигнахме вси4ко беше абсолютно готово. Цените им не бяха много по-високи от на другите. Пак да правя сватба, пак ще им се доверя.
Тортата ни беше от Оникс. Да уто4ня нещо... ако искате тортата да издържи пренасяне и темератури, то не о4квайте това да стане със со4на торта както сме свикнали у дома :-). Тортата трябва да е по-стегната за да издържи "емоциите". Имах позната с разкапана сметана и т.н
Активен
kami2004
Любопитен
«
Отговор #248 -:
юни 15, 2011, 10:46:38 »
И аз ходих за торта в Оникс, но каталога им е много беден и стар. Всичките им торти ми се струват голям кич. Аз за сега мисля да я поръчам от там изчистена без никакви декорации, а момичетата от украсата за ресторанта да я аранжират на място с живи цвета. Ако някой може да предложи друго място за торти в Добрич, бих била много благодарна.
А за украса аз мога да препоръчам едни момичета от Варна. Правят и всичко от живи цветя на много добри цени. Аз много исках точно украсата в ресторанта да е от живи цветя.
Активен
love.net
Сватбар
«
Отговор #249 -:
юни 15, 2011, 11:10:38 »
и аз да не остана назад
в Оникс за тортата на мен не ми казаха конкретна цена понеже захарта се вдигала ориентировъчно,за 100 порции ми казаха 250-300лв.,тортата ми не голям кич също,не знам каква е тая цена
Мисля аз да отида да питам в сладкарница ''Кристи'' там също са добри и правят вкусни и красиви неща...
kami2004 би ли споделила за украсата на тея ммичета ,би ли ми дала кординати или сайт...
Активен
kami2004
Любопитен
«
Отговор #250 -:
юни 15, 2011, 12:52:33 »
Сега пиша от телефона си и немого да ти пратя номера на лични, а довечера като се прибера. Нямат сайт, украсявали са няколко сватби. Едното момиче прави всичко от живи цветя и мен това ме впечатли.
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546
Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр
«
Отговор #251 -:
юни 15, 2011, 21:46:54 »
Момичета, здравейте! Извинявайте, че се намесвам в темата, но понеже търсех информация за тази сладкарница Кристи исках да попитам дали имат сайт или ако някой от вас има телефони, ще съм благодарна ако ми ги прати на лични...
Предстои ни закупуване на торта за юбилей, който ще празнуваме във Добрич, а аз живея в София и не съм наясно със сладкарниците там. Питах познати и ми препоръчаха тази сладкарница, но за съжаление не успях да намеря инфо във нета за нея.
Благодаря ви предварително за споделеното инфо!
И успех в приготовленията на най-щастливият ви пръв семеен прзник!
Активен
love.net
Сватбар
«
Отговор #252 -:
юни 16, 2011, 12:35:29 »
ще се опитам да ти намеря телефонен номер и ще ти го пратя на лични
Активен
love.net
Сватбар
«
Отговор #253 -:
юни 27, 2011, 17:18:28 »
Момичета ,да ви питам ,знаете ли къде от Добрич мога да си поръчам етикети за ракия и да си намеря покани на нормална цена ,не от сорта на 2 и 3лв броя...
Активен
mishuga
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #254 -:
юни 29, 2011, 14:46:44 »
Момичета, имам спешна нужда от помощ: някой може ли да ми каже къде се намира този салон "Цветно" и някакъв телефон за връзка с гримиорката?
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...