Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
юли 18, 2025, 15:12:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част (Прочетена 214390 пъти)
Zori83
Сватбен ГУРУ
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 8
«
Отговор #105 -:
април 08, 2010, 09:01:39 »
Velvet аз питите и пилето ги поръчах в една малка сладкарничка до енергото. Мисля, че се казва Рио. Имат разнообразие и ти ги показват на каталог как изглеждат
Активен
manthebest
Ентусиаст
Публикации: 68
«
Отговор #106 -:
април 08, 2010, 10:55:31 »
Ние като нямаме дреболии лесно подготвихме всичко.
Ей тук ще ходим на пътешествие:
http://www.usitcolours.bg/pochivka/kruizi-sredizemno-more?gclid=CMD14Pva9qACFccSzAodag-EwA
Активен
rosi09
Ентусиаст
«
Отговор #107 -:
април 08, 2010, 12:55:38 »
manthebest, поздравявам ви за избора на медена седмичка! (нашата беше подобна, само градовете в италия бяха различни и вместо в малта, ходихме в тунис) Ще си изкарате страхотно! Браво!
Melusina, и теб искам да поздравя за избора за прическа, аз ходя в този салон от както се помня и са страхотни! (и моята прическа беше там и не мръдна! дори на следващия ден!)
и накрая за наближаващите сватби: Незабравимо и неповторимо да изживеете един от най-хубавите мигове в живота!
Целувки!
Активен
melusina
Ентусиаст
Публикации: 130
Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?
«
Отговор #108 -:
април 08, 2010, 15:07:17 »
Здравейте, момичета и момчета! Първо, извинете, че не пиша, напоследък всичко се развива много главоломно и само от време на време хвърлям по един поглед: радвам се, че подготовката ви върви и стискам палци за всички нас, всичко да мине добре! Обещавам по-нататък, като ми остане повече време, да анализирам подробно всички аспекти на нашата подготовка с имена, факти и цени
За Vision и Feerie - още не съм правила пробна прическа и грим, но смятам да го сторя тия дни. Фризьорския салон ми го препоръча точно rosi09, за което съм й благодарна
, вече го пробвах и засега съм с изключително добри впечатления, надявам се и след сватбата да остана с такива. Момичетата са мили и работят със съвременни методи и концепции, както и добри материали, което, поне за мен е много важно. За Feerie имам същите отзиви от други булки, затова и реших да се спра на тях.
velvet, не се притеснявай - питите можеш да ги поръчаш 1 седмица преди сватбата, може би за тортата е по-добре да го направиш по-рано, примерно 2-3 седмици преди това. За пилето и аз съм чувала, че в "Кипарис" можеш да поръчаш, но виж, Zori83 споменава и сладкарница "Рио" ...
Активен
meryy
Любопитен
«
Отговор #109 -:
април 09, 2010, 09:01:36 »
velvet
по повод пилето нашето си го поръчахме от ресторанта в който бяхме "Орфей" около 40-50лв бвшв до колкото помня може да попиташ дали не предлагат такава услуга и във вашия ресторант много удобно и голямо улеснение ни беше а за питки пак от ресторанта работеха с някаква фирма и ни доставиха без да се занимаваме ние с тези дреболйи.Дано сам помогнала
а на всички бъдещи булки безпроблемна подготовка и много приятни изживявания и емоцйи
Активен
plam4eto
Новак
Публикации: 19
«
Отговор #110 -:
април 09, 2010, 10:27:35 »
Здравейте отново и от мен! Добре дошли на новите булки и успешна подготовка. Радвам се, че ставаме все повече и повече!
Много се извинявам, че не съм особено активна, но времето ме е притиснало от всякъде, даже започвам да се притеснявам, че закъснявам.
Моля ви, препоръчайте гримьор(ка) с координати/тел. Къде се намира въпросната Рене?
За букета ще ми обясните ли отново къде точно беше Иво (нали така се казваше
) също от който друг сте доволни да ми кажете къде се намира
Може би на лични ще е по-добре не знам...
А и къде да търся музиканти за извеждането на булката, пак нещо координати ... Много много благодаря предварително!
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #111 -:
април 12, 2010, 08:38:31 »
Булкииии, имам въпрос както към бъдещите така и към бившите вече
В старозагорските сладкарници предлагат ли сватбени торти от този тип на снимката, ако не ми излезе снимката да обясня: една торта за разрязване и другите под формата на отделни петифури/пасти?
Като се прибираме все не остава време да тичаме по слдкарници, та бихте ми били полезни с инфо
sandy2.jpg
(62.7 KB, 424x500 - видяно 274 пъти.)
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #112 -:
април 12, 2010, 08:41:21 »
Дидка
, и нашата искаме да е такава
Ден Рожден мисля, че правят от този тип. Ние ще питаме и в Рио, която ми препоръча Зори
Мога да ти кажа като разбера
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #113 -:
април 12, 2010, 10:08:07 »
Didkata1984
в повече сладкарници могат да ти изработят желаната от теб торта, като им занесеш снимка, така че не се притеснявай затова
Активен
plam4eto
Новак
Публикации: 19
«
Отговор #114 -:
април 12, 2010, 12:39:32 »
Здравейте, да се изкажа и аз по въпроса за тортите. И аз мисля нашата да е от същия тип, с отделни пастички. Обиколих няколко сладкарници и почти никъде не можах да разбера нещо за цени, защото сладкарките, които изработвали тортите все бяха на работа я до 5, я до 4 часа, а аз най-рано в 5:30 се връщам от работа. По едно време си мислех даже, че трябва да си взема отпуска, за да мога да си избера торта. Единствено в Неделя и в Рио работното време е подходящо за моя случай и имат конкретни цени относно кое, как колко. Но с тази разлика, че цените в Неделя са почти двойни (то зависи всъщност какво точно ще се поръчва, но моето впечатление е, че все пак идва по-скъпо). Относно качеството и вкуса не мога да коментирам все още, защото не съм пробвала тортите на Рио. В крайна сметка май от Рио ще поръчваме, имат го варианта с отделните пастички, но още съм в момент на размисъл ...
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #115 -:
април 12, 2010, 14:10:01 »
В Рио наистина има голямо разнообразие, но лошото наистина е, че няма как да я опиташ, но ако знаеш какъв вид искаш да е не е проблем. Другото, което разбрах е, че ако тортата е по-малка и не стига за всички гости отделно се правят парчета за тях, които излизат около 2-3 пъти по евтино.
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #116 -:
април 13, 2010, 08:46:29 »
Момичета, айде кажете някакви цени, де. То скъпо-евтино е относително понятие.
Аз например знам в Неделя какви са цените, онзи ден бях там и гледах каталог - за 110 парчета торта цената е .............. 374 лв!!!
За мен това е доста. Оптимален вариант е за по-малко пари да получиш супер качество
Ама то кой не го иска това?!
А въпросната Рио къде се намира?
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #117 -:
април 13, 2010, 10:13:45 »
Ами,
Дидка
, аз не мога да кажа цени, като не съм ходила. Така че въпросът ти е май само към
Зори
.
Мога да дам повече инфо като отидем на място, сорри. Но супер качество на по-ниска цена - не вярвам, дори и да ми се иска. Ние вчера си говорихме с половинката за това и решихма, за да не рискуваме съвсем, да си поръчаме една малка тортичка с пълнежите, които предполагаме, че ще ни харесат. И, ако е вкусна, тогава да поръчваме окончателно.
Разбрах че Рио се намира в една малка уличка под Енергото, било не точно сладкарница, ами магазинче за сладки и тем подобни, но имали голям каталог с предложения. Някой друг да даде точен адрес. Аз се оставям на милото да ме замъкне до там
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #118 -:
април 13, 2010, 10:48:40 »
velvet
правилно ти е обяснението, но точен адрес не знам за Рио, т.к. и нас ни закараха с кола.
Цените в Рио, които ни казаха са средно за парче по 2лв., но ние искахме нашата торта да е с пълнеж "принц регент", който излиза по 3.5лв. на парче за самата торта, а всяко допълнително, което не е част от тортата ни казаха, че го таксуват по 1лв., т.к. на нас ни трябват 160 парчета, а не искаме огромна торта.
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
«
Отговор #119 -:
април 13, 2010, 12:59:02 »
Аз съм доволна от Рио, лесно се намира, точно под Енергото (срещу Аскент което е), на малката уличка има магазинче Усмивка, малко след него на ъгъла хранителен и срещу него пак малко магазинче Рио. Там предлагат да си избереш торта по каталог, цените са прилични, гостите казаха, че била вкусна, аз от вълнение почти нищо не опитах на сватбата. Много вкусни са и тортите на Ден рожден (до стадиона), но са по-скъпички. Според мен няма смисъл от прекалено скъпи торти, и без това сватбата е един огромен разход, поне за нас.
Зори, ти с коремче ли ще тропаш на сватбата или ще е малко?
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...