Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 22:23:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 9 та част
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 9 та част (Прочетена 154969 пъти)
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210
Отг: СВАТБА В БУРГАС - 9 та част
«
Отговор #435 -:
март 30, 2011, 08:26:19 »
Говорих с ди джей Станислав Жеков -зает беше, ди джей Иван Тодоров -зает, ди джей Григор и ди джей Драго.Ние днес ще капарираме ди джей Григор.
Не знам как е бил на сватба, но категорично не ми хареса ди джей Драго, като ходихме да говорим с него. Що сме бързали и сме си наели фото и видео, как сме се нахвърлили на някой си (фото Гея и видео Лазаров).Как можел да ни направи отстъпка около 150 лв за трите. И ни каза , че ще ни каже сценария си ако го наемем.
Активен
esstetic
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #436 -:
март 30, 2011, 08:45:36 »
chantrer, това което си писала за Калоян е сериозно обвинение - "този човек не трябва да снима"!
Смятам, че без показани снимки това са само празни приказки!
Като човек, който се занимава с печат на фотографии, смея да твърдя, че неговите снимки са много добри.
Поздрави!
Активен
nelitoo
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #437 -:
март 30, 2011, 09:17:09 »
Цитат на: lina_bs в март 30, 2011, 08:26:19
Говорих с ди джей Станислав Жеков -зает беше, ди джей Иван Тодоров -зает, ди джей Григор и ди джей Драго.Ние днес ще капарираме ди джей Григор.
Не знам как е бил на сватба, но категорично не ми хареса ди джей Драго, като ходихме да говорим с него. Що сме бързали и сме си наели фото и видео, как сме се нахвърлили на някой си (фото Гея и видео Лазаров).Как можел да ни направи отстъпка около 150 лв за трите. И ни каза , че ще ни каже сценария си ако го наемем.
Ние също сме с Григор - много добро впечатление ми направи. Няколко пъти говорихме по телефона и после се срещнахме за капарото. Срещата продължи около час и половони - изключително изчерпателен и ненатрапчив. Надявам се и на сватбата да направи купон!
Активен
kremi_bs
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #438 -:
март 30, 2011, 10:01:17 »
След като прочетох мнението ви за Калоян Спасов се поразрових и разгледах сайта му и искам да ви кажа,че за мен този човек прави уникални неща и си разбира от работата.Работя в рекламна агенция и повярвайте ми той е много талантлив.Скъпа Сhantrer много държа да видя албума ти.Ако може да публикуваш някоя друга снимка за да видим от къде идва недоволството ти.Ето и част от нещата му
http://360bg.net/gallery/wedding_photography/10/FlippingBook.html
Лек ден
«
Последна редакция: март 30, 2011, 10:04:05 от kremi_bs
»
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #439 -:
март 30, 2011, 10:16:40 »
Разбира се, че прави уникални неща - той е един от най-добрите в Бургас. На нас също ни предстои да имаме честа да ни снима на сватбата - надявам се да се получат весели и красиви снимки. А аз мисля, че chanter имаше пуснати снимки и на мен лично много ми харесаха.
Активен
nelitoo
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #440 -:
март 30, 2011, 10:34:37 »
Ние също ще сме с Калоян. Аз разгледах сайта му и съм очарована. Той е снимал и две мой приятелки, гледах и тяхните снимки и наистина са много добри. До сега не съм чула лоши отзиви за него
Активен
kremi_bs
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #441 -:
март 30, 2011, 10:52:16 »
Добре дайте линк към снимките
искам да ги видя
Активен
irkaaa
Сватбар
Публикации: 214
«
Отговор #442 -:
март 30, 2011, 11:14:35 »
Ох, момичета стискайте палци, днес е последна проба на роклята
, а така съм се шашнала
Активен
stacy_s
Регистриран
СВАТБА В БУРГАС - 9 та част
«
Отговор #443 -:
март 30, 2011, 18:33:39 »
Здравейте на всички,
Сватбата ми е на 24/09/2011 в Бургас, а аз съм от Стара Загора. Чудих се знаете ли дали в Бургас има склад за алкохол, където можеш да купиш X броя бутилки алкохол и после неотворените да ги върнеш и от склада съответно да ти върнат част от паричките.
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210
«
Отговор #444 -:
март 30, 2011, 20:06:27 »
Здравей, добре дошла. И ние сме на 24 септември, като вас. Разкажи повече къде ще е, докъде сте с подготовката. По отношение на алкохола -нямам идея. Ванката ще отговаря за пиенето , ама според него е рано.
Ирка какво стана с пробата? Как е роклята?
Активен
chantrer
Ентусиаст
Публикации: 71
«
Отговор #445 -:
март 30, 2011, 23:47:32 »
Като качество на самата снимка ви е харесало, освен това в албума си бях качила най-добрите 15 от 668 снимки. От други съображения не мога да ви кача останалото, защото хората по снимките не желаят да бъдат в интернет. Тук се споделят мнения и темата е да сме си от помощ. Аз нито съм фотограф, нито имам полза от това да плюя по такива. Нормално е това, което виждате в сайта, да е най-доброто. Все пак това е рекламата му. И пак казвам - чисто технически снимките са добре, НО не може да улавя в кадър, как да ви го напиша по- точно? Има изрязани глави, ръце, хора, ит.н. нещо което е недопустимо . Ако има фотосесия, нагласени кадри и време да помисли - да получава се, изключая, че не е учил нито анатомия, нито портретистика и т.н. и не знае как да скрие дефектите на хората -носове,брадички, гуши и т.н. Което всъщност си е проблем,но както искате. Обаче при моментните снимки е нещо трагично при него. Изброила съм в поста си за него, няма да се повтарям.
Но щом си ви харесва, наемайте си го. На мен ми е все едно ще има ли Калоян Спасов сватби или няма да има. Ако някой е решил, че затова го правя, объркал се е ...
esstetic, а ти се регистрира специално, за да защитиш човека ли? Е , нямаше нужда, тук сме реални хора, с реални впечатления и профили.
«
Последна редакция: март 30, 2011, 23:50:07 от chantrer
»
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #446 -:
март 31, 2011, 08:31:42 »
СВАТБА В БУРГАС - 10 част