Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
юни 11, 2025, 11:09:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част (Прочетена 211224 пъти)
melusina
Ентусиаст
Публикации: 130
Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 8
«
Отговор #90 -:
март 30, 2010, 08:53:32 »
Stel_ka, пратила съм ти телефона на Йовко на личния. Успех!
Активен
manthebest
Ентусиаст
Публикации: 68
«
Отговор #91 -:
март 30, 2010, 10:19:29 »
Новите мадами що не четат темите за Стара Загора от началото, ами задават въпроси, които са обсъждани сто пъти. Още повече, че всеки си има свои фаворити и мненията са субективни. Като почнат да се дават съвети, отново се почват и излишните спорове.
Активен
stel_ka
Новак
«
Отговор #92 -:
март 30, 2010, 11:06:18 »
Благодаря на всички отзовали се !
Честно да ви кажа винаги съм си мислела,че 3 месеца са предостатъчни за организирането на една сватба , а то какво се оказва, че даже сме и закъсняли
За сега мисля,че се справяме добре и искрено се надявам да успеем да намерим готин водещ/а и DJ, а другите неща лека олека ще набавим
Да ви попитам вие къде си направихте или ще си правите прическата ?
Отново сортирам мнения и искам помощ от вас - еййй голяма съм напаст
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #93 -:
март 30, 2010, 11:09:18 »
Цитат на: manthebest в март 30, 2010, 10:19:29
Новите мадами що не четат темите за Стара Загора от началото, ами задават въпроси, които са обсъждани сто пъти. Още повече, че всеки си има свои фаворити и мненията са субективни. Като почнат да се дават съвети, отново се почват и излишните спорове.
Тук съм напълно съгласна.
Момичета,не се чувствайте изолирани, но първо попрочетете назад. Тия неща са обсъждани мнооого пъти. Иначе темата става като развалена грамофонна плоча - едно и също, и нищо полезно и ново. Ако не намерите отговора, който търсите, тогава питайте спокойно
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #94 -:
март 30, 2010, 12:24:21 »
И аз подкрепям
Velvet
с двете ръце! Който иска телефон или цена - да пише на лични на съответния човек, който може да му помогне. Няма да дъвчем едно и също по сто пъти. Пък и както казва
manthebest
- пак да се стига до спорове и драми
stel_ka
- 3 месеца са доста малко за организация, особено на сватба през летните месеци. Дано наистина сте експедитивни и имате късмет! Кога щеше да е вашата сватба?
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #95 -:
март 30, 2010, 12:42:59 »
Аз да ви се оплача - голям проблем имам с търсенето на обувки. Очевидно като търся нещо изчистено, семпло, без камъчета и да не е лачено, ще е mission impossible.
Ако някой някъде е мернал обувки като тези, които търся, моля да ми каже къде. Писна ми от кичозни изделия, които не се различават едно от друго.
Мислим в петък да отидем пак до МОЛ-а, дано харесам нещо. Въпреки че дори в Пловдив нищо не ми грабна окото и съм малко песимистично настроена
Активен
stel_ka
Новак
«
Отговор #96 -:
март 30, 2010, 15:14:15 »
Правилно ли разбирам мнението на някой от вас, че ви разводнявам темата ?
Дълбоко съм огорчена и искрено съжелявам за това което ще кажа, но нима не се тъпче на едно и също място с всеки въпрос за обувки,фризьори,украси под наем.
Моето разбиране е , че именно тук аз мога да потърся помощ и подкрепа в този така важен ден за всяка булка ден, а не укор ,че като се пита едно и също темата зацикля.
Съжелявам,но как по различно и разнообразно за вас да поднеса въпроса си за нещо и как да отгатна към кого на лична да се обърна за помощ?
Именно тези които са минали през всички тези вълнения би трябвало да са на ясно , че в труден момент при организацията например искат съвет и си доверяват на всеки които им помогне и е благодарен от сърце на всеки обърнал се на неиният апел.
Мили момичета разберете и не се сърдете, че бъдещата булка не се занимава с уреждането на сватби всеки ден и ако няма форуи и теми като тази ще и бъде трудно да се справи и може да не направи верният избор и да бъде угорчен този важен за нея ден.
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #97 -:
март 30, 2010, 17:39:18 »
Ех,
Stel_ka
, за съжаление си ни разбрала криво
Тук на всеки, който се изказа за прочитането на темата назад му предстои сватба. И ние сме били съвсем нови съфорумки. Може би също сме допуснали грешки, разбира се. Молбата беше да се чете назад в темата, защото същото това, което ще ти кажем сега, е написано 100% преди време. Няма как да е по-различно. Е, да, отнема време и е по-досадно да се рови, но пък иначе ще стане още по-объркана темата...Ако продължаваме да питаме едни и същи неща, нали?
А относно личните, като се прочете назад, се вижда кой кого е ползвал, ангажирал и т.н. И така разбираш на кого да пишеш.
Въобще целта не е била лична обида към теб или някой друг. Но нека се опитваме да запазим темата по-подредена и "изчистена" от повторения. За нови предложения, съвети, новини, отворени салони, или пък за даване на мнение за прическа, рокля и т.н. едва ли някой би казал, че е спам.
И наистина нека не навлизаме в дълги спорове, че и без това половината от старозагорските теми са абсолютна плява и липсва каквато и да е информация точно заради безсмислени задълбавания в разгорещени дискусии
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #98 -:
март 31, 2010, 07:32:46 »
Stel_ka,
и аз се извинявам ако съм те обидила или засегнала, но съм длъжна пак да се съглася с
Velvet
. И на мен ми беше супер досадно и понякога трудно да изчитам всяка стара тема, преди да се включа с някакво изказване или въпрос, но ако си го наложиш като цел в даден момент дори ще ти стане приятно.
Ще видиш за кои моменти точно говорим, че стават спорове, караници и т.н.
А иначе никоя мацка няма да ти откаже да ти пише на лични, ако си забелязала, че има нещо което искаш да ти се разясни по-подробно.
Абе четене му е майката!
И си абсолютно права, че никой не урежда сватби с раждането си, та идеята е наистина да си помагаме, доколкото можем....
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #99 -:
март 31, 2010, 20:07:43 »
След кратко чудене "дали-или", реших, че е добре да имаме координатор в ресторанта. Доверих се на Temira Wedding
Ще следи за алкохола, тортичките и ще се погрижи за настаняването на гостите по съответните маси.
Освен това си купих съвсем семпло черно болеро (по-точно само ръкави) за рокличката за гражданския брак, само за 13 лв и съм много доволна. Хем е по вкуса ми, хем пък цената е добра
Мисля че ще ми е нужно, защото на 3 май, при това вечерта, само по рокличка с тънки презрамки най-вероятно ще ми е хладно.
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #100 -:
април 02, 2010, 12:39:50 »
Аз пак на отчет, преди да отида да правя козунак
Снощи се срещнахме и с водещата, нещата са ясни, уредихме ги. Много е готина и естествена.
А днес капарирахме и музикантите за извеждането. Гайда, тъпан и акордеон решихме да има. По 60лв на музикант.
Ами...като гледам сега останаха пробни грим, прическа и козметични процедурки. И избор на торта и разговор с Иво за букета ми. Другото вече са дреболийки.
До скоро и хубави Великденски празници ви желая!
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #101 -:
април 03, 2010, 19:23:20 »
Хайде и аз да дам отчет, че тази седмица свършихме доста работа:
1.Срещнахме се с агентката и уточнихме украсата за ресторанта и за колата.
2.Видяхме се с ДЖ и уточнихме подробностите около музиката и начина на водене.
3.Направих си втори пробна прическа и грим и за разлика от първия път сега останах много доволна от резултата
4.Ходихме да поръчваме тортата.
5.Запазихме хотел за гостите.
6.Уточних букета и бутониерите от естествени цветя.
7.Купихме за мен два чифта обувки, бижута и вратовръзка за младоженеца.
Може да има и още неща, но не се сещам, че доста обикаляне падна и вече съм доста изморена.
На всички пожелавам весели Великденски празници!
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #102 -:
април 06, 2010, 08:20:46 »
Браво на момичетата, които са били толкова дейни!!! На
zori83
и
velvet
вече им остава толкова мъничко до прекрасния ден!!!
Къде си правите прическите, булки? А грим при кой ще бъде?
Активен
melusina
Ентусиаст
Публикации: 130
Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?
«
Отговор #103 -:
април 07, 2010, 16:32:23 »
Прическа - в студио Vision до Телевизионния сервиз, а грим - във Feerie, по препоръки на бивши булки от форума и извън него. После ще дам отзиви, както и за всичко останало.
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #104 -:
април 08, 2010, 08:54:41 »
Melusina
, как ти се строи грима във Feerie? Снимки щракна ли? И каква е цената - за пробен и сватбен?
Същите неща бих искала да те питам и за прическата във Vision
Ох, да ви кажа, аз повече се шашкам май за дреболиите, които предстои да организираме
Да не изпусна нещо дребно, без което обаче не може.
Дайте ми съвет кога да уговорим пити, пиле, торти? Колко по-рано? И вие къде ги поръчвахте? Аз чух за Кипарис, че украсяват пилета за сватби. Имате ли информация и за там, и за други места? И как вървят за това цените?
Лавина от въпроси, ноооо...тепърва ще съм така
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9