Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юни 11, 2025, 11:09:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част  (Прочетена 211224 пъти)

melusina
Ентусиаст
**
Публикации: 130

Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?

« Отговор #90 -: март 30, 2010, 08:53:32 »

Stel_ka, пратила съм ти телефона на Йовко на личния. Успех!
Активен
manthebest
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #91 -: март 30, 2010, 10:19:29 »

Новите мадами що не четат темите за Стара Загора от началото, ами задават въпроси, които са обсъждани сто пъти. Още повече, че всеки си има свои фаворити и мненията са субективни. Като почнат да се дават съвети, отново се почват и излишните спорове.
Активен
stel_ka
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #92 -: март 30, 2010, 11:06:18 »

Благодаря на всички отзовали се ! give_rose
Честно да ви кажа винаги съм си мислела,че 3 месеца са предостатъчни за организирането на една сватба , а то какво се оказва, че даже сме и закъсняли  shok
За сега мисля,че се справяме добре и искрено се надявам да успеем да намерим готин водещ/а и DJ, а другите неща лека олека ще набавим  Wink
Да ви попитам вие къде си направихте или ще си правите прическата ?
Отново сортирам мнения и искам помощ от вас - еййй голяма съм напаст  blum
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: март 30, 2010, 11:09:18 »

Новите мадами що не четат темите за Стара Загора от началото, ами задават въпроси, които са обсъждани сто пъти. Още повече, че всеки си има свои фаворити и мненията са субективни. Като почнат да се дават съвети, отново се почват и излишните спорове.

Тук съм напълно съгласна.

Момичета,не се чувствайте изолирани, но първо попрочетете назад. Тия неща са обсъждани мнооого пъти. Иначе темата става като развалена грамофонна плоча - едно и също, и нищо полезно и ново. Ако не намерите отговора, който търсите, тогава питайте спокойно give_rose
Активен
Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #94 -: март 30, 2010, 12:24:21 »

И аз подкрепям Velvet  с двете ръце! Който иска телефон или цена - да пише на лични на съответния човек, който може да му помогне. Няма да дъвчем едно и също по сто пъти. Пък и както казва manthebest - пак да се стига до спорове и драми  huhhuh.gif

stel_ka - 3 месеца са доста малко за организация, особено на сватба през летните месеци. Дано наистина сте експедитивни и имате късмет! Кога щеше да е вашата сватба?
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: март 30, 2010, 12:42:59 »

Аз да ви се оплача - голям проблем имам с търсенето на обувки. Очевидно като търся нещо изчистено, семпло, без камъчета и да не е лачено, ще е mission impossible.
Ако някой някъде е мернал обувки като тези, които търся, моля да ми каже къде. Писна ми от кичозни изделия, които не се различават едно от друго.
Мислим в петък да отидем пак до МОЛ-а, дано харесам нещо. Въпреки че дори в Пловдив нищо не ми грабна окото и съм малко песимистично настроена huhhuh.gif
Активен
stel_ka
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #96 -: март 30, 2010, 15:14:15 »

Правилно ли разбирам мнението на някой от вас, че ви разводнявам темата ?
Дълбоко съм огорчена и искрено съжелявам за това което ще кажа, но нима не се тъпче на едно и също място с всеки въпрос за обувки,фризьори,украси под наем.
Моето разбиране е , че именно тук аз мога да потърся помощ и подкрепа в този така важен ден за всяка булка ден, а не укор ,че като се пита едно и също темата зацикля.
Съжелявам,но как по различно и разнообразно за вас да поднеса въпроса си за нещо и как да отгатна към кого на лична да се обърна за помощ?
Именно тези които са минали през всички тези вълнения би трябвало да са на ясно , че в труден момент при организацията например искат съвет и си доверяват на всеки които им помогне и е благодарен от сърце на всеки обърнал се на неиният апел.
Мили момичета разберете и не се сърдете, че бъдещата булка не се занимава с уреждането на сватби всеки ден и ако няма форуи и теми като тази ще и бъде трудно да се справи и може да не направи верният избор и да бъде угорчен този важен за нея ден.

Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: март 30, 2010, 17:39:18 »

Ех, Stel_ka, за съжаление си ни разбрала криво nea Тук на всеки, който се изказа за прочитането на темата назад му предстои сватба. И ние сме били съвсем нови съфорумки. Може би също сме допуснали грешки, разбира се. Молбата беше да се чете назад в темата, защото същото това, което ще ти кажем сега, е написано 100% преди време. Няма как да е по-различно. Е, да, отнема време и е по-досадно да се рови, но пък иначе ще стане още по-объркана темата...Ако продължаваме да питаме едни и същи неща, нали?
А относно личните, като се прочете назад, се вижда кой кого е ползвал, ангажирал и т.н. И така разбираш на кого да пишеш.
Въобще целта не е била лична обида към теб или някой друг. Но нека се опитваме да запазим темата по-подредена и "изчистена" от повторения. За нови предложения, съвети, новини, отворени салони, или пък за даване на мнение за прическа, рокля и т.н. едва ли някой би казал, че е спам.

И наистина нека не навлизаме в дълги спорове, че и без това половината от старозагорските теми са абсолютна плява и липсва каквато и да е информация точно заради безсмислени задълбавания в разгорещени дискусии good
Активен
Didkata1984
Сватбар

« Отговор #98 -: март 31, 2010, 07:32:46 »

Stel_ka, и аз се извинявам ако съм те обидила или засегнала, но съм длъжна пак да се съглася с Velvet. И на мен ми беше супер досадно и понякога трудно да изчитам всяка стара тема, преди да се включа с някакво изказване или въпрос, но ако си го наложиш като цел в даден момент дори ще ти стане приятно.  tease
Ще видиш за кои моменти точно говорим, че стават спорове, караници и т.н.
А иначе никоя мацка няма да ти откаже да ти пише на лични, ако си забелязала, че има нещо което искаш да ти се разясни по-подробно.  good
Абе четене му е майката!
И си абсолютно права, че никой не урежда сватби с раждането си, та идеята е наистина да си помагаме, доколкото можем....  Bravo
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: март 31, 2010, 20:07:43 »

След кратко чудене "дали-или", реших, че е добре да имаме координатор в ресторанта. Доверих се на Temira Wedding Wink Ще следи за алкохола, тортичките и ще се погрижи за настаняването на гостите по съответните маси.
Освен това си купих съвсем семпло черно болеро (по-точно само ръкави) за рокличката за гражданския брак, само за 13 лв и съм много доволна. Хем е по вкуса ми, хем пък цената е добра Yes Мисля че ще ми е нужно, защото на 3 май, при това вечерта, само по рокличка с тънки презрамки най-вероятно ще ми е хладно.
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: април 02, 2010, 12:39:50 »

Аз пак на отчет, преди да отида да правя козунак blum
Снощи се срещнахме и с водещата, нещата са ясни, уредихме ги. Много е готина и естествена.
А днес капарирахме и музикантите за извеждането. Гайда, тъпан и акордеон решихме да има. По 60лв на музикант.
Ами...като гледам сега останаха пробни грим, прическа и козметични процедурки. И избор на торта и разговор с Иво за букета ми. Другото вече са дреболийки.

До скоро и хубави Великденски празници ви желая! smile
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: април 03, 2010, 19:23:20 »

Хайде и аз да дам отчет, че тази седмица свършихме доста работа:
1.Срещнахме се с агентката и уточнихме украсата за ресторанта и за колата.
2.Видяхме се с ДЖ и уточнихме подробностите около музиката и начина на водене.
3.Направих си втори пробна прическа и грим и за разлика от първия път сега останах много доволна от резултата danceg
4.Ходихме да поръчваме тортата.
5.Запазихме хотел за гостите.
6.Уточних букета и бутониерите от естествени цветя.
7.Купихме за мен два чифта обувки, бижута и вратовръзка за младоженеца.
Може да има и още неща, но не се сещам, че доста обикаляне падна и вече съм доста изморена.
На всички пожелавам весели Великденски празници!
Активен
Didkata1984
Сватбар

« Отговор #102 -: април 06, 2010, 08:20:46 »

Браво на момичетата, които са били толкова дейни!!! На zori83 и velvet вече им остава толкова мъничко до прекрасния ден!!!  Bravo
Къде си правите прическите, булки? А грим при кой ще бъде?
Активен
melusina
Ентусиаст
**
Публикации: 130

Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?

« Отговор #103 -: април 07, 2010, 16:32:23 »

Прическа - в студио Vision до Телевизионния сервиз, а грим - във Feerie, по препоръки на бивши булки от форума и извън него. После ще дам отзиви, както и за всичко останало.
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: април 08, 2010, 08:54:41 »

Melusina, как ти се строи грима във Feerie? Снимки щракна ли? И каква е цената - за пробен и сватбен?
Същите неща бих искала да те питам и за прическата във Vision blush give_rose

Ох, да ви кажа, аз повече се шашкам май за дреболиите, които предстои да организираме girl_impossible Да не изпусна нещо дребно, без което обаче не може.

Дайте ми съвет кога да уговорим пити, пиле, торти? Колко по-рано? И вие къде ги поръчвахте? Аз чух за Кипарис, че украсяват пилета за сватби. Имате ли информация и за там, и за други места? И как вървят за това цените? 

Лавина от въпроси, ноооо...тепърва ще съм така blush pardon give_rose
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: