Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 05, 2025, 10:52:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част  (Прочетена 207037 пъти)

bridezilla
Ентусиаст
**
Публикации: 51

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: март 25, 2010, 17:23:59 »

Mishmi и нашата сватба е на открито, но искам да те предупредя,че организацията за такова събитие е 2 пъти по-голяма! Не, че това ме е спряло, но все пак помисли!  Wink
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: март 26, 2010, 08:32:02 »

Ох, почнахме да раздаваме поканите на шефовете, ми то било много притеснително blush Препотих се сто пъти, не знам защо, ама....Иначе всички се кефят и разпитват, ама...
Активен
Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #77 -: март 26, 2010, 09:16:49 »

velvet , сигурно ти е дваж по-притеснително: не стига, че сватбата наближава супер много, ами и с поканите за шефовете .... shok Ама пък поводът е толкова хубав, че си заслужава да се премине през всичко!!!
А за момичетата със сватба на открито - ако имаше магьосник, който да дава прогноза за 6 месеца напред (примерно) щеше да е супер ...Ама нямааааа  Wink
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: март 26, 2010, 09:59:55 »

Дидка, да, странно е, щото са готини. Радват се, питат ни, ама самия трепет преди да им я дадеш и да им обясниш smile Половинката каза, че ми личало притеснението. То аз наистина за малко си оплетох езика blush
Активен
bridezilla
Ентусиаст
**
Публикации: 51

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: март 26, 2010, 10:40:59 »

Както казва Didkata най-малко, само заради това, че нямаш гаранция какво ще бъде времето ,трябва да имаш резервен вариант! Освен това,(поне при нас е така) е по-трудно и с превоза, с настаняването, обслужването, оборудването, ОСВЕТЛЕНИЕТО и т.н. но аз забравих факта, че ние не сме в ресторант и ако вашата сватба е към градината на ресторант и всичко това го има......Честито! Подготовката няма да е чак толкова трудна!  Wink

Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: март 26, 2010, 12:31:47 »

Забравих да ви кажа да стискате палци, защото утре отиваме в Пловдив и Асеновград за обувки и було. Дано си харесаме. За булото ми е съвсем "тъмна Индия" как ще става избирането - няма идея нито за дължина, нито за това как да изглежда на мен huhhuh.gif
Активен
VaninaPetkova
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #81 -: март 26, 2010, 13:39:25 »

Да, така е много ми е полезен този форум.Дидка ти гледала ли си за рокли.Аз ходих в ''Галина'' и мерих, но нещо не бяха мои тип.Ще изчакам да се  стопли и мислим да организираме едно ходене до Асеновград.
Активен
Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #82 -: март 26, 2010, 13:46:31 »

Аз определено не харесвам роклите на Галина, но всичко е въпрос на вкус. ПО последна информация, нови линии, колекции и т.н. в Асеновград ще се изкарат след април-май. Т.е сега се занимават предимно с абитуриенти и не наблягат на булките.

Velvet
, за булото..... според мен това е един от най-хубавите елементи. Но наистина всичко с мерене и съответно да се харесаш. Стискам палци да си намериш най-хубавото було и ще чакаме да споделиш актуална информация.  Wink
Активен
Sisata
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #83 -: март 27, 2010, 13:32:46 »

Здравейте момичета! Wink Явно всички се подготвяме трескаво.
На нас ни остана да поръчаме само тортите,но тези които разгледах не ме грабнаха!
Активен
stel_ka
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #84 -: март 28, 2010, 19:04:06 »

Здравейте !!!! 
Присъединявам се и аз към вас булки от Стара Загора  Wink Моята сватба ще е през месец юли в Кипарис и бих искала да се обърна към вас със следната молба - да ми дадете телефон за контакти на добри фотографи , оператори и DJ. И да ви попитам за цените на украсите и от къде сте най-доволни .
Хиляди благодарности на всички отзовали се  give_rose
Активен
Sisito_1
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #85 -: март 28, 2010, 19:09:36 »

Здравейте !!!! 
Присъединявам се и аз към вас булки от Стара Загора  Wink Моята сватба ще е през месец юли в Кипарис и бих искала да се обърна към вас със следната молба - да ми дадете телефон за контакти на добри фотографи , оператори и DJ. И да ви попитам за цените на украсите и от къде сте най-доволни .
Хиляди благодарности на всички отзовали се  give_rose
Здравей, stel_ka!Добре дошла в групата на щастливките  yahoo И нашата сватба ще е в Кипарис,само че през август  danceg Нашата фотографка е Светла Узунова,а оператор-Димитър Димитров.Гледала съм техни материали и смятам,че не съм сгрешила в избора си изобщо.Те са непрекъснато ангажирани,така че действай сериозно,още повече,че вашата сватба е по-рано от нашата,а ние сме ги ангажирали вече!Успех и действай!Ако има нещо всички ние тук,надявам се,ще си помагаме с каквото можем! girl_wink
Активен
VaninaPetkova
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #86 -: март 29, 2010, 11:18:31 »

Sisito_1 ,kakva cena ti kaza svetlana za foto i video?
Активен
stel_ka
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #87 -: март 29, 2010, 12:06:25 »

Искам да ви помоля ако някоя от вас има телефони на Веско и Йовко , както и на Димитър Димитров да ми ги изпрати на лична,че време се оказа , че не остана и всички са ангажирани от рано.
Благодаря ви,че ви има !!!
Активен
Sisito_1
Новак
*

« Отговор #88 -: март 29, 2010, 19:34:54 »

VaninaPetkova,Светлана взима 500 лв,но определено си заслужава-перфектна е! good
« Последна редакция: март 29, 2010, 20:45:11 от Sisito_1 » Активен
Sisito_1
Новак
*

« Отговор #89 -: март 29, 2010, 19:36:24 »

Искам да ви помоля ако някоя от вас има телефони на Веско и Йовко , както и на Димитър Димитров да ми ги изпрати на лична,че време се оказа , че не остана и всички са ангажирани от рано.
Благодаря ви,че ви има !!!

Stel_ka,точно на Веско и Йовко нямам никакви телефони,но за сметка на това имам на доста други.Така че,ако се интересуваш ще ти ги пратя  girl_wink Но ако все пак държиш на Веско и Йовко,отиди в ресторанта,който сте си запазили,предполагам,че навсякъде,където правят сватби,имат визитки.Дори и в ритуалната зала могат да ти кажат някакви телефони за връзка си мисля.Успех! good
« Последна редакция: март 29, 2010, 19:41:44 от Sisito_1 » Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: