Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 11:39:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Национална среща - кога, къде, за колко време?  (Гласуването приключено: февруари 01, 2010, 18:28:10 )
10 и 11 април - 11 (4.8%)
17 и 18 април - 25 (10.8%)
24 и 25 април - 34 (14.7%)
Велико Търновo - 47 (20.3%)
Арбанаси - 17 (7.4%)
Трявна - 22 (9.5%)
1 нощувка - 57 (24.7%)
2 нощувки - 18 (7.8%)
Общ брой гласове: 83

Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Багажа ти спретни и за национална срещичка се приготви  (Прочетена 167492 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: март 29, 2010, 14:05:00 »

Ама Танче, как ще има проблем, бе мила! Напротив няма да ни е лошо с още един кавалер, който да ни забавлява!  danceg Аз просто казах, че ще има малко деца, защото всеки гледа кое ще е удобно и за деца, а накрая да не стане да няма нито едно!  Girl_hide
Ние за нас сме решили, че можем да го оставим, което ще ни е за първи път между другото и да можем да се наслаждаваме на пълна почивка, не че не ми се иска да вземем Жорко и да си поиграят  с Коско и други деца ако има.  blum

Ще има и други деца, поне до колкото аз знам!!! yahoo
А ние в момента просто не можем да го оставим на никой, пъки ще е забавно да се поразходи и той малко извън София!!!

А за DJ и аз искам да разбера малко повече инфо, ако може!!! good
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: март 29, 2010, 15:31:56 »

Момичета, пускам повечко инфо за ДЖ на лични и по скайп, надявам се разбирате от какви съображения Wink
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #332 -: март 29, 2010, 15:49:22 »

Поли,

Аз питах за DJ единствено, защото още нямам представа какви са плановете за вечерта, мислех, че ще е просто събиране в ресторант с много приказки и евентуално дневни срещи. Та в случая - ще бъде по-скоро като тържество ли или как? Не възразявам, просто питам, за да имам идея.

Ако има танци, музика и DJ как обаче ще се видим, да не си останем на групички, защото тогава пак някакси ми бяга идеята...? Кажете и вие мнения, иначе ако ще е вариант с озвучаване, нека останалите  да преценят подробностите, аз нямам претенции.  good
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: март 29, 2010, 15:56:14 »

Аз нощувах в Аквая миналата седмица в петък и събота. Добър е хотела, на централно място и е много джиджан вътре.

Ако диджея си има едно наум, че ще просто ще пуска музика, без да подканва хората да денсят , и без типично сватбарските хави, не виждам проблем в това да се ангажира.
Активен
SamVimes
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #334 -: март 29, 2010, 16:47:34 »

Привет, мили дами. Аз съм Явор, приятелят на Деничка-Звздичка  heart, позната още като Зла Врачанка вкъщи (шегувам се). За пръв път пиша тук, надявам се да не ми стане традиция и да не ви досаждам излишно занапред.

Включвам се неканен, понеже се чувствам съпричастен към това мероприятие. Гледам, че обсъждате DJ, се сетих да ви питам: искате ли да опитам да опитам да Ви организирам Караоке парти за събота вечер, стига хората в хотела да нямат нищо против? Аз съм голям любител на това забавление, любимата вече ви е разказвала за това, и за да не минавам през нея, реших да попитам лично. Не се натискам и не се налагам, просто това е едно от най-предпочитаните субмероприятия за подобни яки сбирки (форумни, фирмени и т.н.). Та, ето, хвърлям го в публичното пространство и ще ми е интересно да прочета мнението Ви по този въпрос. smile

MAGNUS
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: март 29, 2010, 17:34:10 »

Мисля, че идеята е много добра и ще стане весело  blum стига да не извиваме много на умряло  tease
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: март 29, 2010, 18:37:06 »

Леле, става интересно. Първо DJ, а сега и караоке  Yes Yes Yes Ще стане много як купон!!! Аз няма да пея де, че ще ви изгоня от залата, но искрено ще се забавлявам с всички, които ще се престрашат  tease tease tease
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: март 29, 2010, 23:29:13 »

Охо Girl_hide,с караокето става весело,ние с милото на сватбата доста попяхме singer SERENADE,подкрепям идеята good
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: март 30, 2010, 08:20:44 »

Явка, то така се започва - ходене по форумски срещи, първо една публикация, после още една......накрая не излизаш от форума  sarcastic Така, че давай по-смело.

И на мен ми харесва идеята ти за караоке. good

Момичета, а други игри ще организираме ли?

Дени, спокойно мила! Все си мисля, че ще можеш да се видиш с всички. Малко при тези, малко при онези.....С танци и забава според мен, всички ще се отпуснат по-лесно.
« Последна редакция: март 30, 2010, 08:22:49 от lionelsa » Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: март 30, 2010, 09:04:24 »

На мен определено ми се танцува и си мисля, че така ще се забавляваме повече, отколкото само да седим и да си приказваме, защото така и ли иначе ще се получи, че си говориш главно с тези, до които си седнал, а иначе на дансинга си с всички, а и все ще има свободни места на другите маси да седнеш да се видиш и със "съседите".  Girl_hide За DJ-я мисля, че няма да имаме проблеми с подканване и сватбарски хави, както е казала Ина - всичко е до уговорка.  good Най-важното е да се веселим, но нека първо видим дали от ресторанта ще се съгласят да си доведем DJ.  good А караокето също е добра идея, въпреки че аз не съм ходила и надали ще пея, но ако има навити и можем да го организираме защо не!  singer
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: март 30, 2010, 09:37:45 »

Аз(понеже питате) не съм много за ДЖ ,защото наистина ще стане много шумно.За караокето съм "за" ,не мога да пея,ама много обичам така чееее... ако ще ми разрешавате да пея  Wink съм съгласна.
Това е мнението ми ,но ще се съглася с абсолютно всичко което решите.
А за Явор мисля че не е честно да влиза във форума,защото ще чете на Деничка постовете и тя ще се срамува вече да се обяснява както преди. blum
това е шега,гаден ми е хумора понякога и не ме разбират!
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Dum spiro, spero!

« Отговор #341 -: март 30, 2010, 11:45:14 »

Г-н любимият ми мъж вчера пост-фактум ми каза, че е писал тук за идеята си, така че и аз съм за това да се обсъди както си му е реда, публично. Това си е негово виждане по въпроса, но действително такива неща са забавни и може и да се получи, само че трябва да се знае дали ще го правим, за да се действа по организацията.

Offtopic Мило, да вземеш да си редактираш поста, че като видят хората Зла Врачанка и ще вземат да решат, че наистина съм ти се качила на главата, а както знаем аз съм един прекрасен човек.  pardon beating pleasantry

Ангелче, ще опитам да продължа да се обяснявам, освен ако не стана скучна на хората. Явор отдавна чете форума, тъй че няма да го цензурирам. Хихихих!  pardon (Уж де... )  pleasantry
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #342 -: март 30, 2010, 14:03:33 »

Ау, чак сега виждам - ужасно ми харесва на мен идеята за караоке!!! Лично аз не знам дали ще се престраша, но ще избутам мъжа ми на всяка цена да изкара нещо на Елвис Пресли! Подкрепям с две ръце!!!!!!!
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: март 30, 2010, 15:32:38 »

Момичета пускам списъка със записалите се който аз имам, ако някой липсва в него моля да ми пише. Искам да уточним крайната бройка за да видим на кой хотел ще се спрем. Както вече ви казах трудно е всички да сте на едно място .Ако трябва да сте в града, вариантите са два- Хотел "Янтра" и Хотел "Болярски", които разполагат с по-голям капацитет, но стаите вече стават към 100 лева. От постовете разбирам, че не сте съгласни за Болярско село-утре трябва да кажа на хората ако няма да сме там за да си приемат други резервации, както ви казах в Аквая също няма да могат да съберат всички, стаите бързо се заемат за това дайте да се спрем на някакъв вариант, ако искате в града 2 хотела например да изберем, или да са комбинирани на Арбанаси и в Търново. Току що говорих със собственичката на още един хотел-Хотел Гурко в Търново-разполага с 16 двойни стаи-80 лева двойната стая. http://www.hotel-gurko.com/

Ето списъка който имам:

1. Марина и Димитър
2.Дени и Явор
3. Юлияна (Мърче) и Иво
4. Роси (bubka) И Кирил
5. Мая (rozovka) и съпруг
6.Ечи и съпруг
7. Мария и Орлин
8. Мира (клео) и съпруг
9. Танчето ( Bulechka), съпруг и Коско
10. Гергана и Атанас Бейчеви
11. Ели и Даниел
12 Савка Николова и Иван Антонов
13. cherry_tea ,съпруг и бебче
14. Гери и Емо
15. додо23 и съпруг
16. Деси_деската и половинка
17. Лени
18.Светлето и Краси
19. lionelsa и Станислав
20 Селвет
21. Тео и Веси

Общо 43, от които 2 ще нощуват на друго място.
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Dum spiro, spero!

« Отговор #344 -: март 30, 2010, 15:37:23 »

Поли,

Предлагам да се пусне официална анкета и според мнозинството отговори (от тези, които успеят да видят и да пишат) да вземем решение, за да не се мотаем. Така или иначе повечето горе-долу май са за Аквая.

Ще пусна и линк във фейсбук, за да видят повече хора?

Действаме ли? Кой ще направи анкетата? Аз не знам как се прави.
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: