Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 07:26:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Национална среща - кога, къде, за колко време?  (Гласуването приключено: февруари 01, 2010, 18:28:10 )
10 и 11 април - 11 (4.8%)
17 и 18 април - 25 (10.8%)
24 и 25 април - 34 (14.7%)
Велико Търновo - 47 (20.3%)
Арбанаси - 17 (7.4%)
Трявна - 22 (9.5%)
1 нощувка - 57 (24.7%)
2 нощувки - 18 (7.8%)
Общ брой гласове: 83

Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Багажа ти спретни и за национална срещичка се приготви  (Прочетена 167396 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: март 30, 2010, 20:19:10 »

Момичета тъй като днес бях в Търново на конференция търсих хотели за нощувка ако се наложи да нощуваме и много ми допадна в нета ето този хотел
Голям е и има ресторант.Нощувката е 60 лв двойна стая.
http://www.complex-elena.com/index_bg.php
Хотела ми изглежда голям но не пише колко места е.
Аз иначе мн харесах http://bghotelite.com/guest-room-hubavata-kushta.1240_bg ама е малък.но ако се делим аз съм по навита едните в Алвая а другите тука.
Другото което намерих е това http://www.hoteltarnovo.com/] [url]http://www.hoteltarnovo.com/[/url]
« Последна редакция: март 30, 2010, 20:36:30 от gucci » Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: март 30, 2010, 23:13:02 »

Момичета, малко взеха да се проточват нещата с хотела. Предлагам ви да се върнем на първоначалния вариант,в който всеки си резервира хотел сам. Става много объркано иначе. Мисля че вече се коментираха доста хотели и всеки ще има възможност да избере и резервира.

Нека изберем само заведението и да го резервираме. А хотела, всеки да си реши къде иска да спи. Какво ще кажете?
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: март 30, 2010, 23:16:27 »

Предпочитам да сме на едно място. Нали това е основната идеш - да сме повече време заедно, а не пръснати в района.
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: март 30, 2010, 23:23:57 »

Нинка, така е. Но като не може да стигне до единно решение, какво да се направи...
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #364 -: март 30, 2010, 23:56:49 »

И на мен ми се иска да сме заедно, не защото съм почитател на груповите организации на хотели и мероприятия и т.н., а защото най-вероятно ще мога да ви видя само през деня и това ми се струва най-удобния начин.
Хубаво ми е като чета как се срещате в София и във Варна, но нито съм близо до едните, нито до другите, и националната среща ми се стори удачен вариант да опитам от форумската сплотеност и да ви видя на живо. Това е възможност едно на не знам си колко и именно заради това вдигам цялото семейство.
Хареса ми предложението за Болярско село, но мога да се нагодя и към всякакъв друг вариант. 

Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: март 31, 2010, 07:11:13 »

Момичета какво ще кажете да се комбинираме в Болярско село и Аквая, а за превоза ако някой не иска да дава парички за такси ще ви возя с моята кола и мъжо с неговата на няколко пъти  pardon. Хайде дайте наистина да се спрем на някакъв вариант и ако може още днес да отида да ги запазя. Казаха ми че капарото трябва да е 200 лева, ще го оставя, а като дойдете ще се оправим smile и след това да видим къде ще е вечерята. От Болярско село предложиха ако искаме да е там, от Аквая ще ни приготвят всичко, може и караокето там да е, все пак само ние ще сме си там. Хайде оставям на вас да решите днес, за да може в обедната или след работа да отида.
angel4e, веднага те слагам в списъка Wink

Ще помоля Танчето да пусне една анкета, тъкмо ще се ориентираме колко бройки има и за кое място.
« Последна редакция: март 31, 2010, 07:14:33 от Поли » Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: март 31, 2010, 07:47:08 »

Аз съм съгласна с Поли, че долу-горе пак се въртим около Болярското село и Аквая. Наистина, ако желаете просто да си кажем кой за къде е и така да резервираме. Хем всеки ще е в който хотел иска, хем ще сме по-събрани.
За ресторанта, аз лично нямам претенции - и в Търново да е, и в Арбанаси, при положение, че сме с колите, мисля, че няма проблем. А и разстоянието дори с такси е по-малко, отколкото в София се прибираме от кварталите до центъра понякога  girl_wink
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: март 31, 2010, 07:55:58 »

bubka, много точно си го казала това и ми хареса....

А и разстоянието дори с такси е по-малко, отколкото в София се прибираме от кварталите до центъра понякога  girl_wink

Не мисля, че е проблем придвижването Арбанаси-Търново. smile
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: март 31, 2010, 08:13:09 »

Момичета, значи от това което сме си писали до тук става ясно следното:

1. Имаме избрани 2 хотела: Болярско село(http://bolyarskoselo.com/bg/index.html) и Аквея(http://akvaya.com/)
2. Според мен вечерята е по-добре да бъде в Болярско село. Повечето най-вероятно ще сме там, а и ми изглежда по-предразполагащо за парти
3. Ще имаме караоке, благодарение на Злата врачанка(която ние много обичаме) и милия и мъж smile
4. Ди Джея отпадна като вариант.

Ако всички сме съгласни с горенаписаното и се обединяваме около него, остава:
1. Всеки да напише на Поли кой хотел избира. Резервациите се правят на приципа, който се обади първи получава стаята, т.е. ако стаите в избрания от вас хотел са свършили, в момента в който Поли получи съобшението избирате другия хотел или резервирате сами smile
2. Поли да уточни трябва ли да имаме предварително меню и ако да, да предложи 3 варианта(примерно), единият от които вегетариански.
3. След като финализираме всичко, чакаме 25-ти и започваме с КУПОНАААААААААААААА!  danceg danceg danceg tease yahoo danceg smile blum
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: март 31, 2010, 08:26:24 »

В Болярско село дали ще ни съберат за вечерята? Пише, че механата е с 35 места!
На мен лично много ми допадна механата в Аквая, защото е с 60 места и пише, че има жива музика, но незнам дали искате да има жива музика.  pardon
« Последна редакция: март 31, 2010, 08:39:31 от maria_lakova » Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: март 31, 2010, 08:39:30 »

И така влизам да дам малко информация. Току що отново говорих с жената от хотела. И така в хотел Аквая има техника за караоке, дискове с текстове, така че става още по-лесно. Ще ни настанят на двете места, а вечерята ако искате да е в хотел "Аквая", тъкмо ще е по-лесно относно караокето, тъкмо ще е по-широко. Днес в 17ч трябва да отида да оставя капаро 200 лева. Някои вече се записаха, така че първите записали се -предлагам да са във Вип стаите да няма после сърдити.
Момичета, пишете ми за кое място сте и колко човека, за да дам довечера броя на стаите Wink
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: март 31, 2010, 08:46:48 »

Поли последно колко е нощувката в аквая???За болярско село разбрах,но за този не????Имаш ли инфо??
За превоза от едното до другото място-ние също сме с кола.И не само ние.Пове4ето ще сме с коли,това е най малкия проблем.На ли4ни ли да пиша???
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: март 31, 2010, 08:54:34 »

Поли, правилно ли съм разбрала? Настаняват ни в Аквая и Болярско село по наше желание(всеки казва къде иска), а вечерята ще е в Аквая? pardon Щом там има всички удобства съм с две ръце ЗА danceg

Тогава нас (Нина и Станислав) ни пишете в Болярско село.

Коли има, едва ли превоза ще е проблем.

А защо отпада идеята за DJ? Нещо изпуснах нишката blush
Дори и да е така да се чувстват поканени. Все пак срещата е за всички участници във форума. Wink
« Последна редакция: март 31, 2010, 08:59:14 от lionelsa » Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: март 31, 2010, 08:54:50 »

Според мен става супер като в Аквая имат възможност за караоке и е най-добре вечерята да е там.
В крайна сметка може и в някой друг хотел в Търново да се спи, ако има притеснения относно транспорта.  good
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: март 31, 2010, 08:56:23 »

Зависи от бройката, колко ще останат за Аквая, каза че ще се опита да е същата но може и да не стане, все пак цените там са доста по високи-довечера ще ми каже точно, даже се чудя дали да не отида сега в обедната почивка.Малееее страшна стана тя, защо толкова малко хора са активни относно записването-пишете ми cray
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: