Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 13:29:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Очакваме нашите съкровища ЮЛИ - АВГУСТ - СЕПТЕМВРИ 5 ча
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Очакваме нашите съкровища ЮЛИ - АВГУСТ - СЕПТЕМВРИ 5 ча (Прочетена 123949 пъти)
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Отг: "Очакваме нашите съкровища ЮЛИ - АВГУСТ - СЕПТЕМВРИ
«
Отговор #405 -:
февруари 09, 2010, 09:35:02 »
Валка
аз миналия път се мазах от дъжд на вятър
май и сега ще е така,но стрии ми се появиха след ржадането по 2 от всяка страна на корема,но не са големи и не се забелязват много,много.Аз се следя в Токуда.Аз до момента не съм качила,но и щях да се очудя,ако съм.Напрвао не ми се мисли,че почвам от такива кила,дето за раждане ще вляза сигурно 120 кила
Затова се ограничавам,дано не стане като миналия път 15 + та и по-зле,стискайте ми палци
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304
«
Отговор #406 -:
февруари 09, 2010, 09:42:19 »
За мазане - аз се мажа веднъж дневно с едно масло на Hipp, като 5-6 месец мисля да започна по 2 пъти дневно. Имам и какаово масло и един масажен крем за напред. Иначе за килограми - имам 2 кг качени, ни си влизам още в моите си дрехи
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #407 -:
февруари 09, 2010, 09:46:52 »
Дании, най-официално и още веднъж ЧЕСТИТООО! Абе я кажи при кой от Токуда се следиш?
Активен
Данитка
«
Отговор #408 -:
февруари 09, 2010, 09:51:03 »
Мая
при д-р Кирякова,Захира ми я препоръча и съм страшно доволна
Но пада едно чакане,като отидеш та трябва да си приготвиш няколко часа,ако случайно влезе за раждане...миналия път чаках 3ч.,та и повече,но не смееш да си тръгнеш,защото знаеш колко е сложно с часовете
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #409 -:
февруари 09, 2010, 12:10:14 »
О, май навсякъде е така. Аз се следя в Щерев (но май клоня към раждане в Токуда) и чакам минимум един час. И там често се налага да чакаш, ако док е в раждане. Но в Щерев май са почитатели на секциото и ражданията май минават по-бързо.
Активен
Данитка
«
Отговор #410 -:
февруари 09, 2010, 12:36:07 »
Цитат на: rozovka в февруари 09, 2010, 12:10:14
О, май навсякъде е така. Аз се следя в Щерев (но май клоня към раждане в Токуда) и чакам минимум един час. И там често се налага да чакаш, ако док е в раждане. Но в Щерев май са почитатели на секциото и ражданията май минават по-бързо.
Я да те попитам точно за Щерев.Аз исках там да се следя,но доколкото разбрах не работат по ЗК от тази година.Ти някакво инфо имаш ли ?Понеже са ми на 1 ръка разстояние,а пък Токуда ми е на другия край,то в крайна сметка вече съм там,но нищо де.
Активен
a_iordanova
Професор
«
Отговор #411 -:
февруари 09, 2010, 12:44:45 »
Цитат на: Данитка в февруари 09, 2010, 12:36:07
Я да те попитам точно за Щерев.Аз исках там да се следя,но доколкото разбрах не работат по ЗК от тази година.Ти някакво инфо имаш ли ?Понеже са ми на 1 ръка разстояние,а пък Токуда ми е на другия край,то в крайна сметка вече съм там,но нищо де.
Извинете, че се намесвам във вашата темичка.
Данитка, аз също се следя в Щерев от самото начало, но аз се записах миналата година и тогава работиха до края на 2009год. знам със сигурност че работиха със ЗК, от началото на тази нямам инфо, но ще питам как стои въпроса при следващото, тъй като и мен живо ме интересува и най-вече за издаването на 45 дневния болничен лист.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера
«
Отговор #412 -:
февруари 09, 2010, 18:44:03 »
Хайде и аз да се отчета,вчера бях на преглед,видяхме бебчето,ми то човече вече,дълго е 5,4 см,докторката му гледа мозъка,сърчицето,мери му главичката,бедрото,ей такива работи,каза,че си отговаряме за седмиците,то пък от своя страна постоянно се мърдаше и обръщаше има още много място вътре и така,сега съм по-спокойна,беше такова изживяване,за пръв път го виждам вече оформено,последния път беше едно неясно петънце.
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #413 -:
февруари 10, 2010, 09:11:16 »
krisssy, много се радвам че всичко е наред с бебо
Утре и аз ще дам отчет за наас...сутринта съм на ЖК, да видим какво ще каже чичко доктор. Интересно ми е дали ще се види вече пола, че нямам търпение май вече..
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #414 -:
февруари 10, 2010, 09:27:52 »
Цитат на: a_iordanova в февруари 09, 2010, 12:44:45
тъй като и мен живо ме интересува и най-вече за издаването на 45 дневния болничен лист.
За издаването на болничния лист 45 дни преди раждане, няма никако значение, дали докторът/клиниката/болницата където те следят работят по ЗК
Всички доктори работещи по ЗК или не...са регистрирани такива и всички имат право да издават болнични листове
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #415 -:
февруари 10, 2010, 11:17:32 »
Цитат на: Данитка в февруари 09, 2010, 12:36:07
Дани, от 1 януари 2010 Щерев не работят със здравната каса за проследяване на бременност:
http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=category&id=43&Itemid=61&lang=bg.
За раждане не знам как е, не съм решила къде ще е раждането и не съм се интересувала още. Т.е., плащаш си, и аз си плащам, въпреки че имам пълни осигурителни права. Можеш да си платиш пакет "проследяване на бременност" - струва 450 лева
http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=category&id=39&Itemid=57&lang=bg,
или да си плащаш прегледа и някакви изследвания, ако има, всеки път (аз така правя).
Активен
КатиНка
«
Отговор #416 -:
февруари 10, 2010, 11:27:13 »
Ето ме и мен след ФМ тази сутрин
Вече имаме потвърдени сини гащи
и видяхме пишока
Всички органи и размери на бебчо са добре и като термин върви по дата 1 юли. Много сме доволни от д-р Славкова във МЦ Фемина, мила жена, обяснява, показва всичко. Като му гледахме устните, леко отворени бяха и ни се стори, че са като моите като форма и сега се шегуваме, че на мен ще прилича
Да споделя и за водната гимнастика - много съм доволна и ви я препоръчвам
Така се разтоварих, изчезват схванати рамена, болки в кръста, въобще чуството е страхотно след това, а и по време на гимнастиката. Мисля да се превърна в редовен посетител
Данитка
, много се радвам за теб
Пиши си в нашата тема, ще ни полезна, все пак имаш и една кака зад гърба и мнооого опит
krisssy
, много хубави новини и нова радост за теб
Ще видиш как през следващите седмици ще става още по-вълнуващо
«
Последна редакция: февруари 10, 2010, 11:46:43 от КатиНка
»
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #417 -:
февруари 10, 2010, 11:31:54 »
Бравоо, КатиНка, ех че хубави новини! Аз се записах при Марков на ФМ, но как ще изтрая до 21 седмица, не знам
. Голяма навалица при него, добре, че звъннах навреме. Моля те, сподели някакъв линк за водната гимнастика! Аз ходя на йога за бременни, но не мога да я препоръчам с две ръце, та си търся нещо друго. Макар че като почнаха да се качват килцата, как ще се събличаме по бански
...
Активен
КатиНка
«
Отговор #418 -:
февруари 10, 2010, 11:41:35 »
rozovka
, ето линка на Мария Шпицер -
http://vodna-aerobika.com/
При нея бях в хотел Витоша, а следващия път мисля в Св.София да отида за да преценя кой басейн да ползвам. Вече имам любимо упражнение - да карам колело на един макарон
Искам да ти кажа, че и аз едва издържах един месец на очакване до часа ми за ФМ
А за банските - аз още не съм се притеснила от килограмите, не че не личат, но се изумих от бюста ми в горнището на банския
Искам да попитам дали си купувате от специализираните списания за бебета и бременност и ако да, от кои сте доволни? Докато чаках във Фемина, разгледах Моето бебе и като че ли намерих доста полезни статии от типа на шофиране по време на бременност За и Против/точно ме вълнуваше, че все ми мънкат разни хора, че още шофирам/ и други. Преди си бях купила 9 месеца, но като че ли не ми допада толкова. Някакви други идеи???
«
Последна редакция: февруари 10, 2010, 11:45:37 от КатиНка
»
Активен
leni_beni_
«
Отговор #419 -:
февруари 10, 2010, 12:14:00 »
КатиНка , честити ти сини гащи
Активен