Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 11, 2024, 13:24:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища ЮЛИ - АВГУСТ - СЕПТЕМВРИ 5 ча  (Прочетена 123947 пъти)

КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #390 -: февруари 05, 2010, 16:00:50 »

Имаме си нови мамчета  yahoo alissa, vivianka, vessi, лека бременност момичета, а за Веси и втора Wink
За упражнения за болки в кръста, не съм много компетентна, в смисъл, че все още нямам и не съм правила такива упр-я, но бих споделила какво четох из книжките. Заставаш на "4 крака" и започваш да правиш котешки гръб и връщаш в изходно положение и така десетина пъти, но плавно. Друго упр-е, пак в тази поза, изтегляш противоложни крак и рък /пр.дясна ръка напред и ляв крак назад и после редуваш/ пак с десетина повторения. Друго упр-е е да застанеш до стена, залепяш гърба за стената и правиш приклякания с максимално изправен и залепен за стената гръб, като тежестта трябва да пада на бедрата и в никакъв случай да не непрягаш кръста. Дано са от полза  give_rose Плуването също помага.
digita, как мина твоята ЖК???
Инка-маслинка, галки по коремчето, утре ще бъдеш вече по-спокойна след прегледа  give_rose
cvety_p, щастливо мамче  Wink бебчо е много миличък на тази снимка, лапнал е палче  heart
Момичета, хубав уикенд ви пожелавам и много хубави разходки!!!!
« Последна редакция: февруари 05, 2010, 16:06:58 от КатиНка » Активен
allisa
Сватбар
Публикации: 162

« Отговор #391 -: февруари 05, 2010, 17:49:48 »

Катинка, благодаря ти много за описаните упражнения! Ще ги пробвам и ще споделя дали са имали ефект  smile.
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #392 -: февруари 06, 2010, 00:14:07 »

Благодария на всички за пожеланият.Този път обаче е като че ли по трудно ....още ми е лошо и все ми се спи а и доктора още не ми е назначил първия ултразвук  абе загубена работа да не ви развалям настроението Лека на всички от групата !!!!
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: февруари 07, 2010, 12:05:35 »

Добре дошли на новите бъдещи мами.
Аз да се похваля, че при нас движенията стават все по-осезаеми и очаквам скоро ритници.
Малко сам неспокойна напоследък, понеже милото го вкараха в болница, че му откриха диабет, но ще се оправим.
Галки по пупите  Wink
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: февруари 07, 2010, 14:08:29 »

Момичета имам един въпрос,вие мерили ли сте си температурата,да видите как върви,защото моята около 37 и 1 и 2 се движи,не знам дали е нормално,по принцип знам,че при бременност е възможно да се подържа по-висока температура,но все пак се притеснявам леко,утре съм на преглед и ще видим какво ще каже докторката.
А на мен продължава да си ми е все лошо вече 12-та седмица,даже и повръщах вчера,което не се беше случвало,вече не знам докога ще продължи това.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: февруари 07, 2010, 14:15:56 »

това е нормална температура при бременни от 37-37.3 така че не се притеснявай girl_wink
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: февруари 07, 2010, 15:40:41 »

Аз пък да ви кажа,още не съм усетила бебчето да рита,някакви движения-да,но да рита не sad .Чак в петък съм на консултация,а съм чувала,че към 4 месеца и половина( т.е. към средата на бременноста) почва да рита вече,но незнам дали това не значи към 20 -та сед. или около средата на 5 -ти месец.
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: февруари 07, 2010, 16:10:16 »

krisssy, не се притеснявай аз все още си поддържам 37-37.2. Не я меря всеки ден, а само като се сет
я и то вечер, а през деня май нямам.
matsinka, май при всяка бременна е различно. И аз усещам някакви движения или докосвания, съвсем леки и нежни, и трябва да съм в пълен покой, за да усетя...не знам точно как да го обясня, но в никакъв случай не бих казала че е ритничета smile
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: февруари 07, 2010, 16:18:32 »

Здравейте и от мен! Приемате ли попълнения в темичката?  smile
Термин - 13 юли 2010 г., чакаме момченце.
Леко бременеене на всички!
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: февруари 07, 2010, 17:01:27 »

Scarlett, добре дошла give_rose разбира се, че приемаме попълнения..какво по-хубаво от това Bravo
Лека бременност ти пожелавам girl_wink 

Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: февруари 08, 2010, 09:52:13 »

Копирам си поста от другата тема,защото там няма никой и ми е много скучно сама,като се понапълни ще се върна там,засега съм при вас,нали ме приемате ? blush

"Да дам отчет от днешния преглед.
Засега всичко е наред,видя се малката черна точка.Другата седмица се надявам да чуем и сърцето и март месец се записвам официално на ЖК.Но ми е много зле постоянно почти ми се гади и все ми се лежи,спи,а с малката това е невъзможно.Гърдите ме болят,абе много работи в много кратки срокове.Демек в самото начало."
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: февруари 08, 2010, 13:27:48 »

Scarlett добре дошла, миличка, леко бременеене и на теб
Даниии, откога те чакам да се похвалиш с новини yahoo  yahoo  yahoo
Момичета, и аз вечер най-късно в 22ч съм заспала и сутрин в 6ч съм кокуряк, слава Богу не ми се гади, или по-скоро ми се гади когато почна да огладнявам, хапвам си и всичко е ОК.Досега още не съм повръщала и вече съм качила около 2 кг.
Мамите... казвайте кога почнахте да си мажете коремчетата...?
А витамини някакви пиете ли?На мен ми казаха, че ми е рано, но аз всяка сутрин си цедя по 1-2 портокала?
Иначе аз лекар още си нямам...Дани, ти при кой си, пиши на лични!
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #402 -: февруари 08, 2010, 13:32:51 »

valka27, аз се мажа от втория месец още... голямо мазане пада  girl_wink, но трябва да си призная ,че само веднъж дневно - след душ. Не ми стига енергията за повече. Досега съм пробвала млеката на Mamma Donna и Elancyl, и олиото на Weleda. Олиото е хубаво, но аз лично го ползвам само за корема, не и за бедра и гърди - колкото и да попива, ми стои мазно ии... все имам чувството, че остава по дрехите.

Витамини първо ми казаха да не пия, само фолиева, после ми изписаха Prenatal по едно на ден. 
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: февруари 08, 2010, 15:24:49 »

Блгодаря за гостоприемството на всички smile
Мазане още от втория месец, ползвам олиото на Weleda и аз веднъж дневно, но и на мен ми мазнее. Следващият продукт сигурно ще е друг.
Витамини вземам едва от преди седмица, Центрум Матерна. До преди тях само фолиевата киселина, но и аз наблягам на фрешчетата.
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #404 -: февруари 08, 2010, 18:13:46 »

Добре дошли на новите попълнения !!!! Чесно казано температура никога не съм мерила но днес ще го направя да видим а за витамините ...тук никои нищо не казва и аз карам като при каката от момента от които решихме че ще имаме второ взимам Prenatal обаче от тях много ми се гади и за това пак се върнах на Матерната не че ми е по добре ама му хванах цаката - хапвам нещо и после витамина.За мазането аз по принцип си обичам да се плескам.С първата бременост се мазах с някакво масло за тяло доста мазно - веднага след баня и слава богу стрии няма.Сега слагам някакво мазило за силно овлажняване но от другата седмица пак минавам на мазното масло основно на коремче гърди и дупе там наи много се разширявам blum ПО себе си съдя че е и много важно да се качват килца равномерно да няма резки увеличения за да не се "стряска " кожата  smile Лека на всички !!!
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: