Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 16:33:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
" Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ - ЮНИ 2010 - 5 част "
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ - ЮНИ 2010 - 5 част " (Прочетена 136702 пъти)
Regina94
Професор
Публикации: 476
Отг: " Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ - ЮНИ 2010 - 5 ч
«
Отговор #270 -:
декември 12, 2009, 19:12:14 »
Vilence, ето нещо такова ползвам
http://www.candlebay.com/details.cfm?id=48&name=Aromatherapy%20Essential%20Oils&subcategoryid=2&categoryid=1
KlaraFina е права че с етеричните масла трябва да се внимава но лавандулата ми я разрешиха /лекарката и аптекарката/ Ароматизира се цялата стая става като спа и по-леко се спи....
Активен
flower84
Професор
Отг: " Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ
«
Отговор #271 -:
декември 13, 2009, 11:11:37 »
ellie_bellie
, честита девойка!
Имам един въпрос, ти пишеш, че твоята плацента е отляво, а има ли значение от коя страна трябва да е? Ровя из интернет, но не мога да разбера...
vilence
, поздравления за първите усещания, много е хубаво.. Аз съм много доволна от олиото против стрии на Eucerin, по-евтино е от мостелата по принцип, ако искаш го пробвай след като изхабиш нея
«
Последна редакция: декември 13, 2009, 12:45:28 от flower84
»
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #272 -:
декември 13, 2009, 15:12:26 »
каква е цаната на олиото ..
Активен
flower84
Професор
«
Отговор #273 -:
декември 13, 2009, 16:25:19 »
23,40 лв. от аптека Марешки го купувам, а в другите аптеки фигурира около 25 лв.
http://www.eucerin.bg/sensitive_skin_body_care/natural-caring-oil.asp
Активен
Nikosmammy
Новак
«
Отговор #274 -:
декември 13, 2009, 16:34:59 »
Цитат на: ellie_bellie в декември 12, 2009, 07:12:45
Nikosmammy
, мерси, мила
Я кажи за гестационния диабет - теста с глюкозата ли ще ти правят? На мен тази вечер една приятелка ми каза за него, но не бях чувала до този момент. Ние сме на лекар на 23 дек и предполагам докторът тогава ще ми каже, че трябва да го правим.
Тук теста го правят между 24 и 28 седмица. Ами доколкото помня от миналия път, не трябва да ям или пия нищо след 12 часа полунощ. На следващата сутрин отивам до лабораторията, дават ми да пия някакъв сироп и после чакам да мине един час. После ми взимат кръв и изследват. Когато ми го правят ще бъда в около 26-та седмица.
Момичета, защо не ползвате козметика? Аз си ползвам всичко, както и преди да забременя, с изключение на антицелулитни кремове. Боядисвам си и косата с безамонячна боя. Единственото различно,което ползвам е маслото на Палмър'с срещу стрии.
Хубвав ден на всички
!
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476
«
Отговор #275 -:
декември 13, 2009, 17:24:45 »
>> Момичета, защо не ползвате козметика?
Аз лично - от престараване
. В куп други отношения също се престаравам, ама поне си се знам от 33 години
Правилно ли съм те разбрала, че тестват първата урина за последните 6+ часа? Че аз напоследък ставам посред нощ да пишкам, да не взема да си саботирам резултатите
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #276 -:
декември 13, 2009, 17:31:32 »
Здравейте и от мен, много ме радва това че сте активни но ме натъжава факта че не мога да съм в час.
ellie_bellie
Честита ти мома
Аз съм си добре, през новата седмица ще се зпозная с лекаря ми и отново ще видя бебка
Няма да се включвам повече тъй като от компа в леля ми е страшно гадно = бавен и тромав и не мога нищо да правя, така че Весели празници ви желая
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #277 -:
декември 14, 2009, 02:55:05 »
Аз спрях козметиките, които съдържат салицилиева киселина и други против акне неща, въпреки че имам проблем с пъпки, но четох, че има риск. Докторът ми каза, че мога да ползвам benzoyd peroxide продукти с нисък процент. Изключих всякакви продукти с Ретинол А, които ползвах, разни маски за избелване и дермабразио и т.н. Мажа се много, кожата ми е станала суха като на гущер и то навсякъде, крака, корем, ръце, лице. Няма и помен от предишното ми омазняване на лицето.
Иначе гримове си ползвам, както и не съм спряла боядисването, защото правя само кичури и боята не попада на скалпа.
Не бих казала, че съм се вманиачила. Даже съм по-малко предпазлива, отколкото трябва ми се струва.
Вяра
, весели празници и на теб, пазете си и ще чакаме включване като можеш.
А от мен много слънчеви прегръдки на всички ви от Мексико - тук е 30 градуса и е повече от перфектно!
Активен
Рубин
«
Отговор #278 -:
декември 14, 2009, 10:38:59 »
И аз ползвам Eucerin!И за сега съм доволна!Даже ми свърши и трябва да си взема още едно!
Момичета аз да ви попитам вие как спите?И вярно ли е,че не е хубаво да се спи по гръб?
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #279 -:
декември 14, 2009, 10:52:43 »
ellie_bellie честито за хубавата новина!!!
Ще има да си връзвате опашки и да купувате рокли ... много сладичко ми звучи!!!
Рубинче, да се пазиш и да почиваш!!!
Аз също нямам търпение вече да разбера пола на бебо!Нямам никакви претенции за това какво ще е, но все пак искам да разбера, защото има толкова сладички неща по магазините и така ми се иска да купя нещо вече
Нашият татко е решил, че ще бъде момиченце и това е ....
Но съвсем скоро ще разберем така че ще видим, кой ще излезе прав, дали той или всички бабини деветини, които ми приложиха!!!
«
Последна редакция: декември 14, 2009, 10:55:31 от desislavka
»
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #280 -:
декември 14, 2009, 11:12:34 »
Ели бели
, честити розови гащета!!!!
Активен
vanyusha
Сватбар
«
Отговор #281 -:
декември 14, 2009, 11:46:00 »
Ели
, честито ти момиченце
Много се радвам за хубавата новина
Нямам търпение и аз да разбера вече, на 17-ти съм на 3Д.
Иначе и аз си ползвам всичката стара козметика. Единственото ново са кремчетата за стрии - аз си взех Mamma Donna на Chicco и съм много доволна, супер бързо попива и няма никаква миризма. Ползвам и силно хидратиращи кремове за лице, защото целият ми врат и лице са ужасно сухи- много странно, понеже навсякъде другаде кожата ми е станала по еластична и мека (без каквато и да е козметика). Само вратът ми е като на някоия бабичка и почти нищо не помага
Рубин
, според моята АГ трябва да спя само на лявата страна - по-добре е за кръвообръщението на бебчето. Аз се опитвам да го спазвам това правило, но понякога не се издържа. Иначе за спането по гръб и аз знам, че не е полезно - притискат се важни кръвоносни съдове. Аз най-много обичах да спя по корем преди да забременея и сега се усещам понякога, че неволно се обръщам по тумбак.
Активен
Рубин
«
Отговор #282 -:
декември 14, 2009, 11:50:54 »
И аз знам за лявата страна,че е най-подходяща,ама не е ли кофти за сърцето ?Това ме накара да се замисля!Аз пък обожавам да лежа по гръб,ама се мъча да не го правя!
Активен
a_iordanova
Професор
«
Отговор #283 -:
декември 14, 2009, 12:14:44 »
Честито на всички които знаят вече пола, Ели браво за момиченцето, аз също нямам предпочитания за пола, но пък нямам търпение да го разбера! В четвъртък съм на лекар, дано успеем този път да го видим, миналия път ужасно се въртеше и нищо не успяхме да видим а и май беше и раничко още. Ще пиша след прегледа.
Аз да ви питам вашите коремчета личат ли ви? Моето е все едно съм преяла, пък чета в другата темичка а и имам една колежка бременна ми на нея и пролича доста по-рано....някъде края и началото на четвърти....
За козметиката аз също си ползвам всичко така както и преди, добавих крема против стрии и крема за гърди на Чико. Иначе и моята кожа е ужасно суха, даже се налага да ползвам малко по мазни кремчета за лице. Аз също си боядисвам косата с безамонячна боя, гримирам се, сега като сме бременни няма да спрем да бъдем хубави, я!
Шегувам се, разбира се, всеки си преценява сам за себе си, какво да използва и какво не.....
За спането, аз от известно време наблягам на лявата страна, по-удобно се чуствам така, разбира се че цяла нощ не мога да изкарам само на тази и се въртя, но тази страна ми е удобно да спя. Аз четах че трябва да се спи на ляво, за сега доки нищо не ми е казвала....
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #284 -:
декември 14, 2009, 18:03:54 »
Момичета, можете да спите и на двете си страни. На лявата е по-добре, но нищо лошо не става ако спите на дясната. Само на гръб не е добре. Аз започнах да чувствам дискомфорт понякога на гръб.
А иначе по корем много спях преди и сега така ми се иска да се пльосна, ама няма. Не се бях замислила за това, но вчера на плажа се усетих, че няма как да легна по корем
и сега се въртя по шезлонга ту наляво ту надясно
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21