Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 20:59:57

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 7  (Прочетена 155726 пъти)
 
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« -: ноември 07, 2009, 23:09:31 »

cook cook cook Torte Torte
Добре дошли в новата ни темичка.
В нея ще споделяме вкусни рецепти и ще готвим заедно.
Нека не забравяме и старите теми в които се крият много вкуснотийки.
Torte Torte cook cook cook


Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: ноември 08, 2009, 19:28:10 »

Крокодил от тесто  blum,само че от бутер(става по-добре отколкото с обикновенно) good
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1711



Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: ноември 09, 2009, 13:34:07 »

Здравейте момичета. Трявба ми интересна рецепта с гъби. Миналата седмица, бях взела Кладница и я задуших с чесънче, бяло вино и копър, но този път ми се иска да е нещо друго. Сега сме на Печурки.
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4472


имаме си Теди - най-сладкото дребси


Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: ноември 09, 2009, 14:07:49 »

моята не е много интересна, но мъжа ми много я обича !!!

задушавам гъбките с малко маслко и после добавям фикса на Маги за 'пиле със сметана' - не е хич сметанено, после пека св. пържолки във фурната, заливаг ги с гъбките и готово, понякога сервирам с картофки, друг пъч ги запичам с настърган кашкавал !!!

аз се чудя днес какво ще готвя..... хапва ми се с праз нещо, ама не знам какво ????
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1711



Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: ноември 09, 2009, 14:13:37 »

Онзи ден майка ми беше направила страхотен ориз на фурна с много праз и доматки.
Аз също обичам много празова кашичка, но не се харесва на всеки.
Задушаваме праза с червен пипер и брашно и после разреждам с вода или бульон, но да стане гъстичко.

Благодаря за рецептата. Аз до сега никога не съм ползвала тези фиксове, но ще пробвам
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 2648



Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: ноември 09, 2009, 14:54:52 »

 Вале, рецептата с гъби не е чак интересна, по-скоро е традиционна, но е много вкусна, снощи я направих:
 нарязвам губите на по-големи кубчета, картофи, една глава лук, пилешки бутчета, ни и с пържоли става, олио, вегета, сол, черен пипер, червен пипер и е слага всичко в една тава и се пече, толкова става вкусно и не отнема време.
друго което правя е пак с гъби, пилешко филе,  лук, картофи и топено сирене в йенаглас се подреждат на пластове и се запича.
 много обичам и пълнени печурки, но трябва да са по-големи.
 нарезвам лук на много ситно, намачквам сирене, нарезвам много на ситно колбас, какъвто имам нарязвам на ситно и пънчетата и подправки, кой каквото обича,пълня гъбите, отгоре слагам масълце и печа, като са почти готови слагам отгоре парче кашкавал, много е вкусно.
 еми това е Вале, дано нещо ти хареса
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1711



Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: ноември 09, 2009, 16:24:15 »

Страхотна си руми. двете последните и аз съм ги правила, но това с топеното сирене не слагам картофи. Ще изпробвам тази първата и тази на Ели.
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: ноември 09, 2009, 19:07:46 »

Може да ги панираш или да ги напълниш със сирена гъбките.зависи от гъбите.стават и с топено сирене на фурна много вкусни.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #8 -: ноември 10, 2009, 10:08:14 »

задушавам гъбките с малко маслко и после добавям фикса на Маги за 'пиле със сметана' - не е хич сметанено, после пека св. пържолки във фурната, заливаг ги с гъбките и готово, понякога сервирам с картофки, друг пъч ги запичам с настърган кашкавал !!!

аз се чудя днес какво ще готвя..... хапва ми се с праз нещо, ама не знам какво ????
И аз наскоро пробвах този фикс за свински пържолки бях ги направила като рулца и се получи страхотно
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4472


имаме си Теди - най-сладкото дребси


Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: ноември 10, 2009, 10:15:50 »

аз направих следното снощи - запържих една глава лук с свинско месо, като се позапържи месото добвил сол, чер. пипер, чубруца и нарязан на колела праз, после малко домати пасирани или пюре, добавих и червен пипер и се получи много вкусно !!!

днес не знаммммм  pardon pardon pardon
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1009



Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: ноември 11, 2009, 09:02:26 »

снощи правих магданозени кюфтета. то кюфтета силно казано по скоро рошави бухти smile въпреки че колегите ме майтапеха мъжо ги хареса. 
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1711



Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: ноември 11, 2009, 12:29:59 »

Ели, леля ми прави по същия начин - свинско го задушава с праз и лук, но накрая слага и няколко разбити яйца. Как я забравих тази рецепта - много вкусно става.

Ечи - аз умирам за магданозени кюфтета, ама моя мъж като не яде магданоз и правя на татко, когато съм при тях и когато мъжо е в командировка.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #12 -: ноември 11, 2009, 19:36:36 »

Аз тази вечер приготвих една мързелива вечеря броколи със три вида сирена на фурна.
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2282


I can't live in a world, where you don't exist...


Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: ноември 11, 2009, 22:10:14 »

Аз тази вечер приготвих една мързелива вечеря броколи със три вида сирена на фурна.
good кажи рецептата give_rose
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #14 -: ноември 11, 2009, 22:46:42 »

good кажи рецептата give_rose
Ето я
Накъсвам броколите на розички и ги пускам във завряла вода .Във водата винаги слагам сол или зеленчуков бульон моркови който нарязвам на тънки лентички и чесън.Само за 3 минути стоят във врящата вода прехвърлям ги в тавичка.Настървам сирене и кашкавал добавям и топено сирене .Понякога сиренето предварително съм го объркала с едно яйце и кисело млеко.
Общо взето е въпрос на импровизация.Най важното е да не превериш броколите
« Последна редакция: ноември 12, 2009, 08:38:32 от juji » Активен
Страници: [1] 2 3 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines