Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 19, 2025, 09:58:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища - Януари Февруари Март- 3"  (Прочетена 130599 пъти)

tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: декември 02, 2009, 10:37:45 »

аз болки в гърба и в кръста нямам, нали съм инструктор по пилатес smile един ден не ме е боляло нещо, а друго което е много интересно нито ми се гадеше в началото нито нищо, когато се консултирах със школата, която ми е дала сертификата те ми казаха ами да съвсем нормално е пилатеса премахва всички неприятни симптоми на бременността защото освен че ти дава физически комфорт влияе и върху хормоните, които предизвикват тези симптоми и наистина е факт чувствам се чудничко. Преди когато при мен идваха бременни сладуранки и ми казваха ама аз от пилатеса си оправих координацията, равновесието, не съм толкова разсеяна ми звучеше леко прехвалено ама в организма на бременната жена има  по-високи нива на естроген и по-ниски нива на тестостерон от обичайното. А именно тестостерона отговаря за равновесието, пространствената ориентация и координацията на движенията.Подобрява сътоянието на мускулната тъкан, допринася за по-добра подръжка на корема и гръбначният стълб. Ако гръбнакът ви е изправен, то гърдите се повдигат и разширяват, което обезпечава не само по хубава осанка, но и повече място за развитие на плода.

ellie_bellie Bravo
много се радвам на хора които са решили да се движат.
Момичета 86 % от жените, които са се движили активно занимавали са се с правилния спорт раждат без усложнения smile
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: декември 02, 2009, 14:13:37 »

И аз болки в кръстта имам само когато се заседя дълго в неудобна позиция иначе да чукна на дърво не ме мъчи такова животно  tease

Искам да ви разкажа нещо...което ме ядоса ужасно много. От известно време споменах на свекърва ми че бебето може би се е обърнало главично (което всъщност е добрата новина за която ви споменах преди два дни), от тогава се почна "иди на лекар, та иди" и много обяснения от моя страна как няма смисъл, има много време до термина ми, а на консултация съм след няколко дни и ще го видим. Нито нещо ме боли, нито ме сърби че да ходя два дни преди консултацията да го видя дали се е обърнало и ако се е обърнало какво? и ако не се е обърнало пак какво от това. Та тя е сестра в друго отделение и днес звъняла на старшата на АГО за да й каже да ме прегледа доктора  diablo Седя си аз в една стая (дето ви писах вчера за ония жени, лафим си и ядем мандарини) идва старшата и ме вика без да ми каже защо и аз нали студентка тръгвам веднага, егаси кефа старшата да ти знае името и да те извика  pardon Заведе ме в манипулационната и ми съобщава че доктора всеки момент ще дойде че сега обядват с другите доктори... докато я разпитам за какво ми е тоя доктор като нищо ми няма и въобще не знам какво става в момента и той дойде. Тя му каза че трябва да ме прегледа че е седалищно пък май се е обърнало ....  diablo  И той човека се ядоса, за какво съм се тормозела за глупости, нямам ли учебници да прочета че няма нищо страшно  Oh my ... Аз седя като гръмната и въобще не мога да се осъзная какво става ... казах че въобще не искам да ме преглежда и ми е все тая как е застанало бебебто щом  е добре и че не ме е страх дори да се наложи секцио и като се разплаках и разкрещях в оная манипулационна, а те двама доктори, старшата, още една акушерка и една колежка, чуха ми сеира ама хич не ми е зор. И той после все пак ми вика "и да знаеш че е главично" и ми дава снимка, смачках и снимка и   всичко и му казах че въобще не ме интересува  diablo
Та съм толкоеа ядоана че треперя цялата  nea Казах си му че това е работа на свекърва ми и че имам най леката бременност и ако зависи от мен да ми е виждал очите има няма 3 пъти  pleasantry И му казах че ще се изнеса на другия край на България, не че го интересуваше ама ей така  sarcastic

Ох сигурно имам над 100000 грешки, ама треперя цялата от яд  nea
Активен
diavalo
Сватбар
Публикации: 283

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: декември 02, 2009, 14:31:22 »

Гери недей мила да се ядосваш.Мисли за бебо  smile А за свекървата какво да ти кажа- май започвам да те разбирам ( защото и при нас се получават подобни неща).Все много знаят, все преди нас мислят все едно сме малки деца и не можем да разсъждаваме.Спорам да не стане  Offtopic
Горе главата  girl_wink
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: декември 02, 2009, 14:45:29 »

Герчо, като родим ще спрем да се ядосваме на подобни неща  girl_wink - така  казват настоящите мами - че не се ядосват вече за глупости. Така че мило, още малко имаш за подобни изблици  tease
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: декември 02, 2009, 14:47:03 »

Гери,я не се ядосвай.Вярно че те е поставила в неудобна ситуация,ама ти не отговаряш за нейните действия.
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: декември 02, 2009, 14:52:53 »

Герчо, не се ядосвай мила! Или по-скоро я се ядосай и си го изкарай от теб, да не се ядосва и бебчо. Май ще се наложи да си поговорите със свеки като се видите. Горе главата и както и да е застанало бебенце, все ще излезе! Айде гуш и се успокой!  Friend
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: декември 02, 2009, 15:46:23 »

Внимание - нов отговор
Гери не се ядосвай мила...няма смисъл да се товари6 и себе си и бебчо с негативни емоции...
опитай се да си спокойна(до колкото е възможно)
а за мен доктора няма толкова вина колкото свекито за дето го е викнала...май тя трябва да си изяде благословиите  pleasantry beating какво ходи се вре където не и е работата  diablo

гушкам те и много  air_kiss
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: декември 02, 2009, 15:56:31 »

Ох много ви благодаря give_rose Тя сега се прибра жената и се ухилила щот не знае какви ги е надробила и с влизането ме пита обърнало ли се е? И аз "да, ама не трябаше да звъниш"  pleasantry и й обясних какво е станало и как ме е злепоаставила и на нея и стана толкова неудобно, каза че е помолила старшата да ме прегледа тя, без да вика доктора... Ох че се наревахме и двете  cray Поне ми е по добре като си излях от мене каквото имаше  girl_wink

Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: декември 02, 2009, 15:59:06 »

АЗ точно това си мислих, че жената не е очаквала че ще ти създаде неудобство  smile Да не забравяме че всички около нас също се вълнуват. Айде гуш  gu6
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: декември 02, 2009, 16:50:20 »

Гери, не се ядосвай, мила. Тя свекърва ти едва ли е искала така да се получи. От много загриженост стават такива неща. Успокой се, дано ти е олекнало малко.
tasty, супер, аз не знаех, че си инструктор. Аз пък съм инструктор по йога(това ми е втората работа) и това, което си казала, е абсолютно точно. Така че, момичета, движете се колкото можете. Тук много бременни жени, които никога не са спортували, започват да правят йога за бременни, защото позите, които се правят, подготвят тялото за раждане, подобряват концентрацията и балансират ума. Но каквото и друго да, важното е да има движение.
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #370 -: декември 02, 2009, 16:59:04 »

здр и от мен за днес.Герчо не се ядосвай мила по положителни емоции и ще видиш колко ще ти е добре.
аз сега се връщам от преглед и съм страшно доволна от новия доктор.обърнали сме се с главата надолу вече.тежим около 2400-2600кг. не сме големи както казваше старата доки само главичката ни отговаря на 38г.с. иначе тялото си ни е нормално за 33-34гс.пак каза че е момиче и след 2 седмици съм пак на доктор и тогава ще решим как ще раждам как  ще е по-добре тай като имам тесен таз.каза да намаля магнерича и да спра хапчетата за хемоглобин.абе си всичко си му е наред на детето. danceg danceg danceg
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: декември 02, 2009, 18:39:01 »

Здравейте момичета,аз днес имах малко ама много малко кафетикаво зацапване и цял следобяд лежа-така каза докторката.Почвам пак магнезий.Ограничавам движението до минимум и така.Надявам се всичко да е наред.
А иначе бебо днес за пъви път хълцаше-много смешно.Днес не знам какво му стана,опитва се да излезе през пъпа,ама не знае,че изхода не е от там,пък и още е затворено.Ама то май правилно се е ориентирал,като се има предвид,че ще се ражда секцио,горе долу е улучил посоката.Много шава,рита,мърда,върти ли се що ли не знам.Според мъжа ми е следствие от вечра-така се подлютих с една чушка,че щях да умра,та според мъжо ми лютото сега е отишло при него и той сега се бунтува.Е това е то мен.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: декември 02, 2009, 19:12:21 »

ellie_bellie, и аз не знаех че си инструктор и на мен ми е второ занимание иначе съм електроинженер и проектирам летища  blum

Герчо, не се ядосвай сигурно не е искала наистина жената да ти навреди, важното е, че сега си спокойна

Аз да споделя сега за нас, днес бяхме налекар, нашия бебок се е обърнал с главичката надолу ама все още му било широко и си се връткал и имало време. Доктора каза че и легенчетата на бъбречетата са си влезнали в нормите, че бяха леко увеличени предишния път при ФМ, вече сме 890 грама smile много му се радвах как се върти миличкото и кво е готино. Много му се радвах на милото. Вече не могат да го хванат на една снимка smile  yahoo Ама доктора каза, че всичко ни е наред, само на мама и дадоха желязо да пие да не направим някоя беля ,че хемоглобина ми е паднал доста бързичко
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: декември 02, 2009, 20:30:32 »

Кали ти не искаше ли нормално да пробваш да родиш или нещо съм изпуснала  blum
tasty много се радвам за вас  give_rose
Слънцата хубаво че вече имаш яснота около пола, аз се надявам другата седмица като съм на консултация да ми каже  Wink
Ели  движа се, бавно малко по малко почти всеки ден правя разходки, много исках да ходя на плуване, но опираме до проблема с чистотата на басейните  nea

Аз от този сайт си проверявам размерите на бебето http://babymed.com/Tools/Ultrasound/third_trimester/Default.aspx и доктора днес нали го е мерил (една колежка е взела снимките дето днеска захвърлих и сега ми ги даде) та отговаря на 34г.с.  Oh my ... 

А преди малко в Кауфланд имаше промоция пакет памперси+мокри кърпи и ти подаряват едно синичко поларено одеалце на звездички. И ние ги позагледахме доста, а свекър ми горкия един очуден, не било ли рано да гледаме памперси  blum

Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: декември 02, 2009, 21:57:30 »

Оооо,искам,как да не искам,ама докторката каза не.Първото ми дете е родено със спешно секцио след 3 дни мъки да се роди нормално-нещо като раждането на кикси и сигурно за това не дава сега.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: