Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 10, 2025, 05:53:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища - Януари Февруари Март- 3"  (Прочетена 129823 пъти)

teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #390 -: декември 03, 2009, 17:32:01 »

Zahira-благодаря ти за тези думи- те ще ми дават силички!и аз се страхувам не от болката, а от минаването на целия процес!но тези думички ще си повтарям нон стоп!
аз днес си видях изследванията- хемоглобин-111-малко ме притеснява, но д-ра каза че съм добре!притесняваше ме обилното б.течение-но и то ми било нормално!така, че сме шест good
днес и аз направих една дългаааа разходка и сега отивам да си почина заслужено!!!!приятна и спокойна вечер на всички мами и бебчовци Wink
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: декември 03, 2009, 17:42:08 »

Ох момичета,днес цял ден нямаше нищо и сега пак има,съвсем малко е една капка,ама ме притеснява.Лягам сега да видиме утре.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: декември 03, 2009, 17:58:28 »

Кали миличка не се шашкай кафеникавото течение се дължи на разкъсвания на малки капилярчета в горната част на матката, поради нейното нарастване затова е нормално при всеки тласък на нарастване да има такова.
Тъй като капилярчетата са в горната част тези които се разкъсват докато кръвта слезне надолъ тя променя свопя цвят става кафява поради хемолиза на клетките затова се смята , че кафяво и кафеникаво течение е нормално това е най честата причина за него
Ако кървенето е ясно или алено е опасно защото се дължи на проблеми намиращи се в долният сегмент на матката и са най вероятно пряко свързани с бебо...
Така че надявам се всички момичета вече да са по спокойни...
Относно теченията по време на бременеене има много други причини разбира се , но тези са най вероятните поне така ги дават girl_wink
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: декември 03, 2009, 18:04:15 »

Кали, почивай си мила, пази се, и не се натоварвай много. Гушкам те и знам, че скоро всичко ще е ок. Не се шашкай пиле  kiss
Лива това което казваш е интересно, не знаех че кафявото е  разкъсвания на малки капилярчета в горната част на матката  good
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: декември 03, 2009, 18:08:21 »

Здравейте мамчета! give_rose
Позволявам си да се включа в темичката ви,за да ве помола за мнение!
Някоя от вас приемала ли е Нутримаг за контракциите?Моята доки преди малко ми ги изписа за 10 дневен прием!Интересува ме дали помага?
и на мен ми ги изписаха
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: декември 03, 2009, 18:10:24 »

ами  Верче това го учихме на държавния стаж по АГ преди 2 години така каза нашият професор много добре си спомням ....Седяхме и той "Колеги кога ще изпратим бременната на спешен консулт с нейния лекар ако течението е бяло , кафяво или червено"..Беше много стряскащо тогава защото всички знаехме , че задава много лесни и логични въпроси и ако не му отговориш лошооо...но това са такива спомени които сега ме карат да се смея Girl_hide
Жалко, че не проявявах по голям интерес към неговата наука сега щях да съм по полезна на себе си...Но поне основните и важни неща ги помня поне все още tease
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: декември 03, 2009, 18:28:05 »

Лива,много благодаря за успокоениет.В това което пишеш имам много логика и сега наистина ъм по-спокойна.Аз знам,че ако е кафяво не е много притеснително,но все пак до сега нищо не съм имала и се притесних.Все пак си лежа и си пия но шпа и магнезий.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: декември 03, 2009, 18:58:18 »

Лива  good
Кали Лежи и мъти -както ми казваха на мен  tease Аз ще ти звънна по тел като ида в Бг да те преслушам как звучиш  blum
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: декември 03, 2009, 20:34:46 »

Ще си идваш,кога???
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: декември 04, 2009, 15:27:09 »

Леле ако знаете какво прави моя корем  girl_impossible Това си говорихме и с Вяра преди време, че през различните седмици от бременността движенията на бебо са толкова различни. Сега минахме силните ритници и в момента сме на вълна - плавни движения  blum Корема ми бавно се издува в ляво и тази издутина като морска вълна плавнооо преминава в дясно  sarcastic Много е смешен, но вече няма силни ритници, ама гледам че навсякъде пише че им поотеснява вътре и движенията намаляват по брой и сила  pardon

Кали как си днес?
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: декември 04, 2009, 16:16:19 »

Гери добре съм,днес за сега не съм имала нищо.Д аси призня от време на време ме свива корема,но пък без контракция.Ама дано събота и неделя минат добре,че понеделник съм на 4д,а вторник на жк и ще се видят нещата.
Сигурно и ще ме преглежда докторката щото нали в 8-ми имаше един задължителен преглед,а и сега при тези обстоятелства сигурно ще ме прегледат.
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #401 -: декември 04, 2009, 18:07:26 »

Гери нормално е за тези седмици да се движи така- и моят бебок така прави. Много рядко има по някой силен шут- през останалото време само прави бабунки и се мести наляво надясно  tease
Кали ти пази леглото и пий хаповете- да не вземеш от утре да хукнеш някъде, постой си още няколко дни на дупето ! Как те свива корема без контракция бе мила- мен всеки път като ме свие се втвърдява и си е чиста конракция !
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: декември 04, 2009, 18:14:18 »

Ами или се втвърдява без болка или има лека болка без да се втвърдява.Странна работа
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: декември 04, 2009, 19:09:45 »

Кали, пази леглото и пускай песнички на бебчо  tease Прегръщам те -всичко е ще е наред.
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #404 -: декември 05, 2009, 12:52:44 »

как сте днес момичета.Кали как си ти?Ние днес с беба сме добре само вчера и ония ден ми се втърдяваше корема и после се отпускаше и все си мисля ама да не ме чуе дявола  }:->макар че знам че ако стане ще съм мн щастлива.и си мисля де че няма да дочакам януари и когато отида на доктор на 16 декември и доктора ми спре хапчетата защото той каза че тогава ще ги спрем и си мисля че беба ще трагне да излиза и няма да дочакаме януари.
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: