Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 15, 2025, 15:48:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища - Януари Февруари Март- 3"  (Прочетена 134082 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: ноември 29, 2009, 21:01:59 »

Кали че се сетих, ей такива са ни камизолките

А за праха за пране в тая тема ли да питам  give_rose Ние мислехме Сано максима, но миналия път като ходихме в магазина за препарати продавачката ни препоръча един нов прах за България, който бил най-купуван някъде мисля в Америка каза, но да не ви излъжа. Доста скъпичък беше и той, ама то нали знаете с колко малко препарат (прах или течен) се перат бебешките дрешки  pleasantry Та не знам, сега се чудя дали да не вземем от тоя новия, ей как не мога да се сетя как се казваше, нещо с "Ф" ми се върти в главата  Girl_hide
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: ноември 29, 2009, 21:35:28 »

Плами, Плежърче,Гери вашите срамежливковци, ще се видят следващият път сигурна съм  good Моят хубавец и той така се криеше, но накрая му лъсна всичко, а миналата седмица така се беше разкикерчил, че не остави нищо на фантазията на доки  blush
Веси, сама си се смях, като си представих разкикерчения бебешок ROFL ROFL ROFL
Аз, днес най-накрая се престраших tease Когато ходя да пазарувам подаръци за бебетата на приятелки съм, като хуна, вземам и не мога да се спра. Ходих един-два пъти да се пробвам да взема и на нашето нещо...и някак си... huhhuh.gif..съм респектирана pardon
Днес уж влязохме за нас да си вземаме по нещо и аз се залепих в бебешката секцияяяя..... Girl_hide и си викам сега или никога. И като се потопих в онзи свят на едни малки пухкаво-съвършенни нещта и като ме заляха едни чувства (хехе майчински предполагам crazy) взех там няколко парцалчета и една така ухилена, сякаш съм направила най- добрата покупка в живота си... blum
А нашето срамежливото..или по скоро познато, като "незнайния войн" през цялото време много се вълнуваше и подритваше butterfly

* Resized IMG_1365.jpg (11.99 KB, 230x345 - видяно 2882 пъти.)
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: ноември 29, 2009, 21:38:54 »

това чудо, определено ще е голямо..но беше толкова мекичко и едно такова бебешко, така че все ще влезе в употреба... girl_wink

* Resized bebe 002.jpg (21.33 KB, 230x345 - видяно 2847 пъти.)
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: ноември 29, 2009, 21:40:18 »

и някакви гъзарско-джиджани гащи.. Wink

* Resized bebe 004.jpg (14.84 KB, 230x345 - видяно 2801 пъти.)
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: ноември 29, 2009, 21:42:57 »

а това беше първото нещто, което харесах, едно такова изпипано, окомплектовано... :yes:мнооооого сладурско. Еми, това е...направих сефтето..сега дано е по лесно Xixixi

* Resized bebe 009.jpg (14.34 KB, 345x230 - видяно 2798 пъти.)
« Последна редакция: ноември 29, 2009, 21:52:54 от pleasure » Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: ноември 29, 2009, 21:43:33 »

Гери,аз такива камизолки за първи път видам,да ези изглеждат по-безопасни smile
Плежър,много са сладки нещата ти.И аз много гледах и все не купувах ама последно време като ми хареса нещо и го купувам.
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: ноември 29, 2009, 21:46:00 »

Плежър много са ви благички нещата и на мен последното най много ми хареса  danceg

Ние ще пазаруваме от тук:
http://www.dbn.bg/eshop_dbn/index.php?action=records_open&c=213

Много добри цени за много добро качество и ще мога да му накупувам повече неща  danceg
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: ноември 29, 2009, 22:20:33 »

Gergancheto  благодаря много за линка,оказа се много полезен за мен give_rose give_rose give_rose give_rose
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: ноември 30, 2009, 09:43:03 »

Веси, няма къде да ходи маймунчето, все ще трябва да се покаже - далил преди да се роди или след това....няма мърдаен. Само дето съмв чуденка какво точно да му купувам от към връхни дрешки - панталонки, блузки или някоя джиджана поличка.
Гледам и за колички сте си говорили. И ние до скоро гледахме, проучвахме и накрая се спряхме на едно Чико, ама от Италия ще го поръчваме, че тъкмо ще ни влезе в бюджета за количка. Ми мацки, извинете ама тук Чико върви егати сумата. А от този сайт с доставката ми излиза 2 пъти по-малко. Да сме живи и здрави само ще я поръчваме, ама кога....е въпросът. Ако някой иска може да пусна сайта, имат доставка до България.
Целувки на всички!
Плежър, страхотни нещица сте накупили.......... girl_in_love
Слънцата, Иве, почивайте момичета...работата край няма!
А къде се загуби Тео9999???
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: ноември 30, 2009, 09:48:36 »

Пламик,пусни сайта моля smile
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: ноември 30, 2009, 10:02:07 »

http://www.newbabyland.com/a-passeggio_modulari---trio-e-duo_cat-88.aspx

Заповядайте! Wink
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: ноември 30, 2009, 10:34:09 »

Благодаря give_rose
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #342 -: ноември 30, 2009, 10:56:00 »

плежър мн сладки бебешорски дрешки особено панатолоните са мн джиджани.днес съм по добре като махнеш че ме боли кръста.ох нямам търпение да дойде сряда да си видя моя бебешок може би надявам се най-после да разбера малко мъжле ли ще е или малка жена.не съм си виждала бебешока от 2 месеца като изключим прегледа в болицата,но там всичко беше мн на бързо и не можаха да го видят.
« Последна редакция: ноември 30, 2009, 10:58:08 от sl1ncata » Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: ноември 30, 2009, 13:28:45 »

Ау да ви кажа ние днес драснахме от списъка и нощниците, еднократни гащи за след раждане, обикновенни памучни гащи (че до сега само едни прашколяци имам  funnytoothblum

Слънцата
аз съм на 8ми преглед и се надявам и аз тоя път да го видим дребния  Wink

Плами ми скъпи са си тия Чикота в България и аз така мисля и Жанетата (или Джейн или там както се казва) ми много ми харесва една триколка ама 1500лв  angry ми тя колата ни е 2000лв.  girl_impossible Иначе и аз така като теб си викам каквото и да е бебето, купувам дрешки в неутрални цветове, ама ми се иска и нещо по-така... я някое хубаво ризенце, пуловерче, я някоя рокля  girl_wink
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: ноември 30, 2009, 13:39:43 »

Плами, за Чикото и ние от Италия ще го вземем направо  good но чрез познат италианец, че не ме бива с тез поръчки по нета и тва е  tease
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: