Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 29, 2025, 23:16:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища - Януари Февруари Март- 3"  (Прочетена 135312 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: ноември 19, 2009, 18:36:13 »

Аз предвиждам да съм 73-74 кг до раждането и се бях ориентирала към най големия размер  blum Ама ще взема да си купя някой от по средните размери  good
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #226 -: ноември 20, 2009, 21:13:04 »

мерси за топлото посрещане на всички за след родилните гащи си вземете аз бях в стаята с момичета дето бяха родили и определено им  сваршиха работа и то голяма.днес гледахме с мъжа ми за количка харесахме набелязахме и ще си купим в най-скоро време.смених си докито дето ми следи бременестта след тия проблеми дето ми саздаде.и в понеделник ще си запиша час при новия доки и след прегледа ще дам отчет най-после и аз smile
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: ноември 21, 2009, 10:31:50 »

Слънцата а какъв беше всъщност проблема заради който беше в болницата? Защото Роди само спомена че си получила болки , ако не ти се говори по тая тема може да нем и отговаряш  give_rose
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #228 -: ноември 22, 2009, 13:13:20 »

ами получих болки ниско долу в корема.Болеше ме все едно ще ми идва.и така цяла нощ изкарах на но-шпа обаче сутринта пак имах болки и отидох в  болницата и ме прегледаха и решиха да ме приемат.а на епикризата ми пише лъжливо раждане преди 37г.с.първия ден бях на сиситема и ми биеха инжекции и на другия ден също бях на инжекции,а на третия тъй като вече нямах болки само ме наблюдаваха на другия ден ме изписаха.но не трябва да се  претоварвам да се ядосвам и т.н. защото всичко давало отражение.

п.с.гери май на тебе са ти сменили термина сори ако си писала и не съм видяла ама нали ме нямаше пък и съм изкуфяла и все забравям. Oh my ...
« Последна редакция: ноември 22, 2009, 13:31:52 от sl1ncata » Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: ноември 22, 2009, 17:26:54 »

Ами да, то първо беше 1-ви февруари, после се имести със седмица напред, стана 8ми и сега пак се връща, та последно ми е 20.01.2010  good Писах на Данитка да ми го смени и на първата страница, така е с тоя нередовен цикъл, но по документи си се водя 8ми февруари  Wink ама тука във форума документите не са от значение  girl_wink
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #230 -: ноември 23, 2009, 11:07:13 »

sl1ncata дано не ти се наложи да влизаш повече в болница до раждането и всичко да е наред !
Гери честит ти нов термин  smile Ще се срещнете по- скоро с малкия бебок  smile
Нашият мъж вече бил станал около 2,600 кг. и се е разположил напречно- главата и ръцете вдясно, краката са му вляво - голяма поза голямо чудо  heart Пуснаха ми ПКК, урина и едно изследване за наличие на бактерии в корема, но те като излязат ще отидат направо при акушерката- дано всичко да е наред ! Казаха ми вече да си мажа зърната с крем, за да ги подготвям за кърменето!
« Последна редакция: ноември 23, 2009, 11:13:33 от veselyshko » Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: ноември 23, 2009, 11:18:27 »

Аз мисля да не ги мажа с нищо - зърната имам предвид crazy  Веси не се ли притесняваш че може да не се обърне до раждането  crazy Май само аз съм се шашардисала, но от вчера се надъхвам и си повтарям как в секциото няма нищо страшно, просто трябва малко да се информирам за да се чувтвам по подготвена  Wink Та така, щом пък му е хубаво да си седи, нека си седи, мама вече не я е страх  blum

Рубинче май сбърка темичката, не че има нещо лошо да си пишеш и при нас, напротив много ни е приятно даже  danceg
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #232 -: ноември 23, 2009, 11:27:58 »

Извинявам се blush!
Явно много бързам! girl_impossible Girl_hide
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: ноември 23, 2009, 12:15:28 »

Здравейте мами,аз днес бях на жк.Бебо вече е 1,5 кг-голямо бе.Аз си мислех,че е около кило,а то гледай колко голямо станало.Другите неща са нерид-кръвно нормално,кила +1.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: ноември 23, 2009, 12:20:07 »

Браво Кали, ами расте си детето  Girl_hide
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: ноември 23, 2009, 17:10:35 »

Браво Кали, на бебчо!  Bravo give_rose Боже, момичета как го правите това с по +1 кг на месец-два? Дайте някакъв акъл. Аз нещо..........и доки ме гледаше лошо онзи ден като ме качи на кантара.  blush blush blush
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: ноември 23, 2009, 17:41:25 »

Кали брей че голям мъж си имаш blum
Видяхте ли колко дами ще има в съседната темичка, ейй поне ще имаме избор за снахи  danceg
Плами ти колко си качила, гледах снимките, ама не ми изглежда да си наддала над препоръчителното  crazy
Аз до тоя момент на бременността съм +10, ама да видим, уж казват че последните месеци много се качва, ама как ще качвам много като няма място и за една купичка супа  crazy Ми толкова малко ям, че повече от това няма на къде .. вярно че е на честичко, ама не е и кой знае колко на често, все пак всички имаме някакви ангажименти, на дали някой може да си седи и да яде през 2 часа примерно  pleasantry Та за сега съм доволна, нещо нападнах трушийките, киселите краставици и киселото зеле, та в тая насока с толкова сол не знам как ще се справя, ама  така ми се яде че лигите ми потичат  Oh my ...
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: ноември 23, 2009, 17:55:47 »

Кали, честито за хубавите новини
Гери има и такива които и през 2 часа си хапват  pleasantry, аз както седя по цял ден в магазина и абсолютно нищо не правя познай, но добре че сега наблягам повечето на мандарините и бананите, иначе за сега съм +11кг.( 3 кг. ги качих за няма и месец  angry ) не ми се мисли за останали 3 месеца
« Последна редакция: ноември 23, 2009, 17:58:47 от Дидка » Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: ноември 23, 2009, 18:05:20 »

Ами аз предполагам,че при мен е от хормоните.Аз имам нарушена обмяна на веществата,от което си имам излишни кила от преди забременяването.Да,но по време на бременност хормона на щитовидната жлеза трябва да е в долна граница за да е здраво бебето,което спомага за по-малко качване.Моят хормон обаче какво му стана-отиде много под всякакви граници и вероятно за това не качвам много.Имам общо 8кг качени/слава Богу/ от които 6 качени първите 4 месеца,след това два месеца не качвах и сега хоп 2кг.Аз си бях казала,че не бива да качвам повече от 10кг.Да ви кажа и аз много се ограничавам/ограничавах.Като видях два месеца че не качвам и се поотпуснах,ама виж днес като видях 2кг как влезнах в ритъм.Яде се по режим и то нищо сладко.Да ви кажа срам не срам с каката качих 28кг от които 10 оставих в болницата,а останалите 18 на себе си и за това сега внимавам.Да видиме сега колко ще оставя в болницата и с колко ще се боря,но аз си имам стари с които ще се боря,но това е друга тема.
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: ноември 24, 2009, 10:03:37 »

Eeee Kали, браво  Bravo оглям мъж си имаш ти. Чудесно е всичко, все така да е до края  give_rose

За килограмите, аз се втелясвах пък взех, че спрях  pardon Ям си от всичко, но се съобразявам колко и кога, най-гадното е , че ми се яде сладко  sad А аз по принцип не съм "сладкарка", ако съм на Рд или някъде където има сладко или много рядко ще си взема нещо вкъщи, а сега всеки ден искам сладкооо  angry за кво ми е това сладко с тез празни калории незнам  pleasantry
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: