Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
май 22, 2025, 10:57:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Очакваме нашите съкровища - Януари Февруари Март- 3"
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Очакваме нашите съкровища - Януари Февруари Март- 3" (Прочетена 134878 пъти)
Дидка
Професор
Отг: "Очакваме нашите съкровища - Януари Февруари Март-
«
Отговор #240 -:
ноември 24, 2009, 10:09:53 »
И аз съм така преди си качвах по 1кг. на месец а сега от началото на тоя месец съм +3кг. , но това сладкоооо...... то ще ми разкаже играта не минава вечер в която аз да не ям я вафла, я шоколади интересното е че през деня не ми се яде абсолютно нищо сладко но вечер ... немога
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #241 -:
ноември 24, 2009, 10:51:52 »
Да,сладкото,и на мен последно време ми се яде повече сладко.Е уж внимавам,но...не успявам винаги да издържа.
Активен
sl1ncata
Гост
«
Отговор #242 -:
ноември 24, 2009, 16:36:32 »
за сладкото и аз мн сладко ям.и сам +12 кг за сега ама бебо май наистина ми е голям защото съм в 32 г.с.,а пък бебо отговаря на 34г.с.записах си час за 2-ри декември при новия ми гинеколог дето ще ми следи бременността или поне колкото остана от нея.и го питах тъй като болничният ми изтича на 28-ми и от 29-ти започва болничните дето ми се полгат от 45-тия ден до термина дали ще може да ми издаде със задна дата и той каза че няма проблем.ама аз малко си се притеснявам да не се прецакам като с предишната докторка.
п.с.само да кажа,ще слоа снимка на количката в темата за бебешки покупки да я видите.
«
Последна редакция: ноември 24, 2009, 20:44:37 от sl1ncata
»
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #243 -:
ноември 24, 2009, 23:17:06 »
Гери
аз така или иначе ще съм секцио- по медицински причини- та затова не ме притеснява позата на бебо.А гърдите ще ги мажа - може пък да помогне, а ако не поне няма да навреди
Да кажа сега по другите въпроси- ако изобщо някой освен Гери чете какво пиша .
За сладкото- хапвам си с уодоволствие и винаги след вечеря ми се прияжда и аз незнам на какво се дължи, но е факт
До тук съм +11кг. да видим колко ще станат докрая, но не се притеснявам толкова много. Някои дни ми се яде много, други не различно е .
Активен
kali_gali
«
Отговор #244 -:
ноември 24, 2009, 23:19:17 »
Веселушко,то време не ти е останало много за качване на кила.Да качиш,да качиш,колко ще качиш
.Тези килограми са като по учебник.
А за сладкото май всички сме на една вълна.
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #245 -:
ноември 24, 2009, 23:24:44 »
Кали
Започна да ми се похапва на мен сега повечко, направо някои дни съм като ламята Спаска, но си викам пък колко могат да се качат най- много 4-5кг. още
Но важното е да сме живи и здрави, а пък те после се свалят
А и ти също си направо като манекенка с тези твоите качени килограми, направо си перфектна
А бебчето ти си е съвсем добре- много хубаво расте на кг пу пу- явно всичката храна при него отива
Активен
kali_gali
«
Отговор #246 -:
ноември 24, 2009, 23:28:04 »
Оооо,аз за съжаление съм много далече от финните мами.Но слава Богу явно природата си знае работата-когато си имам запаси от преди,не се качват след забременяването.Ама както съм казала аз се пазя много.По учебниците пише че нормално е да се качак 12-13кг,но аз си имах и преди и за мен повече от 10 не бива.Ама аз мисля,че ще успея да ги спазя.
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #247 -:
ноември 24, 2009, 23:32:07 »
Ще успееш разбира се сигурна съм аз- досега се справяш страхотно
А на снимките, които си пускала не ти личат тези запаси от преди забременяването :girl_wink:А то какво пише по учебниците е друга работа- според мен трябва да завишат малко позволените килограми
Активен
kali_gali
«
Отговор #248 -:
ноември 24, 2009, 23:39:47 »
Завишат ги или не-не винаги можеме да се съобразяваме с това дето го пише по учениците-примерно аз с първата бременност качих 28
,но тогава пък нямах излишни,но след това добих
.И нали знаеш парен каша духа и сега е друго.
Аз надникнах в твоята галерия и не видях снимка,аз ли не виждам или наистина няма-я дай да те видиме с тези 11кг.
Междувпрочем те килограмите някой път са полезни.Имам приятелка,която е толкова слаба,че прилича на човек само като е бременна.
А аз за съжаление ще имам много да свалям след раждането,но ако хормоните ми са наред ще успея.То аз от това ги качих излишните,от шашави хормони.Те пък сега от бременността се побъркаха тези хормони и са повече от идеални.Дано така да си остнат,да видиш ти чудо,хем бебе,хем регулирани хормони.
Активен
sl1ncata
Гост
«
Отговор #249 -:
ноември 25, 2009, 09:26:05 »
момичета аз също ви чета,но не винаги пиша.за кг не се тревожете толкова (макар че е мн лесно да се каже)някои ще свалим някои ще си останем +,а други сигурно ще са и минус(не целя да обидя някой).на мен напоследък мн ми се спи направо незнам ама се ми е едно сънливо.и мн ми се хапват банички,джобове и мн сладко все неща дето не трябва ама ко да правя хапвам си хич не се ограничавам.
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #250 -:
ноември 25, 2009, 09:34:17 »
Чета ви аз момичета! Може да не пиша редовно, но всеки ден следя коя какво прави. За килограмите повдигнах въпроса, по-скоро защото доки ме изгледа лошо след кантара. Не съм се притеснила особено.....така или иначе ще ги сваляме с мъки или не. Аз не залитам по сладко, колкото по тестените изделия. Стремя се обаче да не прекалявам, наблягам на салатки, плодове....а мандарините ги унищожавам за минути. Сега поне ги има, ако на някоя от вас и се преяде.
Лошото е, че незнам колко кг. бях когато забременях и съответно не мога да кажа със сигурност колко съм отгоре, но по мои сметки около +10 трябва да съм, може и повече. Важното е бебка да е здрава, пък после на майка й Д-то да е здраво.....
. Поздрави на тумбачетата ви от нас!
Активен
Дидка
Професор
«
Отговор #251 -:
ноември 25, 2009, 09:51:24 »
veselyshko
четем те разбира се
както кали е казала едва ли ще качиш много като гледам ти остават още 40 дни, абе хора не ядете ли бе какви са тия кг. дето правите
аз досега съм + 11
А ти веселушко дай да те видиме
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #252 -:
ноември 25, 2009, 10:23:53 »
Кали
ти от тази бременност ще ги свалиш кг. още в родилния дом, а другите с двама малчугана ще започнат и те да се стопяват
Но наистина де човек повечко внимава, като си има едно наум ! И браво за хормоните- дано така да си останат
Момичета аз пускам снимки в темичката за коремчетата, тези които са в снимка бг., то аз други нямам
http://veselyshko.snimka.bg/other/koremche.431688.16023350
ето тези са последните където съм ги правила миналата седмица.
Плами,Дидка,sl1ncata
и аз си хапвам бе- даже сега някои дни съм постоянно гладна. Май към края глада се изостря и на мен ми се хапват повече засищащи неща- като хляб, банички, хамбургери, но гледам да не са много, че сладкото го меля всяка вечер
Плами
а ти хич не му се връзвай на доктора за кг. те повечето само знаят да мърморят- добре си си
Активен
sl1ncata
Гост
«
Отговор #253 -:
ноември 25, 2009, 10:37:07 »
е че веселушко много си си фина мама само едно хубаво коремче си имаш.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #254 -:
ноември 25, 2009, 10:37:17 »
veselyshko мила за килцата аз бях качила общо 13 кг, а послед ния месец уж нали казват че се качва най-много но аз не качих нито килце - даже се бях притеснила бебо да не се роди много малак, но уви то всичко си отивало на него а не на мен. Да ви кажа обаче а финала ще ви е мног тежко , ще се чувствате бая подути, аз лично се чувствах като слон, нито можех да лежа нито да сяде - абе ужас, sl1ncata може да потвърди как бях на фила много злееееее. Но това да не ви плаши, минава и се забравя, като видите бебовцте си.
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...