Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юли 19, 2025, 21:50:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища - Януари Февруари Март- 3"  (Прочетена 139601 пъти)

pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: ноември 19, 2009, 09:38:24 »

Хей, мацки много ви се радвам на кокетната темичка  danceg  Само така - фризьор, козметик, дрешки и добро самочувствие!  *THUMBS*Другото са бабини деветини.  А вместо поли или панталони, аз много носих туники и сукманчета с клин. Сега и без това високите, над коляното ботуши са хит, така че ако се чувствате комфортно слагайте туниките.
give_rose give_rose give_rose
Много се радвам, че имаме такъв пример, наблюдаващ кокетната ни темичката yahoo
Вдъхновяващо и не толкова плашещо е, когато знаеш, че има такива майки...успели, уверени, красиви, поддържани с прекрасни семейства и още по прекрасни дечица 10x 10x 10x
Можем само да ти се радваме и възхищаваме yahoo Благодарство за вниманието Girl_hide
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: ноември 19, 2009, 09:45:46 »

darling , благодарим за вниманието! И не само на теб, а и на всички, вече мамчета, които се включват при нас - със съвет, коментар или само с усмивка.  give_rose
Аз също съм на мнение, че бременността, не означава да заприличаме на диви-самодиви. Не че са лоши самодивите, но все пак..... Аз си се подстригвам и ударих една боя преди половин месец, че беше станала....."ела с мен в пещарата".
Гледам и за гимнастики сте загатнали нещо...я малко повече инфо, ако може. Рових в нета, ама нещо .... не ми допадат особено. Погалете коремчета от нас, а по-късно днес може и да дам отчет от доки. blum
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #212 -: ноември 19, 2009, 11:33:05 »

здр от мен вече сме си вкъщи с бебшока.всичко ни е наред нямам болки изследванята ми са идеални.с това влизане в болницата толкова мн научих че мога да кажа че съм майче с опит *db*е сигурно има неща дето незнам ама ми беше мн интересно последните дни за разлика от първия дето се скъсах от рев.едно е кофти обаче мойта следяща доки не ще да ми издава болничен със задна дата тай като от 6 не съм ходила при нея и не можела да ми издаде болничен със задна дата.а аз имам от 16 от болницата ама тия 10 са загубени пък и тяхич не си дигаше телефона.
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #213 -: ноември 19, 2009, 11:34:54 »

благодаря за подкрепата ви и хубавите пожелания погалете пупите от нас с бебока.
по късно ще ви пиша че сега мн ми се спи и ще си полегна. smile
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: ноември 19, 2009, 11:45:06 »

sl1ncata Добре дошла - радвам се че всичко е наред  give_rose
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: ноември 19, 2009, 12:14:57 »

Добре дошла и дано всичко е наред и следващото ти изчезване да е за раждането на бебока smile
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: ноември 19, 2009, 13:49:47 »

Plamik ето тази гмнастика правих
http://www.letsgym.com/2007/02/12/gimnastika-za-bremenni-nagledno/
 Ииии как сте ме захвалили blush, засрамихте ме бе  blush  Но да ви кажа и аз с първото дете бях луднала... Не че сега не съм, вече взе да ми идва нагорно това да чакам да се върне по-големият за да се изкъпя.... да не говорим че вече и с работа от офиса взеха да ме товарят, а между две кърмения кое първо да свърша - за в къщи, за мен, за децата, за офиса.... че накрая като се ядосам beating  разликата между първото дете и сега е че преди си мислех че така ще е цял живот angry, сега обаче зная че трябва да устискам зимата и на пролет ще мога да правя много повече неща good  Някои всеотдайни майки сигурно ще ме вземат за егоист, но това си е моята позиция. Wink
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: ноември 19, 2009, 14:38:56 »

Plamik ето тази гмнастика правих
http://www.letsgym.com/2007/02/12/gimnastika-za-bremenni-nagledno/
Мерсиииииииии, да видим дали ще ми дойде ентусиазма за гимнастика.... blush
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #218 -: ноември 19, 2009, 16:18:53 »

sl1ncata добре дошла - сега повече да си почиваш и да държиш бебока в коремчето до термин  smile
darling  много се радваме, че се включваш при нас  smile
plamik завиждам ти за ентусиазма за упражненията- мен едва ли ще ме обхване да ги правя, но затова пък tonitta и Петър ме разхождат хубаво всеки ден поне по 3ч. така че ще компенсирам от разходки  Girl_hide
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: ноември 19, 2009, 16:29:08 »

sl1ncata добре дошла и повече да нямаш проблеми.Хич да не бърза бебочко че има време.Почивай си.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: ноември 19, 2009, 16:37:12 »

Ей много сте активни днес  blum
Дарлинг и аз много се радвам че ни наблюдаваш какви ги вършим  blum Всеки съвет ни е добре дошъл  good
Слънцата добре си ни дошла, хубаво е че вече сте си в къщи и гледаш на престоя в болницата като на нещо положително от което поне си научила нещо Wink
Аз днес малко направих пазар на разни дребни нещича - аспираторче, четка и гребенче (маска за лице и обеци за да съм красива мама) pleasantry А вчера едни приятели ми подариха така желания Бебешки албум дневник  danceg Много му се радвам и ще започвам да го полълвам вече  good 
А някоя от вас ще си купува ли еднократни гащи за след раждане, че нещо се чудя кой размер да си взема  crazy
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: ноември 19, 2009, 16:40:29 »

Слънцата, радвам се, че всичко вече е ок. Нека бебчо да си седи на топло и да не бърза толкова. Ти си почивай повече.  give_rose
Такаааааа, ние бяхме на доки. Бебо е добре, но пусто не ще да се покаже и май ще ни изненада. Едната лекарка казва момче, другата момиче и.... а иди разбери какво ще е. Каквото дойде, да ни е живо и здраво! Нещо не беше съгласна с килограмите ми, но........аз не усещам да са чак толкова много..... blush И това е поправимо после. Общо взето това беше - кг., кръвно, изписа ми витамини. За контракциите ми каза да пия нож-па, ако станат по-чести и по-продължителни.  Поздрави и погалете тумбачетата от нас!
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: ноември 19, 2009, 17:21:01 »

разликата между първото дете и сега е че преди си мислех че така ще е цял живот angry, сега обаче зная че трябва да устискам зимата и на пролет ще мога да правя много повече неща good  Някои всеотдайни майки сигурно ще ме вземат за егоист, но това си е моята позиция. Wink
Аз не мисля, че да си всеотдайна майка, означава да си денонощно с детето си. Нормало е е човек да му дойде малко нагорно. ВСе пак малко или много то си излоция - от хората, от работа, от предишния начин на живот pardon
А и дали изнервената майка е най-добрата за детето си.Мисля, че майката трябва да се върне на работа, когато почувства че иска, а не да се съобразява с 1 или 2 годишното, че и 3 годишното майчинство. Когато си стои в къщи само с детето и не се чувства пълноценно от това, това ли я прави всеотдайна. Никога не бих упрекнала една майка само защото е решила след половин година (примерно) да се заеме и с други дейности освен с това да бъде само покрай детето си. Мисля си, че когато майката се чувства пълноценна ходейки на работа връзката и с детето също ще по - пълноценна въпреки, че няма да са 24 часа заедно Girl_hide blush
« Последна редакция: ноември 19, 2009, 17:41:03 от pleasure » Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: ноември 19, 2009, 17:30:45 »

Слънцата,поздрави за положителната настройка след престоя в болницата,звучиш уверено,с нови знания good
Гери за следродилните гащи аз мисля да си взема един размер по-големи от тези преди забременяването,понеже всичко останало,което си купувам също е така girl_wink
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: ноември 19, 2009, 18:17:14 »

Следродилните гащи колан ли имате предвид ? Аз бих ви посъветвала да си ги вземете след като родите, защото може и да нямае нужда от тях. А пък ако все пак решите има такива,  на които колана се регулира до 3 размера, малко по-скъпи са но си струва.
А пък ако имате предвид еднократните за след раждане ви препоръчвам по-големи. Аз бях 72 кг преди родя, ама нали все ми иска да съм по-слаба и си взех най-малкият размер blush. Абе напъхах се, но при тях ханша и дупето са тесни, а при корема са по-широки с оглед на това че жената не се е прибрала. На мен в ханша ми бяха до мм. а на корема широки, но ми свършиха работа за 3те дни в болницата. У нас имам още един пакет неотворени, ако някои иска му ги подарявам веднага.
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: