Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 19, 2025, 23:30:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища - Януари Февруари Март- 3"  (Прочетена 134535 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: ноември 17, 2009, 17:15:21 »

Ето ни след консултацията  blum
Екстра си е всичко, тежим около 2000-2100 грама, 31г.с., за съжаление обаче още е седалищно и малко почнах да се притеснявам  nea  Но да се надяваме че ще се обърне. Пола пак не се виждаше защото дупето му е много ниско и е заобиколено от много малко околоплодна вода (а нали имено тя служи за огледало през което се вижда бебето)  Wink Та така, белтък нямам, малко ми беше високо кръвното, нещо нетипично за мен, но и доста се бях развълнувала така че не го отчетоха като проблем, а аз обещах да си го меря по честичко идните дни  good ЖК вече ще се провежда през две седмици, другия път ще ме изпратят за изследвания - кръв и анален секрет  Wink
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #181 -: ноември 17, 2009, 17:30:29 »

еееее-гери,много хубаво че бебешокът е наред!!!и ние днес посетихме леля доктор-добре сме,главично разположени,около 2300 гр!само дето ни казаха друг термин-05,01,2010-големичко ми расте мъжлето!на 30,11,09 ще ходя за официалния болничен и тогава ще правим изследвания!та това от нас! smile
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: ноември 17, 2009, 17:37:22 »

Герганчик, мойта Точка седя надупена до 36-37 седмица, и аз се пънах месец и половина да правя упражнения, че да се позавърти както си трябва..... Успях де, не че имаше полза в последствие, но все пак.
Трай сега, може и да се врътне. Вземи се дупи и ти, има пози в нета, ако искаш ще ти кажа моите какви бяха, ама все сама гледах да съм, че иначеееее.... смешна картинка.
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #183 -: ноември 17, 2009, 17:42:54 »

Rodi ще чакаме да ни кажеш още новини от sl1ncata - дано скоро я изпишат и вече да влезе в болницата чак за раждането  heart
Geri,teo999 браво за хубавите резултати от прегледите само така  good
Аз в петък трябва да съм на ЖК и на преглед при доки та тогава ще се отчитам. Иначе вчера и днес цял ден съм по разходки- че поне да изгарям всичко, което ям- дано докрая на седмицата да е такова времето, че да можем да сме на въздух!
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: ноември 17, 2009, 17:43:27 »

Герганчик, мойта Точка седя надупена до 36-37 седмица, и аз се пънах месец и половина да правя упражнения, че да се позавърти както си трябва..... Успях де, не че имаше полза в последствие, но все пак.
Трай сега, може и да се врътне. Вземи се дупи и ти, има пози в нета, ако искаш ще ти кажа моите какви бяха, ама все сама гледах да съм, че иначеееее.... смешна картинка.

Хахах ако знаеш какви картинки ми изникват в главата  funnytooth Кажи някоя поза или ...как да ги търся ви нета  girl_wink
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: ноември 17, 2009, 17:53:41 »

Здравейте и от нас smile
Днеска и ние бяхме на консултация само че мина много бързичко тъй като още са отменени консултациите но и носех изследванията си, че ме прегледа на бързо.За сега есичко си е наред ипри нас бебка е седалищно е не ни каза мерките но да се надявам следващият път вече прегледа да е по обстоен.Това е за сега от нас.
Гери, браво за хубавите резултати бебче ти върви много добре
Слънце, дано скоро се оправите и да се приберете вкъщи, още и е рано на малката госпожица да излиза smile
Ако съм прпуснала някой, това е без да искам  pardon
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: ноември 17, 2009, 18:24:47 »

Като чета за ЖК и пораснали бебета става още по-голямо нетърпението ми,но ще се наложи да потрая до другата седица  pullpigtails Браво за добрите новини от прегледите good
А sl1ncata ще очаквам да пишете скоро от вкъщи с бебка Clover
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: ноември 17, 2009, 18:31:58 »

Гери, аз знам, че тези пози помагат:

Правят се 3 пъти на ден по 15 мин. Само внимавай с кръвното - ако продължава да ти е високо, избягвай това.
Освен упражнения съм чела и за следните методи:
* с визуализация - представяш си, че бебето се обръща, ама направо цветно си го представяш и си вярваш. Колкото по-ясно е това в главата ти, толкова е по-голяма вероятността да стане
* плуване - освен, че помага за отпускане на тазовите стави, плуването помага заради това, че гравитацията се измества и това кара бебето да се обръща.
* масаж - в кръгови движения - можеш да го правиш докато си в една от горните пози
* светлина - пак в една от горните пози с фенерче започваш да местиш светлината надолу към таза си. Бебето вече разпознава светлината и е много вероятно да се води по нея.
* акупунктура
* с торбичка замръзени зеленчуци в горната част на корема докато правиш една от горепоказаните пози - бебето ще иска да избяга от студеното (това можеш да правиш веднъж на ден вечер например)

Някои звучат много налудничаво, но явно са работили при различни бременни. Можеш да си правиш комбинации. За акупунктурата знам, че е много ефективна.
Ина, много ми е интересно да кажеш ти какво си правила.
Гери, успех, стискам палци, ще се обърне бебчо!
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: ноември 17, 2009, 18:41:38 »

Ааааа, ей тая втората правих аз, като опъваща се котка , плавно си се .... дупих . Колкото можех да издържа докато ми стане дискомфортно и така няколко пъти на ден. И то взе, че стана, съмнително ми е точно колко са помогнали дупенките, ама все пак.
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: ноември 17, 2009, 19:58:14 »

олее sl1ncata раничко ви е още миличка, дано се оправите бързичко  give_rose

Момичета аз съм в голяма дилема  nea Та искам да ви питам, вие постригвате ли се? Аз искам да се пострижа ама........ нали казват не било хубаво, а тя ми е мн изтощена вече, все се чудя на къде да я завъртя  nea не я понасям вече  tease
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: ноември 17, 2009, 20:10:53 »

Танче не се връзвам на подобни "схващания" и си подстригвам връхчетата, че толкова ми трябва
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: ноември 17, 2009, 20:54:03 »

Таня,аз също не се ограничавам от тази измислица,според мен е много важно бременната да се грижи не само за здравето си,но и за самочувствието си Makeup Спомням си една случка от фризьорския салон,където бременно момиче го попитаха дали не се притеснява да се подстригва и тя много сладко отговори "Не,ще дойда още 2 пъти и ще го направим момиче" Bravo blum
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: ноември 17, 2009, 23:16:52 »

Реших да се възнаградя за 22 седмичка (егати и постижението а??.... blush...) и тъй като имах около 1 час преди да затворят Варненските магазини (трябваше да се действа бързо) забърсах някакви малки радости:)

* Resized november 161.jpg (42.53 KB, 288x432 - видяно 2591 пъти.)
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: ноември 17, 2009, 23:20:52 »

и това е другото постижение Wink

* Resized november 160.jpg (26.04 KB, 144x216 - видяно 2471 пъти.)
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: ноември 17, 2009, 23:33:19 »

Честито за новите придобивки.Много са хубави,но панталона ми харесва повече.Със здраве да си ги носиш.
Аз приключих с покупките за бременни,две поли са ми напълно одстатъчни и си нося блузите от преди.Е ако реша да почна да качвам много от сега нататък ще трябва да купувам,но се надявам да се поопазя.
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: