Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 20, 2025, 17:16:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища - Януари Февруари Март- 3"  (Прочетена 134716 пъти)

Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: ноември 15, 2009, 12:24:09 »

Taнчее честита 7ма кутийка от лентичката  yahoo
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: ноември 15, 2009, 12:31:39 »

хаха, благодаря ти сладуранооо  give_rose , колко си наблюдателна само  Bravo  аз все седмиците си гледам, а кутийките не   air_kiss
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: ноември 15, 2009, 12:38:13 »

Хихихи, аз пък така се радвам на всяко преместване на линийката , чее  yahoo
Танчеее още малко пиле  danceg
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: ноември 15, 2009, 12:40:55 »

малко, малко все и аз така си казвам, ама така бавно ми се струват че минават  pardon
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: ноември 15, 2009, 12:43:44 »

Танче вярно е  good - и на мен ми се струва бавно, но повечето дружки родили вече, казват "толкова неустено минава" , явно после ти се струва че бързо е минало  pardon.
Ще мине оставащото време, много мина -малко остана. Да сме добре, да са здрави и красиви бебчовците пък ние сме за това - да търпим, да чакаме, да се притесняваме - тепърва се почва  smile
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: ноември 15, 2009, 12:44:41 »

точно така, права си мила  Wink good
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #171 -: ноември 15, 2009, 12:59:41 »

така е момичета само се оплаквам и аз ама наистина малко остана ама е най-тежкото ама няма как лесно не се става мама пък после толкова ще ни е мила малкото човече чее всяка болка ще си е струвала.
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #172 -: ноември 15, 2009, 13:00:09 »

Аз този месец трябваше да съм на ЖК на 06.11 и на 20.11- заради грипната на 06.11 не съм ходила, защото са отменени, надявам се поне на 20.11 да мога да отида, че тогава и доки трябва да ме преглежда  Girl_hide
Танче радвам се, че си се оправила браво- за друг път да знаеш ако те хване какъв е лека  girl_wink Иначе да ви кажа и на теб и на Вер, че по нататък започва по-бързо да минава времето, а не да се точи както в началото  girl_wink Аз в началото имах чувството, че не минават 4 седмици до прегледа ами 4г., докато вече ми минава по бързо времето   Girl_hide Тя tonittka ми казваше, че ще е така ама аз не вярвах, обаче ето на оказа се права. Въпреки, че сега като си помисля за раждането и ми се струва, че има страшно много време и е някакъв далечен момент, който никога няма да дойде, а от друга страна пък като се има предвид колко неща трябва да се приготвят- че няма чак толкова много време - абе луда работа  crazy
За отичането на краката- по принцип към края на бременността се среща при повечето бременни, но е хубаво да се пусне едно изследване на урината, за да се види дали няма Албумин в нея и да се вземат мерки !
За спането - и аз се връткам някои вечери като гламава и ми тежи вече наляво като стоя и не мога да си намеря място, но това да е само  smile
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: ноември 15, 2009, 16:44:48 »

Ето и аз да пиша - за стрийте за сега се намират само няколко по гърдите  Wink
За отоците - все още нямам никъде  Wink
За времето - ми на мен отначало бавно ми минаваше, после се позабърза, ама сега заради отлагането на ЖК ми се струва че времето е спряло. Смятам че когато си започнат да се провеждат и когато зачестят времето ще започне да минава по бързо, едно е да ходиш на консултация през месец, друго си е през две седмици  blum
Веси и аз като се замисля ми се струва че раждането е нещо.....многоооо далечно, ама друг път като знам че остават по-малко от десет седмици ми се струва нищо време  blush
Ние вчера хубаво си подредихме всички подарени дрехи, разпределихме ги на бодита с къс, с дълъг ръкав, гащеризончета и т.н. за да видим от какво ще имаме нужда. Направихме си един списък какво трябва да купим и вече малко по малко да отмятаме различни неща, че на куп просто нямаме възможност да купим всичко. Та онзи ден дрешката и чорапчетата, днес купихме кремче и сапунче, дреби неща са, ама си е по друго като ги драснеш от списъка  good 
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: ноември 16, 2009, 15:10:16 »

Аз нямам все още отоци,но ми се получи скоро едно схващане на пръсеца и стъпалото,което не знам на какво се дължи,през деня доста ходих и може да съм го натоварила крачето :huh:За спането вечер,ако имам късмет минава леко,но завъртането правя на няколко части,първо горната част малко,после корема и краката малко,после се връщам да довърша с гръбчето 8Pне знам дали ме разбирате,системата е добра обаче =]Аз да ви питам дали сте си избрали вече имена на малките съкровища Baby_G
Поздрави от нас smile
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: ноември 16, 2009, 15:31:10 »

Момичета влизам да ви кажа , че  sl1ncata снощи е получила болки , но решила че няма нищо сериозно и изпила едно нош-па, но болката не спряла и към 2 часа пак изпила едно хапче и заспала, но сутринта като станала пак имала силни болки и мъжа  я закарал в болницата където са я приели защото имала контракции. Сега е на системи и си лежи в родилното. Каза да ви кажа че е добре и много иска да си е у дома, но й казах да си наляга дупето и стой мирна за да е по добре бебо. Може би 3 дни ще я държат там, но като имам инфо пак ще пиша.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: ноември 16, 2009, 15:34:11 »

Rodi Благодарско за инфото, стискаме палци да са добре с бебо и да се приберат вкъщо скоро  give_rose
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: ноември 16, 2009, 15:36:07 »

Роди благодарим ти за информацията. Стискаме палци всичко да е наред и я очакваме при нас когато е по-добре  give_rose Да й предадеш много целувки и много стиснати палци  give_rose

moyra понабележили сме си имена, но още нищо твърдо  pleasantry
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: ноември 16, 2009, 17:45:20 »

sl1ncata,стискаме ти палци всичко да е наред.Още му е рано на бебето,къде е тръгнало да бърза.Хайде дано да се закрепият нещата и да си изчака деветия месец.
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #179 -: ноември 16, 2009, 22:06:37 »

sl1ncata-на бебка май вече й се излиза!дано се поуспокоите и двечките и да си дочакате 9-ия месец-стискаме палци! good
ние още не сме мислили за имена-оставили сме го за родилния дом-ха-ха!но наистина е време вече,нали?все си мисля,че има мнооого още,а то не останало!в края на месеца трябва да ми дадат болничния,май!
ние уж утре сме на ЖК-така,че ще се отчитам!
лека вечер на всички мами и бебчовци give_rose!!!
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: