Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 05:05:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част  (Прочетена 164969 пъти)

sisito86
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #375 -: февруари 06, 2010, 10:53:09 »

Alexis преди около седмица,и имаше още желаещи за нашия ден  shok
Активен
marina_vit
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: февруари 06, 2010, 12:00:24 »

sisito86, вече не помня такива подробности, но си спомням, че ни показаха идеи, ние решихме и го обсъдихме с тях. Мисля, че ако имаш опасения, обсъдете го, те ще ти предложат оптимален вариант. Ние бяхме избрали (вижда се по снимките) бледи кремави рози, по две високи дебели свещи с венец от рози, вече нямам спомен, но бих могла да погледна, аз си пазя офертата. Много практична украса, повечето гости си взеха такива свещи и им вършат чудесна работа Bravo, както и ние, разбира се. Помня, че повечето пари отидоха за шатрата, която аз пожелах, но която и така не използвахме, защото заваля, както и воалите по металните конструкции на ресторанта, хич не ми се връзваха и исках да ги скрият. Ако искаш ще проверя в офертата, но ако ти хареса украсат ни, кажи им да ти покажат снимки от нашата сватба, те ни помнят много добре - Марина и Иван, ще се сетят. Ако има нещо, пак пиши.
Активен
sisito86
Любопитен
*

« Отговор #377 -: февруари 06, 2010, 12:26:37 »

Харесва ми цялата идея,но в друг цвят.Аз съм се спряла на лилавко,а за шатра ми казаха 400 и отделно всичко друго.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: февруари 07, 2010, 16:28:36 »

sisito86 Ти поне можеш да сложиш какъвто искаш цвят . Градината на р-т Марково е много красива и отговаря  на  какъвто цвят пойскаш . Лилавото е страхотен избор !  Bravo Колегите от Парфюм имат прекрасни идей и със сигурност ще ти направят приказна украса !  good
Активен
AlexiS
Сватбар
Публикации: 228

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: февруари 09, 2010, 12:43:10 »

Момичета къде се изгубихте girl_impossible Съвсем ми замря темичката и то точно аз да се опитвам да я съживя дето никакъв живец не ми остана последните дни. Аз за момента малко почивам с подготовката и само се ровя и набелязвам някакви неща за по-нататък. За сега съм се концентрирала върху поканите, а другия месец като се постопли мисля да почвам обиколката за рокля. Някоя от вас обикаляла ли е за покани случайно. Ще се радвам да споделите, а и Нинка, ако иска къде има избор и каталози на покани. Искам нещо по-интересно и веселяшко като картичка, за да остане за спомен на гостите, но за съжаление много рядко мяркам такива.
Активен
sisito86
Любопитен
*

« Отговор #380 -: февруари 09, 2010, 12:54:18 »

Ами моята рокличка вече е поръчана,малко рано,но просто нямах търпение.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: февруари 09, 2010, 13:18:33 »

AlexiS покани има най-голямо разнообразие в дома на младоженците, на наколко различни фирми има каталози, добър избор е и Маджи дизайн склада, който се намира на ул. Борислав, там са много нелюбезни продавачите, но са евтини поканите имат 5 каталога май.маджи дизайн имат и магазинче до Света марина църквата.
Сисито, къде си поръча роклята, на какъв модел се спря?
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: февруари 09, 2010, 13:28:51 »

Момичета дайте съвет  give_rose
Понеже имам желанието а и малко свободно време и реших сама са си направя някой неща за сватбата - в това число включва и бутониерите. Намерих благодарение на вас  give_rose фирма на добри цени за сватбени материали ,която предлага и цветен ориз за хвърляне и най-различни куфети /шоколадови, цветни ,с бадеми ,с фъстъци и тн /   Мисълта ми е ако поръчам още от сега куфетите а до сватбата има 4 месеца няма ли да им стане нещо  give_rose
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: февруари 09, 2010, 13:32:59 »

Савка, не можах да разбера какво общо имат бутониерите с куфети?
ако имаш предвид да правиш от сега късметчета за хвърляне, най-добре с бонбони Детска радост, 4 месеца наистина е доста рано, но късметчетата се хвърлят и никой не яде бонбоните.
 ако имаш предвид да правиш бонбониери, които да даваша като подаръци-то тогава е много рано.
 какво точно искаш да правиш?
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: февруари 09, 2010, 13:51:54 »

Да имах предвид бонбониери като за подарък - ние късметчета за хвърляне мисля да нямаме
Но наистина е рано просто явно нямам търпение  smile
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: февруари 09, 2010, 13:58:21 »

ако е възможно можеш да правиш от сега самите бонбониери, а после само да ги напълниш , защото годността сигурно е 2-3 месеца, знам ли и то као ги съхраняваш в подходящи условия.
Активен
d_nt
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #386 -: февруари 09, 2010, 14:33:55 »

Момичета може ли да ми кажете тарифите на DJ . Само той ни остана,всичко друго е уредено  Bravo Пишете ми на лични, за да не излезе,че е реклама.
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227

« Отговор #387 -: февруари 09, 2010, 14:49:45 »

Savka, може ли да ми пратиш координатите на тази форма за сватбени неща на съобщение? Мерси предварително!
Хич не съм съм до там, още се чудим и маем с резервацията на място, но все пак  smile
Активен
AlexiS
Сватбар
Публикации: 228

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: февруари 09, 2010, 15:03:11 »

Руми благодаря за инфото, може да отскоча това е близо до работа.
Сиси поразкажи малко за роклята де  girl_wink
Активен
sisito86
Любопитен
*

« Отговор #389 -: февруари 10, 2010, 11:39:01 »

Алексис то е малко трудно да се опише но ще ти покажа подобна.Реших да отскоча до Асеновград за д видя дали наистина са толкова ужасни колкото бях чувала,но останах приятно изненадана.В повечето наистина нищо не си харесах,само в 2 имаше по различни.Определено моделите бяха крадени от известните марки,но за мен това няма голямо значение.Цената и беше много приемлива (500 лв) и продавачката невероятно мила.Даде ми много идеи,какво да променя по роклята за да ми стои по добре. girl_wink Препоръчвам ти ако ще си я шиеш в асеновград да побързаш,защото имат ужасно много работа с баловете и да не се налага да ти я шият за 2-3 седмици.
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: