Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 11:46:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 5
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 5 (Прочетена 184499 пъти)
Katrine
Ентусиаст
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 5
«
Отговор #285 -:
февруари 17, 2010, 16:07:25 »
Момичета, много ме шашкате. Аз съм регистрирана в сайта от известно време, но да си призная го направих, просто за да събирам полезна информация, която да ми послужи някой ден. Е този ден май наближава. Приятелят ми ме изненада с предложение на 14-ти, беше адски романтично, но като цяло нямаме конкретна представа за дата на сватбата ( аз и не умея да си правя дългосрочни планове). Като гледам как вървят нещата с запазването на ресторанта, май ще имам ОГРОООМЕН проблем. така че ще следя с интерес всеки пост.
divaorhidea желая ти много късмет и успех в запазването на ресторант
!!!!!
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #286 -:
февруари 17, 2010, 16:17:58 »
Цитат на: DjNick Mc в февруари 16, 2010, 14:43:57
Парк хотел Москва е перфектния вариант за толкова хора.
Форум НДК също е голям но е тесен и дълъг като коридор, въобще не е функционален.
Панорамата в НДК става също.
Зала София в японския
Зала "Диамант" в хотел принцес
Към тези предложения мога да добавя и "яйцето" в университета.Архитектурата на стълбите по които слизат младоженците е уникална.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #287 -:
февруари 17, 2010, 16:25:47 »
Яйцето е с голям капацитет, и наистина стълбите са уникални
, но там ще трябва доста сериозна подготовко по отношение на украса и аранжиране на залата.
«
Последна редакция: февруари 17, 2010, 16:27:45 от DjNick Mc
»
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #288 -:
февруари 17, 2010, 17:16:37 »
Така е колега,но украса навсякъде си трябва. Не забравяй,че за много хора трябва и голям дансинг,не само маси и столове.Там има и от двете. Места много и голям дансинг където да се извие хорото.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #289 -:
февруари 17, 2010, 17:29:45 »
Така е украса трябва навсякъде, но в по-голямата част от ресторантите имат основа от която се започва нагоре а за там точно ще трябва да се започне от нула. Разбира се това не е проблем ако младоженците разполагат с необходимия бюджет. Няма невъзможни неща и нещо което да не стане ако го искаш !
«
Последна редакция: февруари 17, 2010, 17:36:17 от DjNick Mc
»
Активен
Vasilissa
Любопитен
Мечтателка
«
Отговор #290 -:
февруари 18, 2010, 13:25:23 »
Честно да ви кажа, изненадвам се като чета, че на много места вече са заети. Ние преди няколко дни капарирахме ресторант, преди това обиколихме доста места и в един единствен ресторант имаха друга сватба за нашата дата. Става дума за началото на май, обаче. Дано сега нямаме проблем с изнесения ритуал (преди по-малко от месец на Пиротска 10 ни казаха, че имаме достатъчно време да помислим как точно да организираме нещата). Впрочем - ако някой търси място за 120 души, мога да споделя пресни впечатления
.
Активен
mgoranova
Ентусиаст
«
Отговор #291 -:
февруари 18, 2010, 13:46:31 »
За хората, които си търсят нещо извън София мога да предложа много хубав хотел с ресторант-градина в Сандански. Хотел Едиа, в които можете да съчетаете лятната почивка със сватба. Сайтът им е:
http://www.hoteledia.com/
. На тези, които се интересуват, мога да пратя снимки от ресторанта по време на сватбата ми...
Активен
Katrine
Ентусиаст
«
Отговор #292 -:
февруари 21, 2010, 16:10:35 »
Цитат на: Vasilissa в февруари 18, 2010, 13:25:23
Честно да ви кажа, изненадвам се като чета, че на много места вече са заети. Ние преди няколко дни капарирахме ресторант, преди това обиколихме доста места и в един единствен ресторант имаха друга сватба за нашата дата. Става дума за началото на май, обаче. Дано сега нямаме проблем с изнесения ритуал (преди по-малко от месец на Пиротска 10 ни казаха, че имаме достатъчно време да помислим как точно да организираме нещата). Впрочем - ако някой търси място за 120 души, мога да споделя пресни впечатления
.
Миличка аз определено търся такъв ресторант. Разкажи за твоите впечатления. Къде си обиколила?
Аз май ще обикалям другия уикенд. Имам надежда, че сватбата мисля да е септември или октомври, всичко зависи от ресторанта. На този етап той ми е първа грижа, по него ще планирам всичко останало
Активен
Vasilissa
Любопитен
Мечтателка
«
Отговор #293 -:
февруари 22, 2010, 11:56:39 »
Цитат на: Katrine в февруари 21, 2010, 16:10:35
Миличка аз определено търся такъв ресторант. Разкажи за твоите впечатления. Къде си обиколила?
Аз май ще обикалям другия уикенд. Имам надежда, че сватбата мисля да е септември или октомври, всичко зависи от ресторанта. На този етап той ми е първа грижа, по него ще планирам всичко останало
Изпратих ти лично съобщение.
Активен
latti
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #294 -:
февруари 22, 2010, 17:11:34 »
Здравейте мили момичета, от известно време чета форума с мисълта че до Моят ден има още много време, но явно не съм съвсем права. Засега съм се насочила към ресторанта на Интерпред и този на Хотел Акорд. В този на Интерпред дори ходихме - много ни хареса, но как стои въпроса с Акорд. Някои има ли представа дали менютата в сайта им са актуални?
Divaorhidea май каза, че се е свързала с тях, ще бъда благодарна ако ми каже как стои въпроса с резервацията там.
Благодаря предварително.
Активен
divaorhidea
Любопитен
Публикации: 40
«
Отговор #295 -:
февруари 22, 2010, 17:19:34 »
Цитат на: latti в февруари 22, 2010, 17:11:34
Здравейте мили момичета, от известно време чета форума с мисълта че до Моят ден има още много време, но явно не съм съвсем права. Засега съм се насочила към ресторанта на Интерпред и този на Хотел Акорд. В този на Интерпред дори ходихме - много ни хареса, но как стои въпроса с Акорд. Някои има ли представа дали менютата в сайта им са актуални?
Divaorhidea май каза, че се е свързала с тях, ще бъда благодарна ако ми каже как стои въпроса с резервацията там.
Благодаря предварително.
Здравей лати,
цитирам те, за да ти отговоря директно. КОгато звънях в Акорд директно питах дали нашата дата е свободна и като се разбрах, че не е, просто не съм питала нищо повече.
Иначе ние се спряхме на Ниагара в крайна сметка, менюто е уточнено, резервацията също, говорихме с управителя, който беше много любезен и ни показа и обясни всичко.
Вече нямам търпениеееее.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #296 -:
февруари 23, 2010, 11:33:10 »
Момичета все се каня да питам за Военен клуб - София . Виждам много красиви сватби там . Скъпо ли е като цени ,защото виждам ,че не е най коментираното място за сватба в София ?
Активен
latti
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #297 -:
февруари 23, 2010, 12:39:46 »
Много ти благодаря че реагира така бързо. Май най - добре ще е да звънна възможно най бързо. Кога ще е твоята сватба, ако не е тайна? Миналата година бях на сватба на моя приятелка в ресторант Ниагара и беше много красиво и като атмосфера и като обслужване. И храната им беше страшно вкусна. Поздравления за избора.
Активен
divaorhidea
Любопитен
Публикации: 40
«
Отговор #298 -:
февруари 23, 2010, 13:02:52 »
Цитат на: latti в февруари 23, 2010, 12:39:46
Много ти благодаря че реагира така бързо. Май най - добре ще е да звънна възможно най бързо. Кога ще е твоята сватба, ако не е тайна? Миналата година бях на сватба на моя приятелка в ресторант Ниагара и беше много красиво и като атмосфера и като обслужване. И храната им беше страшно вкусна. Поздравления за избора.
Нашата е на 06.06 живот и здраве.
Активен
milenapetrova
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #299 -:
февруари 23, 2010, 14:16:27 »
Цитат на: latti в февруари 22, 2010, 17:11:34
Благодаря предварително.
Здравей аз вече проверих в Акорд цените не кувертите са 35лв.Предоставят украса която е много хубава точно както е в сайта им.Искат 100лв за внесен алкохол,6олв за всеки следващ час след 24ч,ако сватбата е вечерна.Дават и младошенски апартамент.
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...