Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 11, 2025, 14:55:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ - ЮНИ 2010 - 4 част "  (Прочетена 134871 пъти)

maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: октомври 31, 2009, 17:14:42 »

Благодаря ви много момичета, много ми помагате .
ТОВА Е ЗА ВАС give_rose give_rose
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: ноември 01, 2009, 18:06:57 »

Ей, мамчета...чакайте да ви разкажа аз малко бременлинска история...
Миналата седмица се събуждам един ден с единствената мисъл "тиква"...и ми се яде ви казвам, две не виждам. и цяла седмица си мисля целодневно "тиква, тиква, тиква" - направо Душко Добродушков пасти да яде...тва на бременна да й се прииска нещо не си било работа....и оня ден й звъня на мама и и казвам"моля ти се, вземи ми тиква да опечем, че не знам вече..." и снощи до 12 пекахме една цигулка тиква...и съм заспала, като съм казала на Жоро "милоо...яде ми се тиква.." и сутринта той ми направил милия попарка със сиренце...аз изядох две лъжици и...си сложих едно парче тиква и се напапах като прасе с нея...ама така ми олекнааа.... give_rose give_rose give_rose
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: ноември 01, 2009, 19:54:27 »

Ха, beb4eto na me4o, развесели ме с тази история! Печена тиква, а smile smile smile
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: ноември 01, 2009, 20:05:11 »

охххх , аз много се плаша от този момент когато ще ми се прияде нещо , че аз винаги искам това което няма и винаги съм казвала , че в това отношение ще бъда ужасна бременна  shok
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: ноември 02, 2009, 11:57:12 »

maia_svet , много съжалявам за твоите неприятности, но ти сега не са притеснявай вече почивай си и мисли за мъничето в теб! give_rose
Аз  също не бях чувала това за топлата вода / истинско невежество от моя страна/, но сега ще започна да се съобразявам, защото и аз обичам доста топличка водичка!
Аз тази сутрин за първи път откакто разбрах, че съм бременна се чувствах изключително зле!Едва стигнах до офиса и за малко  bad Дали беше от претъпкания транспорт и всевъзможните миризми вътре незнам, но беше ужасно! Вие как сте с пътуването в транспорта сутрин? smile
« Последна редакция: ноември 02, 2009, 12:19:28 от desislavka » Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: ноември 02, 2009, 12:10:02 »

maia_svet и аз да се намеся в темата ви но искам да е успокоя , в началото на моята бременност някъде към 6 г.с. имах такова кафеникаво зацапване и го имах около месеци пиех дъфастон, хош-па и витамини , така само бъди спокойна и си почивай smile
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: ноември 02, 2009, 12:32:05 »

maia_svet Късе си мила, пиши как си? Всичко ще е наред, знам какво е но на много се случва  give_rose
Бебче много мило ми стана като четох за тиквите  smile
На мен до сега не ми се е прияцдало нищо. Аз четох из книгите и Нета, как ти се променял вкуса и друго ти се ядяло -дрън дрън -за мен де, нищо от четенето не важи за мен -и дано все така да е де  tease
liva82 Tи пъ може да не си ужасна бременна а напротив, те че се променяр нещата преди и след  girl_wink
Деси аз не мога да ти отговоря тъй като не пътувам но дори да го правех едва ли щях да кажа нещо  pardon
Аз довечера (така си мисля де - може и утре вечер да е) трябва да съм на лекар, сори че от седмица повтарям ама док го нямаше -искренно се надявам да видим предника на бебчо и да се разбере какво ще е вързопчето на пролет - дето се вика чичо Щъркел кво ще докара  tease   stork-gurl stork-boy
Айде чакам с нетърпение Рубин да се присъедини и да и кажа че нашата кака е родена на 28 април - нейния предполагаем термин  blum
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #217 -: ноември 02, 2009, 13:42:03 »

Ето меее danceg!
И з да си кажа нямам търпение да видим съкровището какво ще е pqz
Предния път като го гледахме много се въртеше милото и не иска да се показва!А следващия преглед ни е чак на 23 ноември! :girl_impossible:Не знам как ще издържа да не го видя!Базикам се с милото да си купим един ехограф да си го гледаме по цял ден! girl_wink
Вери,голямо съвпадение ще е blum
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: ноември 02, 2009, 14:03:26 »

Здравейте момичета, тук съм лежа си в нас и не мърдам от леглото !
Виждам че пишете за консултаци днес се чух с моя доки и ми каза ,че заради грипа са спрели консултациите и не се знае до кога ,така че ако можете си стойте във вас на топличко smile
Аз вече съм хремава и се тъпча с лимони,мед и чай и дано да се размине ,че само това ми трябва сега.
Ами това е за сега и да се пазите  smile
Активен
Рубин

« Отговор #219 -: ноември 02, 2009, 14:09:09 »

Мила,дано се оправяш бързо и да е само настинка!з бях много болна в началото към 10 седмица и беше ужасно,защото с нищо не можеш да облекчиш болежките,само с працетамол!Дано се оправиш по бързо!
Активен
Рубин

« Отговор #220 -: ноември 02, 2009, 15:24:11 »

Момичета имам един въпрос!!Нормлно ли е да не ми излиз линия негра?Стрно ми е защото мои познати си имат от 1 месец а аз съм в четвърти и нямаам???
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: ноември 02, 2009, 15:33:55 »

Рубин, добре дошла lol) Лека бременност! Аз нямам такава линия, пък и тя не не всички излиза.
maia_svet, бързо оздравяване ти пожелавам. Аз уж се оправих миналата сряда, но този уикенд пак се разкеках и нещо носа не ми е наред. Страничната ми работа е такава, че имам контакт с много хора и буквално ми дишат в лицето  angry
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: ноември 02, 2009, 18:31:18 »

maia_svet Бързо оздравяване - пази се  give_rose
Рубин не на всеки му излиза линеа негра  -аз нямам, но не е казано че трябва в 3-4 месец да я има, аз не изгарям от желание  blum
Мацкиии  Party time сега в 7 и 30 съм на преглееед -док ми се обадииии  yahoo страшно много се кефяяя.
Днес пък ме разпознаха че съм бременна по корема, аз си мислех че не ми личи, ама баба каза = да да бе, не ти личи -е не е ли рано бе  crazy
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: ноември 02, 2009, 19:07:59 »

Мацки, много благодаря  give_rose Голямо шоу с тая тиква, хихи
Вероника, много се радвам за теб, на мен ми толожиха чак за петък прегледа и....абе то само всичко да е наред, и в петък да е....Теб те чакам с нетърпение да разказваш!!
Мая свет, бързо оздравяване, миличка.
Рубин, не се тревожи - не е казано, че трябва да имаш задължително и на по-късен етап от бременността.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: ноември 02, 2009, 19:48:10 »

linea nigra се получава при жени с тъмна кожа и  малко по голямо космяване ..при светли жени тя никога не се появава така че споко...
линията се дължи на натрупване на меланин, както знаете той се натрупва там където по принцип има негови зони като ареолата, външните полови органи и др. При бременност синтезата на първичните  места се засилва. give_rose
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: