Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:17:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част  (Прочетена 208372 пъти)

tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: юни 12, 2010, 00:05:51 »

както си го написала ми изглежда по-просто,отколкото да се случи наистина.... благодаря ти за съвета... но след като всеки си прави розово .... златно.... къде отива индивидуалността на моя ден.... ставам поредната розова булка и се примирявам с това,защото роклята ми е чисто бяла примерно .... незнам вече какво да мисля.всеки носи нещо малко,което го прави оригинален,а се оказва, че няма възможности да се преобрази ресторанта,вместо да се съобразявам с него...ще се поразтърся по-обстойно,не може да не може smile smile smile
Аз не мисля, че всеки прави в розово, поне така откакто следя този форум има всякакви цветове сватба, но не и розово и съм останала с впечетление, че няма друг в розово, поне не съм и разбрала. От розово до розово има и разлика, аз бяло и розово не харесвам, защото ми изглежда по същия начин, все едни и същи неща гледам. Затова съм се спряла на шоколадово кафяво и розово.
Какъв цвят ще е твоят ресторант??Ще помагаме с идеи за цветовете. ние сме във Интерхотела.
Ето примерни снимки на моето виждане за розовата гама и не смятам, че ще бъде както всеки избрал розовото:)

http://www.best-wedding-ideas.com/images/0442-pb.gif
http://www.classy-wedding-ideas.com/image-files/pink-and-brown-wedding-table-ideas.jpg

Ето ти и комбинация на зелено и розово, която до скоро не я приемах ама никак, сега може би окото ми свиква smile

Просто кажи на агентката ти, че искаш нещо уникално и ще решите двете цветовете, не е задължително като чуеш розово и да си представиш класическото розово на много от сватбите.

Аз напримерх харесвам ето това черно, бяло, жълто (ако не бях избрала розовото вече щях да се спра на това
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: юни 13, 2010, 17:53:39 »

tweety bird Тук розовото е комбинирано с кафяво и вече не е като ВСЕКИ ! Комбинация розово и бяло е по стандартния избор . Много е красиво и стилно ! Забележи и светлините ефекти , *THUMBS*които правят нещата много по различни !  yahoo
Активен
sleepykathy
Регистриран

Публикации: 4

Не вярвай в чудеса, разчитай на тях...

« Отговор #182 -: юли 21, 2010, 09:33:33 »

Това, което показваш като комбинация на кафяво и розово е много красиво.Зеленото и розовото също много ми харесаха, може би ще се спра на 2 цвята + бяло.... мисля,че ще се получи добре..... но ми се иска да не е розово, а повече към люляковото.... както казваш за обличането на столовете... и на мен ми се иска много, както разбирам то е почти равно на останалата украса като стойност.... ще си помисля за това, все пак по масите също може да има само някакви джунджурийки разхвърляни.... гледах тук там.... кристалчета,камъчета, листенца.... може би нещо такова
Активен
Amely
Регистриран

Публикации: 2

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: юли 25, 2010, 20:12:46 »

Здравейте на всички бъдещи болярски булки. Моята сватба беше на 19.06.2010 във ресторан Фасони от които съб безкрайно разочарована. Даже подредбата на ястията която бяхме уточнили предварително не спазика да не говорим че половината алкохол изобщо не го извадиха по масите. Агенция е Сиана. На които съм безкрайно багодарна smile Истински професионалисти. Фотограф - Калин Христов - на фона ан по високият хонорар човек очаква качеството да е на ниво. Вече месец след сватбата несмея да отпечатам и 1 снимка тък като все кът когато отворя дисковете ми се реве от псевдо обработките му. Гостите които са снимали с доста по нисък клас фотоапарти имат по качествени снимки. Само това мога да кажа за него.
Ако имате някаквъ въпроси моля не се колебахте да питате.
« Последна редакция: юли 25, 2010, 21:10:15 от Amely » Активен
4ofi
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #184 -: август 10, 2010, 13:00:51 »

Супер ами за ресторант незнам мисля да е в новия ресторанта дето го откриват до царевец ама ми казаха след 20 август да отидем да се разберем.Мисля направо агенция да си наемем и от там да си вземем всичко.Дайте съвет към кого да се обърнем huhhuh.gif blush.
Активен
liliv
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #185 -: август 10, 2010, 13:29:17 »

Мила, ще трябва да обиколиш всички агенции в Търново, за да можеш да видиш какво предлагат и така да се спреш и на подходящ екип, който да работи на твоята сватба. Относно агенциите по-големите в Търново са 3, аз лично наех Рабел, за повечето неща, но и за Сиана и Болярка има мнения във форума. Всичко зависи от твоят вкус и предпочитания.
 В събота съм на сватба на братовчедка ми, ще пиша отзиви във форума.
Активен
4ofi
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #186 -: август 11, 2010, 12:47:44 »

Ами така ще направим ще обиколим насам натам да видим какво предлагат.Агенции имаш в предвид магазините ли? Там ли предлагат всичко? girl_impossible.По нашият край си има отделни агенции в булченските магазини рокли и тези другите неща.Фотограф  и видео от фотостудио и така.
Активен
Amar
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #187 -: август 20, 2010, 11:20:56 »

Здравейте, момичета! Искам само да искажа едно мнение за сватбените фотографи в Търново... Ние сме от Велико Търново, но живеем в София и мъжът ми се заминава със сватбена фотография тук. Аз съм виждала много снимки от сватби в Търново (на приятели, познати и т.н.) и според мен нивото на фотографите в Търново не е оптимално. Има случаи, в които даже от агенциите предлагат услугата сватбена фотография  и с това не се занимават хора, на които им е занаят. Защото както каза един фотограф във форума фотографията и операторското майсторство не са бизнес, а занаят.

Просто в Търново няма изявен фотограф, на когото техниката и услугата и резултата, които предлага да са на съвременно ниво според мен. Виждала съм снимки извън фокус, размазани, със странни нюанси и т.н.
Активен
Amar
Любопитен
*

« Отговор #188 -: август 21, 2010, 11:28:42 »

О, не. Във никакъв случай не рекламирам никого. Просто споделям лично мнение, като булка, която е имала сватба в Търново.
Активен
Amar
Любопитен
*

« Отговор #189 -: август 21, 2010, 11:35:39 »

Всъщност идеята ми по-скоро беше да посъветвам булките да имат по-големи изиквания и по-информиран избор на сватбен фотограф.
Активен
happyfoto
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #190 -: август 21, 2010, 13:34:57 »

Това че твоята сватба е била лошо заснета,не означава че няма фотографи с техника във В.Търново.
И все пак кой ти беше фотографа на сватбата не разбрахме.Кратка справка кой с какво снима във В.Търново:
-Венци Йорданов -НИКОН Д3-7000ЛВ.
-Генчо Петков-КАНОН 5Д МАРК2-5000ЛВ
-Георги Георгиев-КАНОН 1ДсМарк3
-Пенчо Чуков-КАНОН 5Д МАРК2-5000ЛВ
-Стефан Русанов-КАНОН 5Д МАРК2-5000ЛВ
-Стефан Михайлов-КАНОН 5Д
-Стефан Нойков-СОНИ А900-5000ЛВ.
АААААА...как ти се струва....малко уточнение по горе посочените не работят със сватбени агенции и не снимат сватба за 200лв.
Активен
Amar
Любопитен
*

« Отговор #191 -: август 21, 2010, 14:45:50 »

Вижте,  аз нямам намерение да водя професионални спорове. Виждам, че тук във форума има поле за изява и за такива. Исказвам напълно лично мнение, което се основава на моят личен опит и опита на мои приятели.

Истината е, че не съм чувала за повечето от тези фотографи (за съжаление). Техниката, която цитирате е впечатляваща, но това е само част от услугата. 

Много ще се радвам личното ми мнение да бъде оборено. Аз не се опитвам да пробутвам никого, просто според мен общата идея е да се постигне по-добра информираност с цел по-добра услуга, защото много би ми се искало, когато аз организирах моята сватба да знам какви точно въпроси да питам и какво наистина да търся в офертите за сватбени услуги (тук изобщо не става въпрос за фотография).

Вие сте написали този списък с фотографи с цел да ми опонирате, а всъщност помагате на тези, които тепърва ще търсят сватбен фотограф. Аз наистина не знаех, че в Търново има толкова хора, които се занимават със сватбена фотография и като човек, който може би има малко повече представа за този бранш, ме кара да предполагам, че явно тези, които тепърва ще организират сватба също не знаят и това ще има помогне да могат да направят по-добър избор.
Активен
happyfoto
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #192 -: август 21, 2010, 15:46:47 »

Да техниката е много добра -ти сама знаеш че самите тела на апаратите и цените им нищо не означават,важна е оптиката,а вярвай ми тя е още по впечатляваща и скъпа.Просто клиентите напоследък искат основно ефтин фотограф-колкото по ефтин толкова по добре.В Търново има всичко което го има и в София-и фотокниги(на фотохартия ,не на лазерен принтер)и след сватбени сесии и много други екстри-но те струват пари,за жалост бюджета на търновската булка за фотограф е 150-200лв.
Разгледах сайта на съпруга-много ми хареса стила на работа,а цената му за град като София е ниска дори!
На тази цена работим тук в Търново!
Активен
Amar
Любопитен
*

« Отговор #193 -: август 21, 2010, 16:25:00 »

Ето, вие сте професионалист и сам признавате, че този бранш страда от липса на информираност относно услугата - от това, какво да се търси при избора на фотограф до бюджета, който се отделя за това.

Истината е, че аз съм от онези булки, които подцениха (меко казано) сватбената фотография като услуга и много съжалявам за това. И моят съвет към бъдещите булки е да не правят тази грешка.

Благодаря Ви за комплимента за работата на съпруга ми, но аз нямам намерение да го "навирам в носа" на никого. Просто покрай организацията на моята сватба и покрай неговата работа, разбрах, че когато организираш сватба за първи път е трудно да се ориентираш. Знаете ли колко пъти съм чувала "Ако можехме пак да се оженим, нямаше да направя това и онова или щях да избера нещо друго..."

И тук във форума виждам, че има някакви грандиозни спорове между хората, които предлагат сватбени услуги, а пък всъщност те са тези, от които би трябвало да се очакват най-компетентни и професионални съвети - все пак са присъствали на доста сватби.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #194 -: август 22, 2010, 10:27:37 »

Госпожо, аз имам чувството, че не живеете в България. Компетентни съвети никой не търси, търси се ниска цена за всяка услуга или стока. Обърнете внимание на коментарите в темите - те са основно за цени. Или се коментират неща, които е трудно някой да си позволи или такива от чуждестранни сватби.
 Често пътувам, снощи бях дори до В.Търново. Красив град, хубави хора. Като се разхожда човек ще каже, че е попаднал в град на хора с възможности. И това е така, но не се взема под внимание факта, че никой не иска да дава пари за услуга. И В.Търново не прави изключение. Иначе лъскави магазини, автомобили, сгради. Всеки къта и се стиска, харчи само за ядене и пиене или когато трябва да парадира с някакво положение. Какво да правиш  - манталитет.
 А със сигурност има много добри сватбени фотографи, чиито имена изобщо не се споменават. А и няма как да се споменат, те рядко се ползват от масовия потребител.
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: