Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 11:16:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 2
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 2 (Прочетена 186224 пъти)
fraulia
Любопитен
Светът е за двама...
Отг: Сватба в Пазарджик!! част 2
«
Отговор #285 -:
август 04, 2010, 15:45:17 »
Прическата за бала ми я правиха в Златен руж. Момичето се казва Златка. Наистина е много добра.
Но сега за сватбата ще ми я прави една приятелка на майка
Активен
Пламена
Ентусиаст
«
Отговор #286 -:
август 04, 2010, 18:34:05 »
може ли един адрес да ми дадете, защото аз не съм от Пазарджик... и това от стоматологията към тортата не ми говори нищо
Активен
pipilota_85
Любопитен
«
Отговор #287 -:
август 10, 2010, 11:01:30 »
Здравейте , булкиии аз напредвам с подготовката.Поръчах си доста неща но др семица ще ги взимам и ще кача снимка.
Някой можели да ми препоръча гримьорка в Пазарджик.
Активен
Пламена
Ентусиаст
«
Отговор #288 -:
август 14, 2010, 11:26:22 »
Някъде пред ритуалната зала май имаше бележка, че е забранено хвърлянето на ориз, бонбони и не знам си там какво. Вярно ли е??? може ли да се хвърлат късметчетата?
То вярно, че на изхода е толкова малко мястото, че гостите не могат да се съберат там де... но това е друг въпрос. Някъде четох, че късметчета се хвърляли и пред ритуалната и пред църквата? Чудя се дали ще ми трябват още.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #289 -:
август 16, 2010, 10:40:11 »
Pipilota, браво че напредвате! За гримиор - аз на нашата сватба сама се гримирах:) Но имам една приятелка, която прави грим но не работи като гримиорка, прави го в свободното си време, ако искаш пиши ми на лични за повече инфо
Пламена, пред ритуалната наистина е забранено да се хвърлят ориз и бонбони, но за късметчета май може, понеже ние ги хвърляхме пред ритуалната, те така или иначе не остават по земята, нали гостите си ги събират
А ориза го хвърляхме на излизане от църквата
Активен
Anita23
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #290 -:
август 26, 2010, 21:12:59 »
Здравейте и от мен момичета! За прическите - Стефка. Салонът е срещу галерия "Георги Машев" Истината е, че взима скъпичко, но за сметка на това е супер професионалист. Винаги мога да позная абитуриентките, които тя е правила, например. Просто класата си личи
Активен
Пламена
Ентусиаст
«
Отговор #291 -:
август 26, 2010, 22:27:41 »
ами на мен всъщност ми казаха един салон.. Дива на улица ДУнав 4 и вече ходих на пробна прическа и останах много доволна. Не знаех какво искам, но тя ми сложи 5 фиби в косата и аз много се харесах
сигурна съм, че и официалната ще стане още по-добре.
Не взема скъпо... така че... идеално:)) поне от това съм доволна от това за сега
Активен
pipilota_85
Любопитен
«
Отговор #292 -:
август 31, 2010, 14:47:12 »
Момичетаааа спешно гримьор
.никой ли не е ползвал такива услуги за сватбата си
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #293 -:
август 31, 2010, 14:57:52 »
pipilota_85
, аз ползвах услугите на една моя съученичка, която живее в Своге, но в момента не разполагам с телефон. Иначе се сещам за няколко козметични салона, които предлагат грим, но информацията ми е от миналата година по това време, когато търсех за моята сватба:
- срещу читалище Виделина има гримьорка, тя ме гримира преди доста години за бала
- на светофара на бул. Стамболийски има салон, миналата година предлагаха грим
- уличката на сладкарница Захарната къщичка (на около 20-30 м от сладкарницата) в посока полицията от дясната страна има салон, влизаш в него по едни външни стълбички.
Дано съм ти била полезна
Активен
Пламена
Ентусиаст
«
Отговор #294 -:
август 31, 2010, 17:10:40 »
При фризьорката при която ходих за пробна прическа... предлагаха и грим.
Намира се на улица Дунав 4. Жената в момента е в майчинство, но ако се обадите да се разберете ще стане. Цените са им доста добри:)
Активен
pipilota_85
Любопитен
«
Отговор #295 -:
септември 18, 2010, 11:03:27 »
Здравейте момичета от доста време не сме писали.Какво става с булките от Пазарджик.На нас ни остава вече по малко от месец и напрежението е гилямо.Исках да ви питам вие къде си поръчвате етикетите за бутилките че аз немога да намеря
Активен
fraulia
Любопитен
Светът е за двама...
«
Отговор #296 -:
септември 30, 2010, 16:41:16 »
Нашата сватба беше в едно селце - Равногор. Родителите ни са от там, а и много държахме подписването да е някъде сред природата. И нямаше смисъл да се връщаме след това в Пазарджик само заради ресторанта, така че решихме да го направим в тамошния. Не беше нещо кой знае какво, но изобщо не съжалявам, защото настроението цяла вечер беше страхотно, гостите се забавляваха много, ние - също
Повечето момичета държат на украсата и детайлите(и няма нищо лошо в това), но за мен най-важно е настроението и емоциите. А те не зависят от украсата. Аз лично съм останала с впечатление, че колкото по-изискано е, толкова повече хората не смеят да се отпуснат.
Така че не се притеснявай за ресторанта, има ли хапване и пийване - хората винаги са доволни(колкото и банално да звучи)
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
«
Отговор #297 -:
октомври 01, 2010, 14:03:47 »
Здравейте и от мен.
На мен също ми предстой сватба,само че ние се подгатвяме от далеко да е леко:).Във форума наистина сте много изчерпателни.Моята сватба също ще бъде в Пазарджик,макар че аз съм от Плевен,ама какво д а се прави ,такъев ми бил късмета
.Прочетох повечето ваши коментари, и бих искала да ви попитам поне за някакви координати за DJ,доста предложения имате,моля изпратете ми и някакви контакти за тях.Ще съм ви много благодарна.Аз имам намерение да си организирам сватбата сама,тъй като за годежа ни не ни позволиха ,така д а се каже ,да направим това което искаме.Но разликата в километрите си оказва своето влияние и мисля,че ще е доста трудно.
Благодаря предварително
Активен
fraulia
Любопитен
Светът е за двама...
«
Отговор #298 -:
октомври 01, 2010, 14:55:38 »
Добре дошла, Бамсе
Аз организирах почти цялата си сватба сама. Предупреждавам те, че е доста изморително и трябва да се въоръжиш с търпение и здрави нерви
Но крайният резултат, поне при мен, си заслужаваше
Аз не мога да ти помогна в изобра на диджей, защото нашата сватба беше с оркестър. Нека другите момичета дадат менението си. Но ако имаш нужда от помощ за нещо друго по организацията, не се притеснявай да питаш. С удоволствие ще помогна, стига да мога
Активен
pipilota_85
Любопитен
«
Отговор #299 -:
октомври 05, 2010, 13:15:21 »
Здравей мила като прочетох че си от плевен направо ми се разтуптя сърцето.Защото аз също съм бъдеща булака в Пазарджик и съм от плевен.Ще се разровя за кординатите на нашия DJ и ще ти пиша.Аз също си организирах сама сватбата защото тук непознавам никой и найстина растоянието е доста до Плевен.Даже и роклята ходих сама да си избирам.Никой не ме е виждал и никой незнае каква ще е.Това си е малко гадно ама както каза ти съдба ......
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...