Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юли 03, 2025, 05:30:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете.....част 3  (Прочетена 228536 пъти)

Katence
Ентусиаст
**
Публикации: 92

« Отговор #165 -: февруари 05, 2010, 16:41:59 »

ами ще се получи малко неудобно защото на сватбата ще са поканени и двамата и някак не върви тя да остане наша кума а той не.Както и да е все ще поканим някого без кумове няма да останем можем да пуснем обява във вестника в краен случай  insane
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: февруари 05, 2010, 18:35:18 »

ами ще се получи малко неудобно защото на сватбата ще са поканени и двамата и някак не върви тя да остане наша кума а той не.Както и да е все ще поканим някого без кумове няма да останем можем да пуснем обява във вестника в краен случай  insane

Ако не си намерите кумуве ние ще дойдем.  tease  crazy tease  crazy tease Имаме вече опит, били сме един път. Саморекламирам ни, много сме готини  tease tease tease tease Шегата на страна, сигурна съм че ще намерите подходящите кумуве. А и не мисля че ще е неудобно ако братовчедка ти ви е кума, а кумът е някой друг. Ти си по-близка с братовчедка си предполагам, така че не виждам проблем. Успех!
Активен
marchela
Сватбар
Публикации: 215

very happpyyyyyyyyyy

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: февруари 05, 2010, 18:52:10 »

Katence,не се притеснявай,сигурна съм че ще намерите най-подходящите кумове за вас.А и аз не мисля че ще е неудобно ако братовчедка ти ви е кума.Мналата година едни мои приятели много се чудеха кой да изберат,няколко приятели им отказаха, и аз незнам защо точно, но накрая си поканиха двама-негов приятел и нейна приятелка които дотогава не се познаваха...ние всички много се учудихме на избора им...но явно така е било писано,кумовети им много се харесаха и сега началото на май ще се женят те също  yahoo любов заедно CHEERS

така че,братовчедка ти също може да се запознае с някой,нищо не се знае.... Bravo
Успех!!!!!
Активен
Katence
Ентусиаст
**
Публикации: 92

« Отговор #168 -: февруари 05, 2010, 21:29:38 »

Момичета много ви блаодаря за подкрепата  give_rose Прави сте може пък да се окажем добри сватовници и да съберем някоя моя приятелка с някой СВЕСТЕН негов приятел.
 Капризче предложения приемаме всякакви до 05.09 2010 включително  Blush
Активен
tedi_rusenova
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: февруари 05, 2010, 21:47:29 »

pepche благодаря ти много за хубавата идея която ми даде само малко мойе да я променя вилата на която ще ходим е на тати на първият му братовчед на неговите кумове а аз 6те съм в трявна поне два часа преди тях ще отида в къщата ще наптавя всичко и ще отида при моите роднини защото те ще ме взимат от тях и като отидем във вилата и ще стане много забавно yahoo yahoo yahoo danceg yahoo
Активен
pepche
Сватбар
Публикации: 250

« Отговор #170 -: февруари 07, 2010, 19:35:18 »

tedi_rusenova  Bravo добре си го измислила. Ще чакам да разказваш как е минало  и стискам палци
приятелите ви да приемат да кумуват  good
Активен
tedi_rusenova
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: февруари 08, 2010, 00:22:39 »

pepche мерси дано да приемат днеска успях да неправя кумската ракия картичката а другите неща утре да ни стискате палци да получим положителен отговор като се върна от върна обещавам че ще ви разправям........... danceg danceg  CHEERS thank you thank you thank you danceg
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: февруари 08, 2010, 11:47:39 »

Да де похваля и аз -нашите кумове приеха  yahoo  Поканихме ги миналия четвъртък като бяхме поканени на гости у тях но не по този повод а просто ейтака на гости  smile Те и не подозориха за нашето намерение Носехме водка, торта, букет за кумата- исках нещо да им подаря затова им купих една тройна рамка и сложих наши общи снимки много готина стана, а и те много я харесаха /имам снимки в галерията на част от подаръците /. На водката имаше малка картичка на която пишеше-Сърдечна покана ви отправяме наши кумове бъдете!  отделно имаше една голяма картичка нещо като покана -получи се много хубаво чак ги разплакахме  smile  Много се зарадваха че сме избрали тях и си признаха че множо били искали точно така да стане  yahoo
tedi_rusenova   дано всичко мине така както искате  give_rose
Активен
mademoiselle
Сватбар
Публикации: 224

http://yordanovphotography.com

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: февруари 08, 2010, 12:24:26 »

Savka, честито! Мого хубава ви се е получила поканата good

Сега да попитам имате ли представа, дали за църквата има проблем, ако кумовете са брат и сестра (помежду си)? Става въпрос за църква "Св. Иван Рилски" (Семинарията) в София. Ние след ден два ще се разходим до там да разпитаме и да резевираме дата и час, но съм нетърпелива да разбера. А и в случай, че не е позволено трябва да мислим резервен вариант.  pardon
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: февруари 08, 2010, 14:53:04 »

mademoiselle, доколкото знам няма проблем. Аз съм присъствала на сватба, на която майка и син бяха кумуве. good
Активен
AlexiS
Сватбар
Публикации: 228

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: февруари 08, 2010, 15:14:10 »

Айде и аз да се разпиша в тази тема. Ние още умуваме за кумовете, но времето напредва и не ми се иска да се размотаваме много. Проблемът при нас е че нямаме наистина близко семейство, което от раз да изберем за кумове, а държим все пак да е семейство, защото имам горчив опит като бях кума и така и не съм виждала кума след сватбата и не сме и се събирали като хората. Затова държа да са си заедно и да живеят по-близо до нас, за да може да си създадем истинските отношения между кумове и кумци. За сега сме се спряли на един колега на половинката ми и жена му, тъй като са ни най-симпатични и са едно от малкото истински и прекрасни семейства около нас (колкото и жалко да е, но напоследък станахме свидетели на доста раздели и разводи). Нямаме представа как ще реагират, ако ги поканим и вече се чудя дали първо да им намекнем или директно да ходим да ги изненадваме и каквото стане. Ако тръгнат да ни отказват ще стане малко криво да сме се приготвили, а от друга страна ще изпуснем момента на истинската изненада в първия случай. Надявам се да нямаме проблем поне с това, че както тръгнаха нещата напоследък diablo
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: февруари 08, 2010, 15:56:05 »

AlexiS може преди да ги каните да излизите заедно и да ги попитате -ние бяхме сигурни че ще приемат а и кума е първи братовчед на половинката и затова така направо действахме.
И аз съм на твоето мнение че кумовете трябва да са семейство и да подържат и след това да не пекъсват връзка. Не го приемам това кума и кумата да се запознават на самата сватба макар че и това го има  smile
Активен
mademoiselle
Сватбар
Публикации: 224

http://yordanovphotography.com

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: февруари 08, 2010, 16:14:01 »

lionelsa, много съм ти благодарна за информацията!  thank you
Активен
tedi_rusenova
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: февруари 08, 2010, 22:13:17 »

AlexiS според мен не трябва много да умувате а да деиствате от опит глава не боли
момичета да стискате палци за утре да приемат поканата нашите бъдещи кумове 99 процента сме сигорни че няма да ни откажат защото те са ни наи близките както и ние на тях да ми пожелаете успех защото ще ни е нужен и благодаря на всички за помоща и поткрепата  give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: февруари 08, 2010, 22:39:38 »

Момичета много ви блаодаря за подкрепата  give_rose Прави сте може пък да се окажем добри сватовници и да съберем някоя моя приятелка с някой СВЕСТЕН негов приятел.
 Капризче предложения приемаме всякакви до 05.09 2010 включително  Blush

Е значи имаме много време да се класираме сред желаещите Wink

Какво стана с вашите кумуве? Взехте ли решение?

Савка, честити ви кумуве.  Offtopic Аз лично с голям интерес ще следя подготовката на вашата сватба, направи ми впечатление още миналата година като започна да пишеш и преди около 2 седмици тъкмо се чудех какво става, дали си се омъжила и видях разни постове за подготовката ви. Приятни приготовления и да пускаш снимки често!  Offtopic
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: