Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юни 07, 2025, 05:11:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете.....част 3  (Прочетена 225584 пъти)

Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: ноември 04, 2009, 10:31:37 »

Явно това с подаряването на бутики с вино/шампанско е много разпространена практика. Нашите кумове ни подариха (за първо дете, сребърна и златна сватба) и ние преди 5 г. направихме същото когато кумувахме. Ще намеря текста на картичката с обяснението за бутилките, ако някой проявява интерес smile
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #76 -: ноември 05, 2009, 10:01:02 »

Много ще ми помогнеш ако успееш да намериш нешо  smile
Прочетох тук идеи за различен брой бутилки, аз съм се спряла на 3 - за 1 годишнина от сватбта, за първа рожба и за Сребърна сватба  heart
Имам обаче въпрос, сама ли трябва да ги украсявам или има фирми, които се занимават с това.
Ако някой може да даде идея за Варна?
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: ноември 05, 2009, 10:13:48 »

Като се прибера довечера ще погледна, ами можеш и сама, но ако не ти се занимава може в цветарницата питаш или фирмата която ми прави поканите предлагаше и декорация на чаши, бутилки, кошници и т.н. (но ние с милото обичаме да си правим тийм булдинг) blum
Активен
Мименце
Професор

Искам всичко!!!

« Отговор #78 -: ноември 05, 2009, 17:29:55 »

Благодаря!!!
То и ние с милото обичаме така  blum
А и мисля, че ангенцията няма да се занимава за 3 етикета, или ще измислят такава цена, че да ни откажат.
Ще се радвам да помогнеш с идейка  smile
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: ноември 05, 2009, 17:32:20 »

Петрова и аз ще съм ти благодарна ако го направиш !!!  good good good
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: ноември 05, 2009, 19:35:08 »

Много ще ми помогнеш ако успееш да намериш нешо  smile
Прочетох тук идеи за различен брой бутилки, аз съм се спряла на 3 - за 1 годишнина от сватбта, за първа рожба и за Сребърна сватба  heart
Имам обаче въпрос, сама ли трябва да ги украсявам или има фирми, които се занимават с това.
Ако някой може да даде идея за Варна?
На нашата сватба моите родители ни подариха такива бутилки щампанско 3 броя - за първата рожба, за сребърната и за златната сватба. Има и още една - за първата годишнина, но те не са я купили. Щом си от Варна - ето тук правят такива бутилки, заедно със стихчета към тях. Стават бързо  good

p.s. В галерията ми има снимки на бутилките - може да ги видите smile
« Последна редакция: ноември 05, 2009, 19:53:49 от StAsSi » Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: ноември 06, 2009, 17:14:39 »

Щом си от Варна - ето тук правят такива бутилки, заедно със стихчета към тях. Стават бързо  good

p.s. В галерията ми има снимки на бутилките - може да ги видите smile
yahoo много са хубави бутилките, Стаси
и нещата в този сайт са готини good
п.п момичета, не съм забравила за обещанието си
Активен
Мименце
Професор

Искам всичко!!!

« Отговор #82 -: ноември 09, 2009, 11:14:42 »

Стаси, благодаря за идеята. Видях аз тази агенция Бижу, ама не се престраших да вляза. След като им разглезах сайта ще вляза и може и да взема идейка   smile
С милото решихме да се отдадем на ръчен труд по отношение но тази изненада, Петрова чаме снимките  blum
Активен
biersdorf
Ентусиаст
**
Публикации: 142

"Няма попътен вятър за кораб без посока." Чърчил

« Отговор #83 -: ноември 09, 2009, 11:50:30 »

Момичета, вече си имаме кума yahoo yahoo yahoo.
Тъй като живее в Бургас, а не исках да я каним по телефона и измайсторих една интерактивна покана с тази програма Wondershare flash galery. Насложих снимки от студентските ни години, от най-хубавите ни моменти, а всяка снимка с трогателен текст на фона на "We are the world"  в изпълнение на Michael Jackson. Получи се много трогателно и една плачеща от щастие бъдеща кума, преди малко ми се обади да потвърди .yahoo yahoo yahoo
Сега следва да поканим и кума, той си живее тук, така че за него ще направим етикет с надпис Кумска ракия и с пиле или питка скоро ще го навестим:)
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: ноември 09, 2009, 12:05:40 »

Bravo biersdorf , много добре сте го измислили, честити ви кумове Wink
Активен
Мименце
Професор

Искам всичко!!!

« Отговор #85 -: ноември 10, 2009, 16:50:14 »

Днес ходих в Бижу, предлагат страхотни неща. Имат и много оригинални идеи във връзка с кумуването.
Момичета, знаете ли къде има борса във Варна за хартии, тюл, панделки, ако решим сами да измайсторим нещата?
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: ноември 10, 2009, 17:04:59 »

Offtopic Offtopic Offtopic не е за тази тема , но

mimka25 , за тюл в магазин за платове трябва да провериш, за панделки и хартии може да видиш в Слънчоглед.
Аз си купих хартията (за поканите , номерата на масите и още украси ) от един склад за хартия в ЗПЗ, но незнам как и дали изобщо ще мога да ти обясня къде е точно. Ако все пак искаш ми пиши и ще се опитам да ти обясня. Иначе беше наистина много евтино- примерно пауса, на който печатах текста за поканите струваше около 1,50 лв за лист 1м/70см . Най-дебелия картон който купих беше 2,20лв пак 1м/70см - 285гр (мисля че толкова беше)
Ако искаш можеш да видиш поканите в галерията ми , за да видиш картона
Активен
LoveAndLove
Сватбар
Публикации: 188

« Отговор #87 -: ноември 10, 2009, 22:12:49 »

здравейте дами отново...наскоро приказвах с най-добрата ми приятелка (тя е в чужбина) -бъдещата ми кума...и при нея нещата се развиват към сключването на брак с приятеля й....и понеже те ще са ни кумове...ми стана любопитен един въпрос..те след като ще са ни кумове..ще можем ли след това и ние да им кумуваме...така излиза ние да кумуваме на кумовете ни може ли...малко не ми се вярва но аз пак да попитам
Активен
eva_87
Сватбар
Публикации: 178

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: ноември 11, 2009, 07:41:56 »

здравейте дами отново...наскоро приказвах с най-добрата ми приятелка (тя е в чужбина) -бъдещата ми кума...и при нея нещата се развиват към сключването на брак с приятеля й....и понеже те ще са ни кумове...ми стана любопитен един въпрос..те след като ще са ни кумове..ще можем ли след това и ние да им кумуваме...така излиза ние да кумуваме на кумовете ни може ли...малко не ми се вярва но аз пак да попитам
При нас е точно така.Ние кумувахме на кумовете си преди 2 години и сега те ще кумуват на нас!Някои казват,че не може така,други-че няма проблем.Но вече сме си решили!
Активен
Мименце
Професор

Искам всичко!!!

« Отговор #89 -: ноември 11, 2009, 09:24:19 »

Ако сте си достатъчно близки, мисля че да си кумувате взаимно е страхотно.  smile
Така още повече ще затвърдите приятелството си, а и ще прекарвате много моменти заедно  smile
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: