СВАТБЕНАТА ТОРТА!

<< < (173/183) > >>

danieIa ☼:
Мацуранки, прави сте :)! Ама аз нали си обичам шареничко и като видя едни такива торти и направо умирам.
Аз всъщност поръчах два торти - една украсена с 35 парчета и една без украса пак толкова парчета. Взеха ми 113лв+60лв за стойката, като самите торти са по 45лв, а останалото е украса - 23лв.
:) Да ви кажа взе малко нанагоре да ми идва тази сватба във финансово отношение :).

Вероника:
Цитат на: danieIa в ноември 02, 2007, 22:32:40

Мацуранки, прави сте :)! Ама аз нали си обичам шареничко и като видя едни такива торти и направо умирам.
Аз всъщност поръчах два торти - една украсена с 35 парчета и една без украса пак толкова парчета. Взеха ми 113лв+60лв за стойката, като самите торти са по 45лв, а останалото е украса - 23лв.
:) Да ви кажа взе малко нанагоре да ми идва тази сватба във финансово отношение :).

Много добре   *THUMBS* нашата едната на 7-етажа е 109 парчета + младоженци, транспорт и розички и още една торта 30 парчета = 192лв и кумската от там 15 лв  Просто чуднооо  :DANCE: :bravo: :DANCE:

gadamer4e:
И на мен ми  се е случвало това н амладоженците д а еедна тортата, а на гостите д асервират обикновени пасти, ама от най-обикновените като от соц време.

Иначе са малките тортички, където съм пуснала снимки мисля, че няма да излезе по-скъпо отколкото ако поръчам торта на 7-8 етажа. Обикновено многоетажните торти стигат примерно за 80-100 човека, обаче парченцата, които се получават са едни тъъъънинки, вестник да четеш през тях. А иначе с отделни тортички е сигурно, че всеки гост ще получи същата по вкус, вид и размер като на булката и другите гости торта. В "100 грама сладки" смятат тортата на парче - 3-3.50 лв. в зависимост от пълнежа, тоест мисля си, че дали ще поръчам няколко огромни торти или много малки....цената ще е същата. Не би трябвало една такава малка тортичка да излезе повече от 3.50 лв., колкото е и парче торта.

aniiii8:
   Идеята за малки тортички е доста добра.  *THUMBS* На сватбата на сестра ми имаше една голяма торта и от нея беше предвидено да има за всички гости. Проблема беше ,че я бяха нарязали доста неравномерно. На мен ми се падна едно доста тъничко парченце. Аз обожавам торта :torte: и с нетърпение чаках да я опитам, а на мен най-малкото парче да дадат.  :mad_girl: След сватбата, от ресторанта им върнаха доста от тортата и им се бяха оправдали ,че са рязали по-тънки парчета защото не били сигурни дали ще стигне(въпреки,че тортата беше по-голяма от необходимото).

aniiii8:
 Пускам една снимчица на сватбената торта на сестра ми, защото в предишния пост забравих.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница