СВАТБЕНАТА ТОРТА!
Арлина:
Идеята с малките торитички е много добра точно, защото не е ясно от ресторанта какви парчета ще отрежат и колко ще заделят за себе си :mad_girl: На мен много ми хатесват големите торти и ми се иска да е голяма, но ще мисля като наближи сватбата. Струвами се обаче, че е много по-голяма играчка да се направят малките тортички и, че е логично да са по-скъпи.
gadamer, ти пита ли за цената на малките тортички?
gadamer4e:
Ами всъщност не съм питала, просто предполагам, че трябва да са горе-долу на същата цена. Ако са доста по-скъпи ще се откажа от тази идея. Все пак има доста време до сватбата и ще питам за тортата като наближи.
danieIa ☼:
Здравейте, момичета! :)
Не съм сигурна дали това е мястото за моя въпрос. Искам да ви питам за идея за сладките след ритуалната зала. Може ли да ми препоръчате от къде в София да си взема?
aniiii8:
Аз не съм се замисляла откъде ще вземаме сладки. :girlsigh: Предполагам в сладкарниците може да се поръча. Пък и в супермаркетите има,но незнам колко са пресни. За сватбата на сестра ми ги взехме от един цех за сладки в кв.Илиенци. Незнам точно как се казва. Вземали сме и преди и сладките са току що изпечени , гледаш в тавите и си избираш какви видове искаш. Имаше и соленки.
Вероника:
Цитат на: danieIa в ноември 12, 2007, 19:16:04
Здравейте, момичета! :)
Не съм сигурна дали това е мястото за моя въпрос. Искам да ви питам за идея за сладките след ритуалната зала. Може ли да ми препоръчате от къде в София да си взема?
Мила може и бонбони да са, аз така мислих, но баба и леля ме изненадаха със мнооогооо сладки и още имам дори. Навсякъде има хубави сладкиши - всичко което решиш може да е почерпка *THUMBS*
Навигация
[0] Списък на темите