СВАТБЕНАТА ТОРТА!

<< < (172/183) > >>

Вероника:
aniiii8 за 70 човека спокойно 3-4 етажна торта ще свърши чудесна работа  *THUMBS* Някои ресторанти обаче вкл=чват и десерт и това налага тортата да е малка иначе всеки както иска си го прави, аз също исках от сватбената торта да е десерта и за това в менюто нямаме такъв, така че щом искаш поразпитай ресторанта ви , сладкарницата колко етажа трябва да е за бройката гости и всичко е ОК.
Нашата е на 7 етажа + една допълнителна (същата на вкус) за 140 човека.

Emma:
danieIa нашата беше от сладкарница Гаврош:
http://www.radistambolov.eu/gallery/thumbnails.php?album=28
Романса правят страхотни торти *THUMBS* Не се притеснявай, че не знаеш какво искаш, там ще ти помогнат и предложат.

danieIa ☼:
Emma  :huh:, трябваше по-рано да те питам за тортата. Толкова са красиви тези, че моята направо ми изглежда проста  :girlhide: :girlhide: :girlhide:.
Между другото в Романс не ми предложиха варианти, абе направо ме претупаха :(.

Emma:
danieIa не се притеснявай, тортата ще е супер, а и се водят най-вкусните торти
аз моята също исках да е от тях, но нямах време да ходя до там
много приятелки са ползвали техните торти, страшно са доволни :bravo:

Вероника:
Моята торта също е от Романс - вярно еч е тортите им не са бутикови и едниствени, а абсолютно стандартни с розички и дъра-бъра, но пк аз исках красива стойка и качество и вкус, а за цените да не говорим излиза 1,10лв парчето, а ще храня 140 човека с нея. Стойката е 7етажна раздвижена и ще есиньо и бяло какво повече да искам. Не си падам по натруфени красиви торти (не искам никои да засегна-  всеки си решава  ;)) така че съм доволнааааааа  :DANCE: :DANCE: :DANCE:
Даниела мисля че ако си искала красива натруфена необикновенна торта не е трябвало там да ходиш  *THUMBS*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница