Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 18:46:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 4 част  (Прочетена 144748 пъти)

*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: октомври 22, 2009, 12:40:25 »

Ами бутика дето си ших моята рокля се казва "Алба"и се намира на ул.Дунав точно пред сградара на администрацията на Обреди.Там са три магазина той е по средата smile.Дано съм ви помогнала good
Активен
Ivsen
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #421 -: октомври 22, 2009, 18:54:51 »

Аз...аз съм нова булка  danceg ... но сватбата е чак юни месец...така че за сега кротувам и чета  Wink
...и си търся добра шивачка, която да направи роклята, която искам перфектна  girl_wink
Аз пък сега съм избрала с моичкия месец май. Явно няма да сме много булки за 2010 г....кризата яко се отразява... Дано не се вдигат цените за догодина. Питахме и за DJ и яко са надули цените 400-450 лв. за 5 часа - овертайм допълнително. Сега за ресторант сме се спрели на Бризовете, но ще решим кой ще е. Може би Бриз 2. В темата за -  Моите номер 1 за Варна той е най-хваления ресторант, а и шефа бил пич. Сега се чудя дали да не си направим изнесен ритуа, не ми се занимава с нашия обреден дом.
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180

« Отговор #422 -: октомври 22, 2009, 19:23:55 »

Ivsen, колко е хубаво да си говориш с някой, който се вълнува от тези неща  danceg
аз и аз си мислих за изнесен ритуал, но в крайна сметка решихме, че ще се оженим в ритуална зала в петък, а партито ще е в неделя...за заведение не знам, защото искам да е плажно, а те ще отворят много късно  nea

върнах се да изчета темата отначало и много си харесах ратановите топки на pebbles...откъде мога да се снабдя с такива...или с материал, от който бих могла да си направя аз smile
« Последна редакция: октомври 22, 2009, 19:29:20 от Jorjeta » Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: октомври 25, 2009, 18:12:43 »

Изнесеният ритуал е страхотно решение good А ратанови токи има в магазините за украса около жп гарата.
Активен
@sTR@
Любопитен
*
Публикации: 26

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: октомври 27, 2009, 16:45:33 »

Привет на всички!
Аз също бих могла да допълня бройката на новите булки smile
Преди известно време открих форума и за 2 дена изчетох и четирите части. Оттогава само попивам информацията в новите публикации и искам да ви кажа СТРАХОТНИ СТЕ, МОМИЧЕТА!  Bravo Обхващате всички детайли на сватбата и ме накарахте да се замисля за много неща.
За съжаление моята подготовка към момента е доста скромна. Имаме само запазена дата и няколко обсъдени идеи около останалите подробности  pardon В момента ме спират странични ангажименти, но от другия месец ще започнем да допълваме парчетата от пъзела.
Ще се радвам ако тогава и аз мога да бъда полезна за форума. smile
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: октомври 27, 2009, 17:21:56 »

Момичета, имам два въпроса. Ще съм ви благодарна, ако можете да ми отговорите give_rose

Знаете ли къде мога да намеря цветен тюл? Аз намерих бял за късметчетата, но за останалите украси ще ми трябват и в други цветове.

Къде мога да принтирам нещо цветно на по-ниски цени от Офис 1? Става въпрос за нашите покани и етикети, които ще раздадем следващата седмица, ако не ни мине котка път.

Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: октомври 27, 2009, 19:24:31 »

@sTR@ - Добре дошла! Напълно те разбирам, преди 5-6 месеца и аз се чувствах точно така smile

lionelsa  - за тюла не мога да ти помогна много защото аз го купих само за късметчета и го взех от скъпият магазин за платове на Червеният площад.
За принтиране - доста по-евтино излиза принтирането в копирният ценътр срещу Пикадили център, Кадко се казва фирмата.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: октомври 27, 2009, 19:31:12 »

siss   give_rose много благодаря!
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: октомври 28, 2009, 10:56:20 »

@sTR@ welcome-2 ще се справиш, успех с подготовката
Много е хубаво, че форумските булки 2010 се увеличават yahoo
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #429 -: октомври 28, 2009, 12:16:15 »

lionelsa цветен тюл може да си намериш всички цветове с брокат и без брокат срещу входа на стоматологията на отсрещния тротора има магазин за пердета и до него  е магазина за платове
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: октомври 28, 2009, 12:20:08 »

Abii, още тази събота ще се разходя до там, надявам се работят  yahoo
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: октомври 28, 2009, 20:34:31 »

Lionelsa за цветен тюл можеш да отидеш и в магазина за платове до магазин Berlin на центъра точно над тунела на Шипка.Качваш се по стълбите нагоре и в дясно.
 А за принтиране аз си направих моите етикети в Копи центъра до ВИНСА излязоха ми 10лв.на самозалепваща се хартия и нямаше никакъв проблем с изстудяването(не се отлепиха етикетите).Листите бяха А-3 мисля че бяха 5 листа,според боря на етикетите.За поканите не мога да ти помога защотот аз си ги правих и принтирах сама,но можеш да попиташ. Успех дано сме ти помогнали.
« Последна редакция: октомври 28, 2009, 20:40:12 от trinity_vn » Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: октомври 29, 2009, 00:14:29 »

Много ми помогнахте, благодаря! give_rose
Активен
gtgg
Ентусиаст
**
Публикации: 132

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: октомври 30, 2009, 09:27:37 »

lionelsa, да се включа и аз за тюла - бих препоръчала магазина над подлез Шипка, за който вече ти писаха, както и магазина в пдлеза на жп гарата. Ако те устройва тюла да е по-твърд, точното място е Ракхива - магазинчето е на Чаталджа - като тръгнеш от сфетофара (ДСК) на горе към пазара и веднага първата пресечка в ляво (към Крамер). Магазинчето е в първия изпречил се на пътя ти блок. Изобщо не е впечатляващо отвън - продават разни торбички, хартии и много полезни неща за декорация - панделки, тюл и какво ли не.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: октомври 30, 2009, 09:38:07 »

Благодаря за информацията! give_rose

За протоколо, в подлеза на гарата има бял тюл, или поне миналата седмица само такъв беше наличен.

gtgg, упътването ти е много подробно и още утре ще се разходя да видя какво може да ми свърши работа.
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: