Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 09, 2025, 00:52:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето - 6 част  (Прочетена 163185 пъти)

Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: юли 02, 2009, 08:08:00 »

Ето тук има стойка за ваничка, незнам колко ще пасне на ваничките обаче.
http://www.stefi.biz/index.php?action=show_desc&product_id=105
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: юли 02, 2009, 08:16:38 »

Ние сме  с такова корито комбинирано със стойката и повивалника,но аз си сложих повивалника върху кошарката
http://www.stefi.biz/index.php?action=show_desc&product_id=100
Много ми е удобно
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: юли 02, 2009, 10:45:33 »

Момичета, много ви благодаря smile

Jasmine, точно щях да те питам дали може повивалникът да се мести и дали е с твърда основа, за да се сложи на кошарата  blush А иначе тази ваничка анатомична ли е?
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: юли 02, 2009, 11:17:16 »

Повивалника е захванат с 2 болчета,но аз ги отвих  и си го сложих върху кошарката .Ами засега е не се огъва като го сложа върху кошарката,но като натежи ще го слагам на спалнята и там ще му сменям памперса Yes.А ваничката поне нашата има само поставка за сядане по-късно,но май не е анатомична huhhuh.gif
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: юли 02, 2009, 12:47:26 »

Аз ходих до Вис Виталис - най-евтината стойка е 38лв. А за повивалника тъкмо и аз щях да питам, понеже тези наЧиполино, които уж са с твърда подложка като ми го сложиха напречно на леглото и се образува дъга. Отделно "крачетата" не се отвиват и общо взето има опасност бебето да изпадне, защото от едната страна на решетката стърчи, а от другата има 1-2 см. Ще трябва да търся други твърди повивалници, защото съм виждала и такива на болт който се отвива.
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: юли 02, 2009, 20:46:34 »

Аз имам повивалник купен от Дибо(нашето креватче е такова) - голям, масивен, не е дърво, но е супер здрав. Добре, че взехме него, широк е и въпреки, че Криси е от едричките съм сигурна, че няма да стане фал. Мисля, че струва към 50лв., но си заслужава парите. good
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: юли 03, 2009, 07:30:53 »

Ние ходихме в един магазин за бебешки нещица, да разглеждаме че ме кефи какви са шаренки и хубави  blum Обаче шефа на магазина беше там и като ни юрна да ни обяснява за всеки един детайл по нещо. Та той пък каза че никога не би ни препоръчал повивалник, ако имаме креватче със скринче отстрани. Препоръчва някаква кърпа (мисля че бертони), която е за 15лв и е непромукаема и не знам си каква и само слагаш някакво одеалце и върху него тази кърпа и го повиваш  good Пък да кажа и на мъжа ми сестра му нали са ми предочите не съм я видяла да ползва техния повивалник  nea Започна ли да шава по активно бебешока започнаха и смените на памперса на спалнята  pleasantry
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: юли 03, 2009, 07:37:58 »

Гери,помисли си добре мила,защото 2 месеца и нещо че и повече никак не са малко.и особено след раждане си е много важно да не натоварваш кръста и гърба си.аз имах страшни болки в кръста и повивалника ми отдавна си заслужи парите good
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: юли 03, 2009, 07:44:40 »

Абсолютно е така. Има си нужда от повивалник, а дали ще е гвърд и поставен върху кошарата, както е моя, или ще е по-мека поставка срожена върху скрина - няма голямо значение. Зависи повече от това, дали имате място или не.
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: юли 03, 2009, 09:02:28 »

Нашия повивалник ни го дадоха кумците и те въобще не са го ползвали, а сменяха памперса на спалнята. Така й беше по-удобно на момичето, но тя е по-ниска и коленичеше направо пред спалнята и така си действаше.  pardon Аз съм сменяла няколко пъти памперса на спалнята и като пътуваме някъде също така, но няма да ви казвам как ме боли кръста и гърба после.  girl_impossible За мен лично повивалника ми върши страхотна работа и ми е от голяма помощ!  Yes good Както е казала Ина, няма значение какъв точно ще е и дали ще е върху леглото. Нашия е на Чиполино върху леглото и наистина се огъва на дъга (Жоро сега е 9,5 кг), но предполагам, че още ще издържи.  pardon Има си крачета, които захващат едната страна на леглото и няма как да падне ако не не го повдигнеш, за да го преместиш.  good
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: юли 03, 2009, 09:17:36 »

maria_lakova, успокои ме smile защото и ние сме взели повивалник на Чиполино и после видях, че като го понатисна и се огъва лесно. Но щом казваш, че издържа почти 10 кг, значи всичко е наред. smile
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #251 -: юли 03, 2009, 09:49:38 »

Тия повивалници дето се огъват... щом си ги ползвате толкова дълго не може ли да им направите по една дървена плоскост с улейчета, в които да попаднат перилата на креватчето, и върху плоскостта да поставите повивалника  crazy
Не знам, може и аз да си представям повивалника грешно.
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: юли 03, 2009, 11:51:01 »

много ми е удобен нашия повивалник !!! той е скринче с чекмеджета към кошарата и съм взела от мекия повивалник

ето и снимка, в момента имам и една масичка, точно до леглото, на която съм си наредила цялата козметика за бебо  good

* легло.jpg (43.65 KB, 640x480 - видяно 348 пъти.)
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: юли 03, 2009, 12:02:58 »

Тия повивалници дето се огъват... щом си ги ползвате толкова дълго не може ли да им направите по една дървена плоскост с улейчета, в които да попаднат перилата на креватчето, и върху плоскостта да поставите повивалника  crazy
Не знам, може и аз да си представям повивалника грешно.
Аз си го мислих същото нещо! nea
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: юли 03, 2009, 14:50:15 »

Т.е. ако правилно съм разбрала, по-добре човек да си купи твърд повивалник, а то не пречи като е твърд, да се постави и върху скрина, нали ? crazy Не е задължително да е мек, за да се поставя върху скрина или има нещо, което ми убягва и почвам да задавам глупави въпроси.  blush
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: