Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
май 14, 2025, 18:36:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Как "отсявате" кого да поканите на сватбата?
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
17
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Как "отсявате" кого да поканите на сватбата? (Прочетена 90534 пъти)
emily
Сватбен ГУРУ
Отг: Как "отсявате" кого да поканите на сватбата?
«
Отговор #30 -:
юни 05, 2007, 10:45:55 »
Цитат на: prin4ipessa в юни 05, 2007, 10:34:32
Ами ние точно за да преотвратим такива глупави изцепки се обадихме предварително на всички гости и им казахме да ни кажат веднага ако знаят дали могат да дойдат, тези които не знаеха им дадохме кратък срок за размисъл и пак им се обадихме за потвърждение. Но без натиск от страна на младоженците не става. ние все пак освен ресторант, трябваше и хотел да резервираме, така че хич да не се правят на много важни. Бройката трябва да е предварително изчислена!
И ние така, но все още има някой които не са потвърдили, на поканите също имаше дата за потвърждение.
Има 2-3 семейства, които не са, какво да правя - да им звъня ли, при условие, че датата за потвърждение изтече.
Активен
goldi
Баш Майстор
«
Отговор #31 -:
юни 05, 2007, 10:47:30 »
И ние като давахме поканите и казахме да ни се обадят дали ще присъстват до една седмица преди сватбата, за да знаем колко храна да поръчаме. Няма нищо лошо да се иска потвърждение. Някъде във форума четох, че на една сватба не отишли 30 човека и хората дали 600 лв. за храната на вятъра, така че ги карайте да потвърждават
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
Отг: Как "отсявате" кого да поканите на сватбата
«
Отговор #32 -:
юни 05, 2007, 10:51:36 »
Цитат на: goldi в юни 05, 2007, 10:47:30
И ние като давахме поканите и казахме да ни се обадят дали ще присъстват до една седмица преди сватбата, за да знаем колко храна да поръчаме. Няма нищо лошо да се иска потвърждение. Някъде във форума четох, че на една сватба не отишли 30 човека и хората дали 600 лв. за храната на вятъра, така че ги карайте да потвърждават
Еее, стига бе! Егати нахалството!
Може ли така да набутат приятелите си!
Направо не е за вярване! И това ако не е причина да ги юркаме докрай за отговора, не знам кое! Това си е чиста проба набутвация, да не говорим пък за разочарованието на младоженците от неуважението на тези гости!
«
Последна редакция: юни 05, 2007, 10:58:45 от Teo
»
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #33 -:
юни 05, 2007, 13:23:10 »
Ами при нас, въпреки потвържденията и уговорките, че ако стане нещо в последния момент (защото и това се случва) пак не дойдоха 8 човека
а кувертите естествено си ги платихме
Така че въобще не се чудете дали да се обадите или не - след като те на се обаждат, вие го направете и ги попитайте
Не би трябвало някой да се обиди от това, защото ако помислят колко неща зависят от бройката на гостите, не биха реагирали остро
Ние в последния момент размествахме хора по масите, заради недошлите и пак имаше едно семейство, което остана само на масата
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #34 -:
юни 05, 2007, 16:05:59 »
Аз в поканите съм написала да ми потвърждават на еди кой си телефон до еди коя си дата присъствието им. Но вчера мног се вбесих на майка ми. От нейните гости на приятели дъщеря им щяла да дойде-ок- но щяла да си доведе гаджето, което аз въобще не познавам. От къде на къде. та и се скарах, а тя"Ами как да и кажа , че не може да си го доведе". бясна съм
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #35 -:
юни 05, 2007, 16:08:10 »
Мири, и ние навсякъде сме заедно, като поканят единия си знаем, че поканата важи и за другия, така беше и преди да се оженим!!!
Но си права да се ядосваш, защото това си е още един куверт все пак!
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #36 -:
юни 05, 2007, 16:11:45 »
приемам Булечка, поканила съм колегите ми с техните половинки. Но аз дори не ги познавам тези хора, просто приятели на майка ми...затова се ядосвам.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #37 -:
юни 05, 2007, 16:13:57 »
Цитат на: Miri в юни 05, 2007, 16:11:45
приемам Булечка, поканила съм колегите ми с техните половинки. Но аз дори не ги познавам тези хора, просто приятели на майка ми...затова се ядосвам.
Мири, и при на симаше такива гости, на свеки някакви познати, които и Денис се чудеше дали познава!
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #38 -:
юни 05, 2007, 16:16:25 »
Явно просто родителите са понякога в по-голяма еуфория от нас самите и затова канят всеки , за когото се сетят. Е поне една колежка, с която сме малко в напрегнати отношения, отказа. много се зарадвах, защото и без това се чудех , кого да изключа от списъка.
Активен
goldi
Баш Майстор
«
Отговор #39 -:
юни 05, 2007, 17:47:10 »
Аз съм канила само колегите без жените и мъжете им, защото не ги познавам и никой не ми се разсърди. И колегите на мъжа ми ще са така, но при положение че каним по 20 човека колеги, ако канехме и половинките им то 80 човека щяха да са само колегите
и трябваше да правя сватба с 200 човека. А и мисля, че сега колегите ще са и по спокойни като са сами и спокойно ще могат да си купонясат
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #40 -:
юни 05, 2007, 18:44:51 »
Цитат на: goldi в юни 05, 2007, 17:47:10
Аз съм канила само колегите без жените и мъжете им, защото не ги познавам и никой не ми се разсърди. И колегите на мъжа ми ще са така, но при положение че каним по 20 човека колеги, ако канехме и половинките им то 80 човека щяха да са само колегите
и трябваше да правя сватба с 200 човека. А и мисля, че сега колегите ще са и по спокойни като са сами и спокойно ще могат да си купонясат
И аз съм така. не се чувствам по никакъв начин длъжна да каня на всички приятели и приятелки половинките (освен ако не са семейство), особено при положение че не ги познавам. Освен това на тези непознати хора не само куверт в ресторанта ще трябва да им плащаме, ами и хотел. Бая ще излезе, затова мисля, че нямат право да ми се сърдят. Пък и освен това както казваш хем ще могат да се отпуснат и да си купонясват!
Активен
Петето
Дива и щастлива.....
«
Отговор #41 -:
юни 06, 2007, 05:40:23 »
Аз също съм поканила само колегите си без половинките има на "следсватбеното парти", тоест в клуба, в който ще ги събирам. Ще има някои приятели, които са двойки, но те са много малко.
В края на краищата колегите си ги познавам, а половинките им-изобщо не съм виждала, а в клуба също се плаща куверт, така че....
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
Отг: Как "отсявате" кого да поканите на сва
«
Отговор #42 -:
юни 06, 2007, 08:22:33 »
аз също съм поканила колегите ми от работа без половинките !! единствено шефа с жена му !!! моите съученички и съученици, които съм поканила също съм ги канила без гаджетата им !!!!! от къде на къде, аз не ги познавам толкова добре, а някои даже и не съм ги виждала тъй като са нови хи х их и !!!! общо взето няма да има хора които не познавам на сватбата ни !!!!
на сватбата искам да са хората които уважавам и обичам и които искренно ще ни се радват, а не да злорадстват, е разбира се направила съм компромиси с хора които не обичам много много но какво да се прави !!!!
«
Последна редакция: юни 06, 2007, 08:24:32 от Ели .
»
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #43 -:
юни 06, 2007, 08:25:02 »
аз знам че половинките се канят само ако вече са сгодени.имам едн априятелка чието гадже не познавам нои те са вече са сгодени и е редно да ги поканя двамата,иначе за гаджетата на другите приятели и аз мисля като теб Ели
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #44 -:
юни 06, 2007, 08:42:01 »
ох ние направихме досега сигурно 10 списъка с гости и на последния като го погледнахме колко гости станаха
и трябваше да започнем да задраскваме колкото и да не ни се искаше, но няма как
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
17
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Как "отсявате" кого да поканите на сватбата?
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума