Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 12, 2025, 02:30:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как "отсявате" кого да поканите на сватбата?  (Прочетена 88320 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« -: май 22, 2007, 16:27:53 »

Момичета ще трия мнения!!! ТУК говорим з апазаруването и цените, а не кого да поканим!!! beating

Ще обединя постовете в един, но ще го изтрия, ако продължавате да се отклонявате от темата!!! good
Споделям твоето мнение tedyemo good
Ние също ще спестим от количеството и ще заложим накачеството. Аз лчно и с неограничени средства да разполагам, пак няма да поканя на сватбата ми далечни роднини и познати, с които даже не се и чуваме. Ние ще споделим този съкровен момент с най-близките си хора и ще се опитаме да направим изискана и приятна обстановка, защото това ще ни остане скъп спомен най-вече на НАС и нашите родители CHEERS

Много добре си го казала, но какво ще правиш, ако родителите ти или тези на мъжа ти искат да поканят гости, които на тях са близки?
Аз съм лично пред този проблем. От гостите на мъжа ми (изключвам общите приятели) аз познавам 1/10. Другите ще ги видя за пръВ път на сватбата, а той познава почти всички мои гости (е казвам "мои" и "негови" гости за уточняване иначе всички гости са "наши"). На мен една част ми се струват излишни, но за родителите му явно не е така. Затова се съберат 250 човека. Какво бих могла да направя. Не си струва да повдигам въпрос и да създавам излишни дразги.
е нищо колкото толкова, радвай се че можете да си го позволите
Radost споделям мнениято ти, не можах да издържа като видях мама и свекито почти просълзени да ме питат:"Кого да поканим?????? " естествено че ще им кажа когото искате, все пак децата им се женят веднъж и за тях това е голяма радост!!!!! Щом им поемат разходите, на мене лично няма да ми пречат да си изкарам готино!!!!! CHEERS
« Последна редакция: май 23, 2007, 14:20:59 от Bulechka_TS » Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: май 22, 2007, 21:40:14 »

По повод поста на Булечка  ;)Момичета пишете на воля в ето тази тема.

Като за начало мога да кажа че ние искахме тесен семеен кръг и горе долу гостите да са по равно.Трудно беше с приятелите.Как да кажеш на единия ,а другия да не се разсърди ,но накрая се получи много добре.

Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: май 22, 2007, 21:45:25 »

Ами при нас положението е следното: Роднините сведени до най-близки, с които поддържаме контакт - около 35 души от двете страни. Колеги - по около +- по 17 души от моята и неговата страна, и останалота са ни приятелите около 35 човека. Беше ми трудно да задраскам трима колеги, но те в крайна смтка не са от моя отдел, а и вчера единия направил изказване по мой адрес и реших да ги задраскам и на тяхно място да поканя още наши приятели, с които не се виждаме често, защото те много повече ще се зарадват на сватбата
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: май 22, 2007, 21:48:36 »

а и вчера единия направил изказване по мой адрес и реших да ги задраскам и на тяхно място да поканя още наши приятели, с които не се виждаме често, защото те много повече ще се зарадват на сватбата
Това много ми хареса laugh laugh laugh
"да го задраскам".Звучи малко като наказание.А и то сег ае момента да покажеш кой колко уважаваш и всички да разберат кой е достоен да бъде съпричастен с вашият велик момент и кой не.Поздравления Bravo Bravo Bravo
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: май 22, 2007, 21:50:46 »

Благодаря!!!! И наистина си е наказание yahoo
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: май 23, 2007, 01:48:47 »

ни еотсяхме далечните роднини,колегите с които не се имаме кой знае колко много.те гостите от страна на моето семейство са 90% семейни прители,то почти роднини няма laugh
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: май 23, 2007, 08:38:37 »

на нас ни беше трудно кой да поканим и общо взето почти всички !!! родителите ни поканиха по едно-две семейства приятели, родата ни е малка , а повечето са ни приятели около 50 човека , които надявам се да направят страшен купон и моите колеги само от главния офис - 16 човека !!!! добре че противната ми колежка напусна иначе трябваше и нея да каня - но като напусна ако знаете с какъв кеф я задрасках от списъка !!!! smile ами това е !!! но иначе родителите ни казаха който искаме него да си поканим - и така и направихме, всички които ще бъдат на сватбата ги познаваме много добре  с милото !!!! smile
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: май 23, 2007, 09:18:06 »

Да ви кажа честно ние ще сме около 60-70човека.От страната на милото ще има само техни приятели/на майка му и баща му -10 човека/,а всичко останало мои роднини,нашите приятели са около 20човека.Какво да направя - само най-близките и пак станахме много.На майка ми и баща ми техните приятели са около 10човека
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: май 23, 2007, 14:19:15 »

нашите гости са около 60-70 човека, като около 20-25 човека са роднините и всички други са ни общи приятели и колеги
уффф апък колко не сме поканили  sad аз имам многоооо голяма рода ама кво да се прави няма начин да поканим всички
мисля че се подбрали правилните хора за купон yahoo
Активен
Teo
Отговорник
*
Публикации: 2277

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: май 23, 2007, 14:27:43 »

Аз пък бях поканен на сватба, но която са се чудили кого да поканят (родата, служителите на фирмата, техните семейства, съученици, хората от блока ...)
Гостите на сватбата бяха над 250 човека. 2 часа обикаляха масите да поздравят гостите.   sad
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: май 23, 2007, 14:29:29 »

Аз пък бях поканен на сватба, но която са се чудили кого да поканят (родата, служителите на фирмата, техните семейства, съученици, хората от блока ...)
Гостите на сватбата бяха над 250 човека. 2 часа обикаляха масите да поздравят гостите.   sad

Еееее, това вече ми се струва прекалено!!! crazy
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: май 23, 2007, 14:33:12 »

Гостите на сватбата бяха над 250 човека. 2 часа обикаляха масите да поздравят гостите.   sad

Еееее, това вече ми се струва прекалено!!! crazy
аз на това муказвам - сватба по-сметка или сватба за хората !!!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: май 23, 2007, 14:45:25 »

Три седмици след сватбата , една братовчедка на майка взела че се разсърдила защо не сме я поканили и сег ане й говори.Представяте ли си?Че аз тази жена съм я виждала 20 пъти всичко на всичко.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: май 23, 2007, 14:47:36 »

Три седмици след сватбата , една братовчедка на майка взела че се разсърдила защо не сме я поканили и сег ане й говори.Представяте ли си?Че аз тази жена съм я виждала 20 пъти всичко на всичко.

Ама то недоволни от какво ли не, винаги има!!!
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: май 23, 2007, 15:03:59 »

Ние решихме да си поканим на сватбаат най близките които няма как и съотношението стана 28 човека от страна на милото 28 от страна на мен и 18 човека приятели.Не сме канили колеги-за тях решихме че после ще ги черпим на работа.Сега сме канени на сватба не защото сме им близки а защото освен нас няма да има други млади .освен кумовете и младоженците де
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: