Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 22:48:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на ralichka___ - 06.06.09
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на ralichka___ - 06.06.09 (Прочетена 119477 пъти)
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Отг: Сватбата на ralichka___ - 06.06.09
«
Отговор #330 -:
юни 12, 2009, 21:19:37 »
Ех много ми стопляте сърцето
Хиляди благодарности!
Сега да ви споделя вече напълно сериозните си намерения - на мен, кумата ми и аранжорката, да станем екип и да правим сватбени декорации! Определено се чувствам прекрасно, правейки и мислейки такива красоти!
Активен
nursel
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #331 -:
юни 12, 2009, 21:23:43 »
здр.прочетох че е останали малко до сватбата ти,моята е на 23 август и в момента си мисля само какво меню да избера.Моля някой на когото му предстои или е преживял вече това да ми даде съвет
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #332 -:
юни 12, 2009, 21:26:11 »
Менюто се избира според заведението - тип, вид кухня ; вкусове на младоженците и гостите, според времето, в което се провежда....
Активен
krasi65
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #333 -:
юни 12, 2009, 21:30:50 »
поздравления,рали,роклята ти е прекрасна.Колко струва...
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #334 -:
юни 12, 2009, 21:46:21 »
Благодаря ти
650лв
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #335 -:
юни 13, 2009, 06:28:32 »
Рали, адмирирам идеята ти за направата на професионални сватбени декорации!
Ако наитсина с това искаш да се занимаваш - ДАВАЙ! Резултатът от твоята сватбена декорация е напълно основателен, за да гарантира качество и красота,а това желае всяка бъдеща булка. И като идея за бизнес е страхотно - интересно е, носи положителни емоции (а и е доходно
).
Хайде действаите! Аз Ви подкрепям изцяло!!!
А и Ви гарантирам поне една сигурна клиентка от моя страна!
«
Последна редакция: юни 13, 2009, 09:06:40 от lunno_momiche
»
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #336 -:
юни 13, 2009, 08:31:21 »
Супер! Много се радвм, че ме подкрепяш!!! С най - голямо удоволствие ще реализираме мечтите ти!
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #337 -:
юни 13, 2009, 08:54:49 »
МНОГО ЩЕ СЕ РАДВАМ!!!
Аз съм напълно сериозна! Само да дойде време за организацията и идвам при вас!
«
Последна редакция: юни 13, 2009, 09:04:30 от lunno_momiche
»
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #338 -:
юни 13, 2009, 09:07:01 »
И аз и аз!!!
Много се радвам
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #339 -:
юни 13, 2009, 13:48:19 »
охооо, Рали, страхотно намерение! Подкрепям те напълно! И се записвам като бъдещ клиент!
Сигурно ще е страхотно! Аз също мечтая някой ден да се занимавам с нещо такова! Завиждам ти направо!
Активен
Rapunzel
Професор
«
Отговор #340 -:
юни 13, 2009, 15:42:04 »
Аз малко отсъствах и тъкмо разгледах албума ти, мога само да кажа едно голяма УАУУУ, много стилна, интересна и нетрадиционна сватба, много ми хареса, много красота и стил и ти и младоженеца и цялата ви приказка. Нека семейния ви живот да е пълен с толкова много красота и любов!
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #341 -:
юни 14, 2009, 18:13:41 »
Госпожо Калоферова, сега се добрах до компютъра и разгледах снимките от тържеството. Много сте красиви, искрено ви поздравявам и ви желая дълги години живот и разбирателство и радости сред красотата, която сами творите около себе си. Бъдете щастливи!
Предполагам, че вече ти е минало сърдитото на приятелите ви, те не са го направили с идеята да ви е на пук. Просто хората са на работа на следващия ден и хич не са си и помислили, че може да се приеме така като се приберат.
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #342 -:
юни 14, 2009, 19:41:02 »
Благодаря, балгодаря
Наистина се радвм много, че ви харесва сватбата ни
ОГРОМНИ благодарности!
Да, Рали, не се сърдя
Гледам си нимките и се радвам колко е хубаво всичко
Амелия, за мен ще бъде чест и удоволствие
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #343 -:
юни 14, 2009, 19:47:55 »
Първоначално реших, че съм се отплеснала да гледам красоти в албума ти и съм пропуснала разказ, но и сега не открих. Ако имаш време, разкажи ни как протече всичко. Интересно ми е какво правихте и какво не, защото твоята сватба не е от обикновените, разбирай, уникална е
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #344 -:
юни 14, 2009, 21:08:55 »
Хахах да
Наистина не беше съвсем сватба... добре сега ще разкажа. Аз много не обичам дълги разкази и обяснения, все накратко да кажа всичко
Така... събудих се в 6 часа, въпреки че алармата ми беше за 7. Опитах се да закуся, но още от предишния ден нямах никакъв апетит и изядох 2 бисквити с кафе
Подредих всички аксесоари, рокля, обувки и т.н. в хола (на горния етаж, понеже ние сме в мезонет и не исках да слизам по стълбите
) и то взе, че стана 9 часа. Набързо се изкъпах и дойде време за грим - в 10ч. дойдоха кумата и Джулия (гримьор). Съсем малко след тях дойде и Любо (фото). И се започна голямото приготовление... страхотен грим, после и прическа, междувременно друга гримьорка гримира куамата, а след мен направиха нейната причска. Всичкото това се развива от 10.00 до 14.30. Мъжът ми си беше вкъщи с нас, той подреди мезенца разни да почерпим роднините
Около 14.00ч дойде букетът ми с малкото букетче за хвърляне, поставката за халките, бутониети. Всичко прекрасно, така съм им се радвала
В 14.30 бяхме напълно готови, започнаха да идват роднини, всички много ни се радваха
В 15.00 дойде колата и с кумата и едната шаферка слязохме да а украся (аз лично
) и вече всичко беше готово! Върнахме се горе, закичих женската част от семейството, защото мъжете си бяха оставили саката в колите... и така... тръгнахме към Скай Уей
Като отидохме там попаднах в рая! Цялата тази красота.... и се започнаха снимки, усмивки, голям кеф!
Дойде и жената, която трябваше да проведе церемонията, уточниха се с музикантите кога да свирят, подредихме се на пътеката, гостите - по столовете и дойде моментът!
...... минаваме покрай хората, слушаме сватбения марш, на мен ми беше страшно смешно през цялото време - все едно играем театър
Докато жената ни говореше се смеех през цялото време, после като дойде моментът с халките - още повече
Ми то милото не можеше да ми сложи халката колкото и да пробвахме предварително и на снимките ще видите колко време отне
Следващият много забавен момент беше със шампанското - ние съвсем незапознати, че ще пием, купихме ИСКРА, само за да има нещо в чашите и да пийнем по глъдка.... но не! Жената като каза "на екс" и аз видях звезди посред бял ден
Едвам съм го изпила.... нищо неяла 2 дни, мразя всякакъв горчив алкохол и тази ИСКРА
Та така много смях, много нещо, беше ми страшно забавно
Мина церемонията, много честитки, подаръци, разкошни букети... снимки и после ТОРТА!!! Всичко беше много хубаво
След тортата си направихме снимки с всички и дойде време да ходим в Ко.
Занесохме си цялата украса там, монтирахме си я и започна най - очакваната за мен част от вечерта, която наистина неочаквано свърши бързо. Изпих 1л Мартин без да ми се отрази дори като едно малко... адреналина действаше безотказно! Танци... страхотен подарък от кумата - цикламеното бельо !
Пак танци - манци и около 12 ч си събрахме всички цветя заедно с 10тина приятели и се отправихме уж към някой чалга клуб. Оставихме цветята вкъщи, мен ме боляха ужасно краката, приятелите се настаниха на терасата с по една чашка и казаха, че не им се ходи по чалги
След кратък престой тук отидохме в Марая (кафе - бар) в градината и на сладки приказки си откарахме до към 4-4.30
Това беше нашата сватба!
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25