Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:01:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на ralichka___ - 06.06.09  (Прочетена 119450 пъти)

mirindadimi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 747

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: юни 14, 2009, 21:26:29 »

Mного хубав разказ Bravo
Изчетох го с интерес. Всичко е много красиво.
Сега разбирам, че сватбата е била в Скай Уей.
Поздрави на г-н Орешков, ако се познавате.
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: юни 14, 2009, 22:29:05 »

Мерси Wink Да, запознахме се, но доколкото разбрах след като вече не е хотел Скай Уей, той  не работи там.

А аз съм забравила най - забавната част! Хвърлянето на букета! Както се събраха едвам едвам момите, така се хвърлиха с такъв хъс и спортна злоба, че сблъсъкът беше невероятен! Аз незнайно как го хвърлих точно в центъра и точно над тях  tease И те като скочиха... и като се сблъскаха всичките една в друга... страшна работа беше! После имаше ранени до кръв! И в крайна сметка една от момите се изхитрила и докато другите са се сблъскали, тя се хвърлила към отблъснатия вече букет  kezz star
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: юни 14, 2009, 23:09:53 »

Знаех си аз, че има какво да се каже и чуе, което не се вижда от снимките. Не точно това с букета, защото има снимка с доста хъс заснет сред момите blum. Но ми направи впечатление, че ти си се справила с цялата украса и не си делегирала права дори и за самия ден. А частта с театъра - винаги я има. При нас беше при взимането и данданиите от този род, но понеже беше на вихрушка нямах много време да се чувствам на сцена, бързо премина това усещане. И да ти кажа, любимата ми снимка е тази от непрофесионалните с вятъра и смраченото небе. Невероятна е! И колкото и да си хубава, на снимките с младоженеца наистина блестиш. Много правилен фон си си избрала, подчертава те отлично girl_wink
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: юни 15, 2009, 10:30:20 »

Рали, сега разгледах всички снимки. За красотата на снимките няма да говорим...фотографът определено има страхотно виждане  Wink Аз лично никога не съм имала по-красиви снимки от някой повод.
Ти обаче си най-нежната и красива булка, която съм виждала от доста време насам!!! give_rose Нямам думи, с които да изразя възхищението си!
Още веднъж ти желая много семейно щастие и няколко красиви и сладки бебета! danceg
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #349 -: юни 16, 2009, 12:23:52 »

Рали, аз имам един практичен въпрос. Как си направила подносчето за халките? Виждам, че и отстрани има хризантемки, ама пиефлората не е ли в нещо като чинийка? Как си успяла да ги забодеш цветчетата?  blush

Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: юни 16, 2009, 16:44:59 »

Не съм го правила аз, но специално си поисках да е цялото в хризантемки. Пиафлората е без чиниика и без пластмасов кант острани, само гъбичка и цялата набучена smile
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: юни 18, 2009, 10:29:01 »

Слдаурки, утре заминаваме за Корфу  yahoo  Стискайте палци всичко да е наред, отиваме с "детенцето" ни - Сузи  heart Купихме си професионален фотоапарат, аз много се вдъхнових от снимките на Любо! Разбира се не е като неговия, а горе - долу най - обикновеният професионален, но пак снимките са далече по - хубави от всеки непрофесионален Wink Така че снимки много ще има и ще разказвам след 30ти като си дойдем smile

А ако сте любопитни - http://www.flickr.com/photos/ralichka/  тук си качвам снимките и като имам време и на Корфу ще качвам снимки Wink
« Последна редакция: юни 18, 2009, 10:41:55 от ralichka___ » Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: юни 18, 2009, 10:46:33 »

Раличка, прекрасно да си изкарате и ще чакаме снимки от новото фото  danceg
Много романтичен меден месец ви желая  good
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: юни 18, 2009, 13:48:39 »

Хихих, Раличка, сега видях, че сме имали една и съща гримьорка. Мене тя ме направи при-каз-на и съм много доволна. Веднага схвана цялата идея на сватбата и отгатна цветовете на букета ми без да го е виждала.

Ние бяхме в Корфу миналия Великден и беше страхотно. Един съвет от мен - ако сте със самолет до там, наемете си кола или АТВ на място и идете и до южната част на острова - няма да сбъркате.  give_rose
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: юни 18, 2009, 13:59:58 »

Много се радвам, BASTET, и аз съм много доволна от нея Wink
А до Корфу ще ходим с кола и със сигурност ще  разгледаме целия  остров, поне се надяваме да имаме време Wink

Бубка, мерси много!
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #355 -: юни 18, 2009, 15:16:54 »

Весело изкарване, Рали! А ако искаш и имаш време може да прочетеш една книжка на Джералд Даръл "Моето семейство и други животни"  funnytooth Той е живял на Корфу и цялата книжка е за острова. Юношеска е, но пък и до ден с такъв кеф си я препрочитам. / откраднах я от библиотеката като малка толкова ми хареса  secret После занесох 15 книги, защото ме загриза съвестта/

П.С. Гримьорката е Джулия Ангелова, нали?
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #356 -: юни 18, 2009, 20:09:59 »

Сори за  Offtopic но тази книга и аз съм я чела като малка  danceg И сега като чуя за Корфу се сещам за нея smile
Желая ви весело изкарване!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: юни 19, 2009, 09:25:25 »

Рали приятно изкарване на Корфу. като се върнеш пиши ми моля те за ветрилото - от къде мога да си намеря?
какъв фотоапарат си купихте, че съм мн любопитна и аз обичам да снимам?
« Последна редакция: юни 19, 2009, 09:38:29 от anbibian » Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: юни 19, 2009, 10:15:01 »

Благодаря ви! Нямам търпение вече да тръгнем smile Знам я тази книга, но май не съм я чела  blush А гримьорката - да Джулия Ангелова Wink

anbibian, ветрилото ми го донесе кумата от Япония преди 2 години smile Радвам се, че ти харесва!
Фотоапаратът ни е Nikon D60 с китовия обектив, но без стабилизация, защото никъде вече го няма нито апаратът, нито обектива... цената е 800лв Wink
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: юни 19, 2009, 10:17:26 »

Не сте ли тръгнали вече за Корфу - аз не очаквах толкова бърз отговор  blum
Да си изкарате много весело ви пожелавам и да разкажете после подробно - братовчедка ми живее на о. Корфу, но така и не съм ходила още.
С агенция ли ще ходите? А с какво ще пътувате? Мисля че имат летище там, би трябвало да има директни полети от София.
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: