Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 22:57:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Асеновград - 3"
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Асеновград - 3" (Прочетена 171418 пъти)
Roshaffa
Регистриран
Публикации: 2
Отг: Асеновград - 3-та част
«
Отговор #330 -:
март 23, 2010, 10:15:01 »
Момичета, благодаря ви, все пак...
Наистина разгледах някои сайтове, но във всички колекциите са стари.
Ще изчакам да минат х'абитуриентите, и тогава ще налазя и аз бутиците...
Активен
_kalinka
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #331 -:
март 23, 2010, 11:10:43 »
Здравейте
моля да споделите мнения за качеството на роклите в Милена Асеновград.
Това мое питане е малко след дъжд качулка, защото вече си взех роклята оттам
В интерес на истината много си я харесвам, освен това им беше доста добро отношението и ми направиха добра отстъпка, след като се попазарих с тях, разбира се. Обаче сега взех да си вкарвам паранои, че може да ми се разлепят апликациите. Сетих се, че съм чела мнения из форума за разни разпадащи се асеновградски рокли
и като ги питах с какво са лепени, те казаха, че е силикон, но няма страшно и 100% няма да се разлепят.
Та, въпросът ми е, дали да си нося секундно лепило на сватбата
Активен
rossy*
Ентусиаст
«
Отговор #332 -:
март 24, 2010, 13:09:35 »
Цитат на: _kalinka в март 23, 2010, 11:10:43
Здравейте
В интерес на истината много си я харесвам, освен това им беше доста добро отношението и ми направиха добра отстъпка, след като се попазарих с тях, разбира се. Обаче сега взех да си вкарвам паранои, че може да ми се разлепят апликациите. Сетих се, че съм чела мнения из форума за разни разпадащи се асеновградски рокли
и като ги питах с какво са лепени, те казаха, че е силикон, но няма страшно и 100% няма да се разлепят.
И моята рокля е оттам . Сватбата ни е май месец , ще видим какво ще се случи:) Моята ми изглежда надеждна . Орнаментите са шити на ръка така като гледам...Имаш ли качена снимка на твоята рокля?
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #333 -:
март 24, 2010, 13:12:54 »
Цитат на: _kalinka в март 23, 2010, 11:10:43
Здравейте
моята рокля не е от Милена, но и моите орнаменти бяха лепени със силикон и нямах никакви проблеми, моята дизайнерка ми каза, че досега никой не и се бил оплакал, че му са се разпаднали апликациите.
а и има нещо друго, поврявай ми няма да имаш време на сватбата да лепиш
а и няма да ти е до това, какво толкова и да се разлепи нещо-голяма работа.
но виж, вземете игла и конец, защото аз познавам 3 булки, на които им се скъсаха роклите, на едната много драстично и се сцепи по шева бюстието, така че ако не е голямо поражението-танцувай и се кефи
Активен
_kalinka
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #334 -:
март 24, 2010, 15:11:36 »
Цитат на: rossy* в март 24, 2010, 13:09:35
И моята рокля е оттам . Сватбата ни е май месец , ще видим какво ще се случи:) Моята ми изглежда надеждна . Орнаментите са шити на ръка така като гледам...Имаш ли качена снимка на твоята рокля?
Rossy,
и моята сватба е май месец
Нямам снимки, защото нещо се прецака фотоапаратът, а на телефона му е кофти камерата.
Ще опитам да я опиша - цяла рокля, цвят шампанско, с паднала талия, която от 1-та страна е по-висока, а от другата по-ниска. Материята е американски сатен мисля, с органза отгоре. Орнаментите са й по бюстието и на линията на талията.
Аз си мисля, че нищо няма да й стане, и да се разлепи някоя от дантелките, едва ли някой ще забележи, а и както каза
roumyana
важното е да не ти пука и да се кефиш
А бюстието ако тръгне да се отваря, не виждам как ще го спася с 1 игла, каквото е твърдо и дебело
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #335 -:
март 24, 2010, 17:49:09 »
Привет, момичета!
Искам да попитам тези от вас, които вече са ходили до Асеновград, дали там има голямо разнообразие на МОДЕЛИ? Въпросът ми е продиктуван от това, че някои познати ми казват: "Ооо, там има голям избор", други казват: "Има много магазини, но в повечето предлагат подобни рокли".
Питам, защото типът рокли, който аз харесвам, по мои впечатления не е масово предпочитан. На мен ми допадат рокли тип "русалка", но цели рокли, а не пола с бюстие. Гледам, че повечето момичета предпочитат рокли тип "принцеса". Та се чудя да не се окаже, че в Асеновград 90 % от роклите са тип "принцеса". Освен това другото, което забелязвам, е, че повечето предпочитат рокли с доста дантела, докато аз не искам никаква, или ако има - да е малко.
Извинявам се, ако въпросът ми ви се стори глупав, но за мен е важно, защото ако действително преобладаващият брой рокли в Асеновград са "принцеса", или ако са "русалка", но са с много дантела или пък от две части, не виждам смисъл да ходя. Наистина ще съм много благодарна, ако споделите впечатленията си по въпроса
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #336 -:
март 25, 2010, 09:33:48 »
divanetata
аз си купих моята рокля преди два месеца от Асеновград и е тип "русалка" с малко дантела. Вярно е, че преобладават роклите тип "принцеса", но това не означава, че има само такива. Моят съвет е да отидеш и да обиколиш магазините (а те не са никак малко) и да не слушаш какво ти казват хората, защото и аз бях чувала противоречиви мнения преди да отида
Активен
kerasaki
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #337 -:
март 26, 2010, 11:07:32 »
Цитат на: kerasaki в март 20, 2010, 12:34:08
здравейте от ново!!
ресила сам да ходя до асеновград ,иуни месеч.
гледала сам разлиз4ни сайтове с модели но сам спряла на този модел.разбира се че сте пронван и други но искам ако някой знае,ГОРЕ ДОЛУ на каква чена може да се намери такова нещо(или това по точно)http://versai-bg.com/index.php?lang=bg&page=brides&collection_id=2 model 080921
мерси
niakoi???
Активен
karova2
Новак
Публикации: 17
«
Отговор #338 -:
март 26, 2010, 11:28:25 »
Здравейте момичета. И на мен ми предстои избор на булчинска рокля. мисля да отида до Асеновград, да разгледам какво има и се надявам да си избера. Разгледах доста сайтове на сватбени салони там и си харесах един модел на рокля от модна къща Кенеми. Проблема е в това, че нямат налична рокля, която мога да пробвам, но ако си я поръчам ще ми я направят. Като цяло съм пробвала такъв тип рокли и знам как ми стоят, но се притеснявам дали ще успят да я направят същата, тъй като от снимката, която е на сайта съдя че модела на роклята не е техен.
Моля ви ако някои има впечатления от тази модна къща да ми каже дали мога да им се доверя.
Активен
orchidee
Ентусиаст
Публикации: 118
«
Отговор #339 -:
март 26, 2010, 11:38:17 »
karova2
, здрасти
аз погледнах сайта на на тази къща и със сигурност моделите не са техни, може би са представители на определени дизайнери, но предполагам че и шият същите модели .Аз бях миналата седмица в асеновград за да си поръчам роклята и мога да те уверя, че от този тип рокли има доста по салоните и ще намериш своята рокля.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #340 -:
март 26, 2010, 11:59:49 »
Цитат на: kerasaki в март 20, 2010, 12:34:08
здравейте от ново!!
ресила сам да ходя до асеновград ,иуни месеч.
гледала сам разлиз4ни сайтове с модели но сам спряла на този модел.разбира се че сте пронван и други но искам ако някой знае,ГОРЕ ДОЛУ на каква чена може да се намери такова нещо(или това по точно)http://versai-bg.com/index.php?lang=bg&page=brides&collection_id=2 model 080921
мерси
моята рокля беше от ателие Версай, цените са нормални, зависи от модела и от това,което искаш, може и по-евтина, може и по-скъпа.не знам точно тази рокля, кяото си харесала, колко ще струва, обади се по телефона на Вера- дизайнерката и тя е много любезна и ще ти даде информацията, която те интересува.ако мога да ти помогна с още информация за Версай, кажи, с радост ще ти помогна.моята беше 650 лева, като беше с апликации от най-скъпата дантела
«
Последна редакция: март 26, 2010, 12:02:12 от roumyana
»
Активен
karova2
Новак
Публикации: 17
«
Отговор #341 -:
март 26, 2010, 15:50:14 »
orchidee благодаря ти за отговора. Аз разгледах роклите по салоните в София, но по-хубавите са на цена над 1500 лв., което ми се вижда много
, затова надеждата ми е наистина в Асеновград да намеря моята рокля.
Активен
orchidee
Ентусиаст
Публикации: 118
«
Отговор #342 -:
март 28, 2010, 00:46:28 »
Цитат на: karova2 в март 26, 2010, 15:50:14
orchidee благодаря ти за отговора. Аз разгледах роклите по салоните в София, но по-хубавите са на цена над 1500 лв., което ми се вижда много
, затова надеждата ми е наистина в Асеновград да намеря моята рокля.
И аз пообиколих софийските салони, но и аз съм на мнение че цена от 1500 и нагоре е много.да си призная аз бях скептично настроена за асеновград , и не вярвах че ще харесам рокля, и в повечето магазини там ми казаха че това което търся не било булчинска рокля
и няма кяк да намеря, но намерих
така че ще стискам палци и ти да намериш. Ако искаш повече инфо за ателиетата пиши на лични
Активен
jeki
Сватбар
Публикации: 164
«
Отговор #343 -:
април 01, 2010, 11:09:19 »
Здравейте,момичета някой може ли да ми каже до кога има наплив на абутуриенти в Асеновград,и дали магазините там ще работя по Георгьовден,понеже мисля на 07.05 да отида да разгледам какви модели рокли предлагат.А да ми препоръчате в кои магазини да ходя.....
Активен
kerasaki
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #344 -:
април 02, 2010, 12:46:43 »
казах на една моята позната от пловдив да звъне на \"версай\" и да пита чената на модела които ми хареса.
тя каза около 400евро.
има ли вероятност на мен да вдигнат чената защото не съм българка?
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...