Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 22:47:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Асеновград - 3"  (Прочетена 171404 пъти)

Roshaffa
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #330 -: март 23, 2010, 10:15:01 »

Момичета, благодаря ви, все пак...
Наистина разгледах някои сайтове, но във всички колекциите са стари.
Ще изчакам да минат х'абитуриентите, и тогава ще налазя и аз бутиците...  diablo
Активен
_kalinka
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #331 -: март 23, 2010, 11:10:43 »

Здравейте  smile моля да споделите мнения за качеството на роклите в Милена Асеновград.
Това мое питане е малко след дъжд качулка, защото вече си взех роклята оттам  biggrin В интерес на истината много си я харесвам, освен това им беше доста добро отношението и ми направиха добра отстъпка, след като се попазарих с тях, разбира се. Обаче сега взех да си вкарвам паранои, че може да ми се разлепят апликациите. Сетих се, че съм чела мнения из форума за разни разпадащи се асеновградски рокли  insane и като ги питах с какво са лепени, те казаха, че е силикон, но няма страшно и 100% няма да се разлепят.
Та, въпросът ми е, дали да си нося секундно лепило на сватбата   blum biggrin
Активен
rossy*
Ентусиаст
**
Публикации: 77

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: март 24, 2010, 13:09:35 »

Здравейте  smile моля да споделите мнения за качеството на роклите в Милена Асеновград.
Това мое питане е малко след дъжд качулка, защото вече си взех роклята оттам  biggrin В интерес на истината много си я харесвам, освен това им беше доста добро отношението и ми направиха добра отстъпка, след като се попазарих с тях, разбира се. Обаче сега взех да си вкарвам паранои, че може да ми се разлепят апликациите. Сетих се, че съм чела мнения из форума за разни разпадащи се асеновградски рокли  insane и като ги питах с какво са лепени, те казаха, че е силикон, но няма страшно и 100% няма да се разлепят.
Та, въпросът ми е, дали да си нося секундно лепило на сватбата   blum biggrin

И моята рокля е оттам . Сватбата ни е май месец , ще видим какво ще се случи:) Моята ми изглежда надеждна . Орнаментите са шити на ръка така като гледам...Имаш ли качена снимка на твоята рокля?
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: март 24, 2010, 13:12:54 »

Та, въпросът ми е, дали да си нося секундно лепило на сватбата   blum biggrin
моята рокля не е от Милена, но и моите орнаменти бяха лепени със силикон и нямах никакви проблеми, моята дизайнерка ми каза, че досега никой не и се бил оплакал, че му са се разпаднали апликациите.
 а и има нещо друго, поврявай ми няма да имаш време на сватбата да лепиш crazy а и няма да ти е до това, какво толкова и да се разлепи нещо-голяма работа.
 но виж, вземете игла и конец, защото аз познавам 3 булки, на които им се скъсаха роклите, на едната много драстично и се сцепи по шева бюстието, така че ако не е голямо поражението-танцувай и се кефи
Активен
_kalinka
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #334 -: март 24, 2010, 15:11:36 »

И моята рокля е оттам . Сватбата ни е май месец , ще видим какво ще се случи:) Моята ми изглежда надеждна . Орнаментите са шити на ръка така като гледам...Имаш ли качена снимка на твоята рокля?
Rossy, и моята сватба е май месец smile Нямам снимки, защото нещо се прецака фотоапаратът, а на телефона му е кофти камерата.
Ще опитам да я опиша - цяла рокля, цвят шампанско, с паднала талия, която от 1-та страна е по-висока, а от другата по-ниска. Материята е американски сатен мисля, с органза отгоре. Орнаментите са й по бюстието и на линията на талията.
Аз си мисля, че нищо няма да й стане, и да се разлепи някоя от дантелките, едва ли някой ще забележи, а и както каза roumyana важното е да не ти пука и да се кефиш biggrin  А бюстието ако тръгне да се отваря, не виждам как ще го спася с 1 игла, каквото е твърдо и дебело  blum
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: март 24, 2010, 17:49:09 »

Привет, момичета!
Искам да попитам тези от вас, които вече са ходили до Асеновград, дали там има голямо разнообразие на МОДЕЛИ? Въпросът ми е продиктуван от това, че някои познати ми казват: "Ооо, там има голям избор", други казват: "Има много магазини, но в повечето предлагат подобни рокли".
Питам, защото типът рокли, който аз харесвам, по мои впечатления не е масово предпочитан. На мен ми допадат рокли тип "русалка", но цели рокли, а не пола с бюстие. Гледам, че повечето момичета предпочитат рокли тип "принцеса". Та се чудя да не се окаже, че в Асеновград 90 % от роклите са тип "принцеса". Освен това другото, което забелязвам, е, че повечето предпочитат рокли с доста дантела, докато аз не искам никаква, или ако има - да е малко.
Извинявам се, ако въпросът ми ви се стори глупав, но за мен е важно, защото ако действително преобладаващият брой рокли в Асеновград са "принцеса", или ако са "русалка", но са с много дантела или пък от две части, не виждам смисъл да ходя. Наистина ще съм много благодарна, ако споделите впечатленията си по въпроса  smile
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: март 25, 2010, 09:33:48 »

divanetata  аз си купих моята рокля преди два месеца от Асеновград и е тип "русалка" с малко дантела. Вярно е, че преобладават роклите тип "принцеса", но това не означава, че има само такива. Моят съвет е да отидеш и да обиколиш магазините (а те не са никак малко) и да не слушаш какво ти казват хората, защото и аз бях чувала противоречиви мнения преди да отида good
Активен
kerasaki
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #337 -: март 26, 2010, 11:07:32 »

здравейте от ново!! Girl_hide
ресила сам да ходя до асеновград ,иуни месеч.
гледала сам разлиз4ни сайтове с модели но сам спряла на този модел.разбира се че сте пронван и други но искам ако някой знае,ГОРЕ ДОЛУ на каква чена може да се намери такова нещо(или това по точно)http://versai-bg.com/index.php?lang=bg&page=brides&collection_id=2  model 080921

мерси
 give_rose

niakoi???  Girl_hide
Активен
karova2
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #338 -: март 26, 2010, 11:28:25 »

Здравейте момичета. И на мен ми предстои избор на булчинска рокля. мисля да отида до Асеновград, да разгледам какво има и се надявам да си избера. Разгледах доста сайтове на сватбени салони там и си харесах един модел на рокля от модна къща Кенеми. Проблема е в това, че нямат налична рокля, която мога да пробвам, но ако си я поръчам ще ми я направят. Като цяло съм пробвала такъв тип рокли и знам как ми стоят, но се притеснявам дали ще успят да я направят същата, тъй като от снимката, която е на сайта съдя че модела на роклята не е техен.
Моля ви ако някои има впечатления от тази модна къща да ми каже дали мога да им се доверя.
Активен
orchidee
Ентусиаст
**
Публикации: 118

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: март 26, 2010, 11:38:17 »

karova2 , здрасти
аз погледнах сайта на на тази къща  и със сигурност моделите не са техни, може би са представители на определени дизайнери, но предполагам че и шият  същите модели .Аз бях миналата седмица в асеновград за да си поръчам роклята и мога да те уверя, че от този тип рокли има доста по салоните и ще намериш своята рокля.  good
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: март 26, 2010, 11:59:49 »

здравейте от ново!! Girl_hide
ресила сам да ходя до асеновград ,иуни месеч.
гледала сам разлиз4ни сайтове с модели но сам спряла на този модел.разбира се че сте пронван и други но искам ако някой знае,ГОРЕ ДОЛУ на каква чена може да се намери такова нещо(или това по точно)http://versai-bg.com/index.php?lang=bg&page=brides&collection_id=2  model 080921

мерси
 give_rose

моята рокля беше от ателие Версай, цените са нормални, зависи от модела и от това,което искаш, може и по-евтина, може и по-скъпа.не знам точно тази рокля, кяото си харесала, колко ще струва,  обади се по телефона на Вера- дизайнерката и тя е много любезна и ще ти даде информацията, която те интересува.ако мога да ти помогна с още информация за Версай, кажи, с радост ще ти помогна.моята беше 650 лева, като беше с апликации от най-скъпата дантела
« Последна редакция: март 26, 2010, 12:02:12 от roumyana » Активен
karova2
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #341 -: март 26, 2010, 15:50:14 »

orchidee благодаря ти за отговора. Аз разгледах роклите по салоните в София, но по-хубавите са на цена над 1500 лв., което ми се вижда много   crazy, затова надеждата ми е наистина в Асеновград да намеря моята рокля.
Активен
orchidee
Ентусиаст
**
Публикации: 118

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: март 28, 2010, 00:46:28 »

orchidee благодаря ти за отговора. Аз разгледах роклите по салоните в София, но по-хубавите са на цена над 1500 лв., което ми се вижда много   crazy, затова надеждата ми е наистина в Асеновград да намеря моята рокля.

И аз пообиколих софийските салони, но и аз съм на мнение че цена от 1500 и нагоре е много.да си призная аз бях скептично настроена за асеновград  , и не вярвах че ще  харесам рокля, и в повечето магазини  там ми казаха че това което търся не  било булчинска рокля  crazy и няма кяк да намеря, но намерих yahoo така че ще стискам палци и ти да намериш. Ако искаш повече инфо за ателиетата пиши на лични
Активен
jeki
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: април 01, 2010, 11:09:19 »

Здравейте,момичета някой може ли да ми каже до кога има наплив на абутуриенти в Асеновград,и дали магазините там ще работя по Георгьовден,понеже мисля на 07.05 да отида да разгледам какви модели рокли предлагат.А да ми препоръчате в кои магазини да ходя.....
Активен
kerasaki
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #344 -: април 02, 2010, 12:46:43 »

казах на една моята позната от пловдив да звъне на \"версай\" и да пита чената на модела които ми хареса. Bravo
 тя каза около 400евро. blush
има ли вероятност на мен да вдигнат чената защото не съм българка? beating beating
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: