Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 00:30:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 9 част  (Прочетена 141356 пъти)

Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: април 29, 2009, 08:08:30 »

О, Lili, недей така, как да сме затънали. Сега идват празници, почивка и  gu6 ... надявам се след тях дружно да напуснем темата.

Ani, в по-стари твои писания останах с впечатление, че досега никога не си посещавала гинеколог. Тук ще си позволя леееко да ти издърпам ушите. Сега обаче мисля, че е много важно да отидеш, щом си решила да ставаш мама. 12-ти не е толкова далече, ако има възможност за по-ранна дата, помоли да ти се обадят, ако се освободи. Ако не, и тази си е добре. Стискам палци всичко да е наред.

Рени, това е много хубаво, че не се е наложило кюретаж. Според мен лекарят ще ти каже още след първия цикъл да си действате. Успех!
Активен
irinkata
Новак
*
Публикации: 16

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: април 29, 2009, 15:42:53 »

Здравейте мили момичета.Curtsey
За първи път пиша във форума  smile.  Искам да споделя с вас,че от следващият месец и аз се включвам усилено със вашият клуб. smile Моята история е следната : ноември месец миналата година ми откриха кистана левият яйчник казаха,че е за операция . На 19-ти декември беше операцията оказа се че кистата е ендометриална sad .Премахнаха яйчника заедно със тръбата sad. 3 месеца бях на инжекции Лукрин Депо (на 12-ти март беше последната ) и вчера бях на преглед доктора каза,че за сега всичко е наред . Сега трябва да изчакаме да ми мине цикъла и при следваща овулация трябва почваме да бебеправим smile
Извинявайте ако съм ви досадила с дългият си пост . прегръщам ви friends  и ви пожелавам скоро да видите  PREGQ
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: април 29, 2009, 15:49:28 »

Не си ни досадила, напротив - добре дошла. Пожелавам ти скоро да се махнеш от тази тема и да отидеш в очакващите.  good
Активен
irinkata
Новак
*
Публикации: 16

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: април 29, 2009, 16:25:39 »

Благодаря ти много мила Скарлет lol)
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: април 29, 2009, 17:48:29 »

Bulechka™ ,ти само ни проверяваш или си отново в клуба smile,питам защото не е ли време за сестричка на баткото?
 irinkata добре дошла и не се задържай много тук,дано бързо бързо минеш в другата тема.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: април 29, 2009, 17:51:51 »

Bulechka™ ,ти само ни проверяваш или си отново в клуба smile,питам защото не е ли време за сестричка на баткото?

Абе и аз гледам Танчето от известно време....ама ме беше страх да питам , да не се засегне нещо  blum blum blum
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: април 29, 2009, 17:54:35 »

Ееее,защо да се засяга ние с добри чувства я питаме-намекваме smile.Пък и какво по-хубаво от пълна къща с дечица?
Активен
Ani
Професор
Публикации: 305

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: април 29, 2009, 18:16:20 »

irinkata добре дошла и от мен! ;)И да се омиташ бързо от тук blum
 Колкото до мен наистина съм за дърпане на уши!!!Преди време ходих на гинеколок-касапин и от тогава съм се наплашила ужасно.А то в Перник няма кой знае колко специалисти :\Тази при,която съм се записала ми я препоръчаха мои приятелки и много трудно можеш да си вземеш час при нея.Затова съм твърдо решена,че ще отида,все пак повече от всичко искам БЕБЧЕ Momy
Ренка много се радвам за добрите новини Good luck
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: април 29, 2009, 19:19:45 »

Абе и аз гледам Танчето от известно време....ама ме беше страх да питам , да не се засегне нещо  blum blum blum

Ееее,защо да се засяга ние с добри чувства я питаме-намекваме smile.Пък и какво по-хубаво от пълна къща с дечица?

Ооо, за сега само ви навестявам!!! Wink good

Иначе много ми се иска една девойка girl_in_love Но ще поизчакаме още малко време да мине Wink

И не се засягам, напротив, благодаря ви!!! give_rose give_rose give_rose

На всички kiss2 kiss2 kiss2 и хайде скоро да ви няма тука!!! heart
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: април 29, 2009, 19:31:02 »

Танче още 4 месеца, за да станат две години от секциото и можете да се отдадете на  бебеправене. Wink
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: април 29, 2009, 20:39:59 »

Танче, още 4 месеца, за да станат две години от секциото и можете да се отдадете на  бебеправене. Wink

Да, Алекс! good Принципно сме октомври, след РД на Коско вече ще може!!! good

Но като решим ще се запиша тук с ГОЛЕМИ червени букви!!! good

Само да решим! Wink

Иначе аз нямам против, само ме е страх от раждането, че като знам колко инфарктно беше с Косьо и че не мога да раждам нормално... girl_impossible Но да сме живи и здрави има време!!! good
Активен
Armanii
Сватбар
Публикации: 181

« Отговор #266 -: април 29, 2009, 20:40:17 »

irinkata добре дошла в клуба  give_rose пожелавам ти успех!
Увеличаваме се кандидат - мамите, хайде някой да повлече краче към другите темички...  Wink
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: април 29, 2009, 21:01:19 »

Bulechka™ имаш възможност да почакаш още малко.Такава малка разлика в интерес на истината ще ти се види нанагорна,но пък после е добре за децата-стават близки.Но вие ще си решите.
Активен
Lili78
Ентусиаст
**
Публикации: 69

« Отговор #268 -: април 30, 2009, 08:46:07 »

irinkata, добре дошла и от мен и дано не се заседиш много...

Скарлет, права си, поправям се веднага, не сме затънали, просто леко сме зациклили, но ще изгрее слънце и на нашата улица.  girl_wink

Момичета, аз пак да се проявя като много невежа по бебешките въпроси, но сериозно няма кого да питам при положение, че не съм споделила с приятелки за опитите ни (ще ме питат всеки месец станало ли е и съвсем ще психясам). Кажете ми, моля, какво се прави, ако (дай Боже) видим  PREGQ Ходи се на лекар, ясно, но там какво - ехограф ли установява как са нещата? Защото четох в темите на мамите, че някои дори не са ходили на лекар до 2-3 месец, което леко ме озадачава. Не че имам някакви причини на питам, засега е само от любопитство... сигурно трябва да си налягам парцалите и да чакам да се случи нещо, преди да пиша тук фермани. Прегръдки и успех на всички.  give_rose
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: април 30, 2009, 09:13:05 »

Лили,да ходи се налекар,но не е нужно да е на следващия ден след като видиш двете чертички.То и веднага не може да се види.Но пък и чак в 4-ти месец ми се вижда късничко.Все пак си има задължителни прегледи през това време.Бременноста се установява с вагинален ултразвук ако е в ранна бременност.Тогава се прави и първият задължителен генекологичен преглед.След това в женска консултация.Дай Боже скоро да се зблъскаш с тези преживелици и не само ти ами всички тук.
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: