Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 02, 2024, 00:32:05
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 9 част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 9 част (Прочетена 141358 пъти)
Lili78
Ентусиаст
Публикации: 69
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 9 част
«
Отговор #240 -:
април 26, 2009, 22:05:59 »
Късмет, armani_code, стискам палци да се похвалиш!
Активен
Armanii
Сватбар
«
Отговор #241 -:
април 27, 2009, 09:12:26 »
Scarlett, Lili78 благодаря.. засега няма лелка...
тест ще правя следобед ще пиша веднага като имам резултат
Активен
Armanii
Сватбар
«
Отговор #242 -:
април 27, 2009, 10:12:46 »
Оставам си при вас момичета, че ми е хубаво тук
Лелката се появи точно на датата си, поне това е добре , че е точна. Успех другия месец на всички
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #243 -:
април 27, 2009, 13:42:28 »
Съжалявам мацка,дано следващия месец да е вашия
Активен
Lili78
Ентусиаст
«
Отговор #244 -:
април 28, 2009, 01:38:45 »
Ех, досадната лелка не е пропуснала. Нищо, другия месец ще е вашият - дано!
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681
«
Отговор #245 -:
април 28, 2009, 08:36:19 »
Armani, здраве да е. Дано следващия месец да е нашия! Успех, момичета!
Активен
Armanii
Сватбар
«
Отговор #246 -:
април 28, 2009, 09:37:27 »
Всяко зло за добро, момичета! Аз този месец мисля да послушам гинеколожката си и да започна с приема на дуфастон, колкото и да не ми се иска.. Тя беше казала да го приемам от 14-те ден на цикъла и че за 3 месеца най- много ще има резултат. Ами нали сме тук, времето ще покаже.
Активен
Ani
Професор
«
Отговор #247 -:
април 28, 2009, 15:35:03 »
armani, не се ядосвай!Хубавите неща явно отнемат повече време и нерви
Днес,най-после събрах смелост,понеже изпитвам панически ужас от всякакви болнични манипулации и постоянно отлагах,мислейки си ,че нещата ще си се получат от самосебе си.Но уви,за да съм спокойна трябва да мина през това :huh:Та станах с нагласата,отидох при личната за направление и бях решила до края на седмицата да приключа с цялата задължителна процедура.За съжаление гинеколожката имаше свободен час чак на 12.05...И ще тръпна още две седмици...
«
Последна редакция: април 28, 2009, 15:40:19 от Ani
»
Активен
Lili78
Ентусиаст
«
Отговор #248 -:
април 28, 2009, 17:48:55 »
Ани, сигурно си писала по-назад, но не можах да намеря... за общ преглед ли става въпрос, или за определени изследвания? Защото аз бих нахалствала всеки ден да питам дали някой пациент не си е отложил часа... много е гадно да чакаш толкова време за преглед. Успех!
Моите изследвания за глупавия обрив са нормални, за късмет. Този месец обаче тестовете за ову са ми положителни пет дни поред. Това не ми се вижда нормално, каква е тая историческа овулация
Да се е случвало такова нещо на някоя от вас?
«
Последна редакция: април 28, 2009, 18:04:15 от Bulechka™
»
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #249 -:
април 28, 2009, 18:07:01 »
Lili78, ами май не ми се е случвало такова нещо. Ако можеш отиди при гинеколога си да те погледне. Той най-добре ще ти каже какво е положението с овулацията ти. Моят лекар хич не им вярва на тези тестове за овулация, които си купуваме от аптеката. И
за изследванията.
Аз да ви се похваля. При мен нещата се развиват според прогнозите на лекаря. Дори не съм имала и болки в корема, което е чудесно, защото ме разминава с кюртажа. В четвъртък съм на преглед и тогава ще ви кажа какви са резултатите от хистологията.
Армани, не се отчайвай. Има време да станеш мама. Още повече, че си толкова малка.
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #250 -:
април 28, 2009, 18:17:54 »
И аз съм още тук
... Вече втори месец си правя тестове за овулация и се оказва, че съвсем не ми е тогава, когато аз си мисля. Първия месец ми показа чак на 17 ден, а този месец аха да пропусна. Вчера ми беше 14 ден и пуснах тест - положителен, а днес е вече отрицателен. Добре, че имахме контакти дните преди това, че за малко да изтърва тези кратки моменти. По моите си усещания даже ми е започнала на 12-я ден, но не мога да бъда сигурна. И на всичкото отгоре имам и леко зацапване - за пръв път ми се случва извън дните на цикъл
.
Пожелавам на всички успех
.
Активен
Lili78
Ентусиаст
«
Отговор #251 -:
април 28, 2009, 19:26:26 »
Браво, Рени, радвам се, че нещата вървят добре, дано ти дадат зелена светлина да почнете отново с опитите скоро.
Даниела, аз лично имам чувството, че откакто започнах да си следя цикъла, той все да варира много повече, сигурно за да ми е по-интересно. преди не бях имала такива закъснения, избързвания, пропускания и други подобни представления. Много е дразнещо.
Тези тестове за овулация наистина са ми много съмнителни... трудно разчитам на тях. Рени, глупав въпрос от мен: как разбира гинекологът как стоят нещата с овулацията? Може би трябват кръвни тестове, или ехограф? Едва ли с обикновен преглед ще се разбере, си мисля, пък съм много невежа явно относно диагностиката. И сигурно има значение кога ще отида - точно когато я очаквам ли трябва да си запиша час? Благодаря отново за помощта
Активен
Armanii
Сватбар
«
Отговор #252 -:
април 28, 2009, 19:28:05 »
Scarlett, Ani, Lili78, Рени благодаря Ви за подкрепата, нали затова сме тук.. да се подкрепяме, когато ни е кофти и да се радваме, когато има добри новини. Не съм се отчаяла, все пак правим опити от 6-7 месеца.. Даже този месец бях по - подготвена за лелката, явно свикваш и когато /Дай боже на всички в тази темичка/ видя
, ще бъде изненада
Ani така се почва..преглед при гинеколог и рутинните изследвания за кръв, урина и хормони. Дано всичко е ОК при теб.
Рени
Успех на всички!
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #253 -:
април 28, 2009, 21:54:08 »
Цитат на: Lili78 в април 28, 2009, 19:26:26
Тези тестове за овулация наистина са ми много съмнителни... трудно разчитам на тях. Рени, глупав въпрос от мен: как разбира гинекологът как стоят нещата с овулацията? Може би трябват кръвни тестове, или ехограф? Едва ли с обикновен преглед ще се разбере, си мисля, пък съм много невежа явно относно диагностиката. И сигурно има значение кога ще отида - точно когато я очаквам ли трябва да си запиша час? Благодаря отново за помощта
Лили, въпросът ти не е глупав, защото и аз преди година и половина незнаех нищо, сега вече съм станала като машина. Запомням всичко, което чуя. Ако имаш лекар, при който ходиш постоянно, а не всеки пък при различен, може да се уговориш с него след като ти дойде и ти свърши да се виждате през ден. Така ще проследи кога започва да се образува фоликул и ще ти направи фоликуметрия. Изследването се прави с ехограф, както предполагам знаеш. С ехографа се измерва големината и може да се определи точно, в кой момент е овулацията. Ще ти дам един пример със себе си. Последния ми цикъл беше на 9 март и на 13-ти започнахме да следим появата на овулация и така през ден до 22-ри март, когато настъпи и дългоочакваната овулация. Дано съм била ясна. Ако искаш пиши ми ЛС.
Активен
Lili78
Ентусиаст
«
Отговор #254 -:
април 29, 2009, 03:05:09 »
Благодаря много, Рени. Наистина нищо не знаех за фоликуметрията.
Успех, момичета, хайде дано някой се похвали скоро, че яко сме затънали в темичката.
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...