Ритуална зала Варна. Внимание!

<< < (13/25) > >>

сиска:
Да-да фотографа там е ужасно нахален :angry:а цената на снимките които правят е направо.......потресаваща }:->
На мен ми дадоха някакво албумче с десетина снимки с ужасно качество(не че ги хвърлих,но стоят в някой шкаф забутани)

tanichka:
На нас подписа през седмицата и ритуал в галерията ни излезе по-евтино отколкото щеше да дойде в ритуалната зала, а с блок-масата, която направихме се застъпаха горе-долу двете суми. А като се замисля дори и да нямах изнесен граждански ритуал по една или друга причина , мога да мина без никакъв - само подпис с кумовете през седмицата. НАистина им е много хубав битовия ритуал, но като започнат да те побутват и ръчкат и накрая последните ти гости като им ударят един шут и тръшнат вратата, защото започва следващата сватба.

Decho:
  Решили сме да се вземаме с моето мило човече в края на декември.Само че - ИЗНЕНАДААА!!! Ритуална зала Варна били в "коледна"ваканция от 21.12.2007 до 06.01.2008 .Що за глупост и безумие?!?Има ли някой идея как може човек да се ожени в края на годината в тази Варна?Има ред причини поради които не можем да направим сватбата по-рано.

сиска:
лелееееееееее ohmyкаква ваканция *crazy*
Не съм чувала за такова нещо,може просто по коледните празници да не е позволено сключването на брак =]
Горките вие :'(как ще осъществите сега сватбата O_O

tonitta:
Ама преди нямаше такова нещо!Егати ваканцията! ohmy
а и моите снимки са ужасни и някои от изброените от тях кадри липсват....да не говорим,че на половината аз "спя" :mad_girl:И едни светли,аз съм като болна от анемия,а така хубаво се бях гримирала....И моите си стоят и дори не ги показвам,само на най-близките...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница